Grand Theft Auto V | PS3

32198388247981733557.jpg

:)
تو كوه هست شمال نقشه .

نه اين بولدوزر هارو نميگم ، يه مدل بود كه يه مرحله هم تو Sa باهاش بايد ميرفتي ، ترمز دستي نداشت ولي به جاش لاستيك عقبش هم درحين دور زدن ميچرخيد ....
يه مسابقه هم داشت بازي كه بايد با همين ماشين حركات نمايشي انجام ميدادي .. توي بازي موتور استورم هم انواع مدلهاش هست ..
فك كنم نباشه تو بازي :(

از اينا :
http://up.vbiran.ir/uploads/3z66i3m_7651137961579239603.jpg

آخرین ویرایش:
نه اين بولدوزر هارو نميگم ، يه مدل بود كه يه مرحله هم تو Sa باهاش بايد ميرفتي ، ترمز دستي نداشت ولي به جاش لاستيك عقبش هم درحين دور زدن ميچرخيد ....
يه مسابقه هم داشت بازي كه بايد با همين ماشين حركات نمايشي انجام ميدادي .. توي بازي موتور استورم هم انواع مدلهاش هست ..
فك كنم نباشه تو بازي :(

از اينا :
http://up.vbiran.ir/uploads/3z66i3m_7651137961579239603.jpg

منظورتون فکر کنم همونایی هست که تو SA بهش میگفتیم Monster

16_vehicle_monster.jpg

من تاحالا ندیدم ...

رسما از زندگی افتادم .... این بازی خداست ، بی نظیره ... فوق العاده ست !!! Open World های R* رو باید پرستید ... یکی از یکی بهتر . 10 کمه واسش مگه اینکه بقیه بازیها رو از 8 - 8.5 بخوایم امتیاز بدیم .

رسما از زندگی افتادم .... این بازی خداست ، بی نظیره ... فوق العاده ست !!! Open World های R* رو باید پرستید ... یکی از یکی بهتر . 10 کمه واسش مگه اینکه بقیه بازیها رو از 8 - 8.5 بخوایم امتیاز بدیم .
دقیقا الان من چند روزه اصلا وقت نکردم خبر بزارم ! :d
کلا زندیگم On Hold قرار گرفته ! نمیدونم این چه مصیبتی بود ! :d

بالاخره امشب هم بازی برای ps3 گرفتم و به نظرم تفاوت انچنانی با نسخه xbox نداشت اما مهمترین نکتش این بود که دیگه مشکل تکستچر ها به حد اقل رسیده بود ولی از لحاظ رنگ بندی و گرافیک با نسخه xbox فرقی نداره من از یکشنبه با xbox بازی کردم امروز که ps3 رسیده دستم یه سره میخوام بشینم پای این حتی 2 بار رفتن همه ماموریت ها بازم لذت بخشه البته من رو xbox 30٪ رفتم جلو حالا استاپ زدم تا اینم برسونم به همون30٪ واقا اینقدر بازی عالیه که فرقی نمیکنه روی کدوم کنسول بری بازم یه شاهکاره به تمام معناست هر روز که میشینم پاش فقط لذت میبرم از وقتی که براش میزارم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or