Grand Theft Auto V | PS3

بلاخره من بازی رو روی 71% تموم کردم. ماموریت های اصلی بازی انقدر عالی بود که اصلا وقت نکردم زیاد کاوش و گردشگری کنم .زدن بانک و طلا فروشی هم فوق العاده بود من تو بازی اصلا باگ ندیدم فقط تنها چیزی که لجم گرفت قسمت replay mission بازی بود که تا ماموریت تموم میشد اتوماتیک میاورد سر آخرین game load و این که برای زدن بانک و.. نمیتونستیم بیایم نقشه مون رو تغییر بدیم که سر این موضوع 100ملیون پول ناقابل پرید فقط به خاطر این که یه راننده ی ناشی انتخاب کرده بودم ودیگه نمیشد عوضش کنم.در مورد داستان هم چیزی نمیگم چون اینجا بیشتر بچه ها هنوز بازی رو تموم نکردن

فقط همین؟بعدش چی؟

با کدوم شخصیت برم؟

- - -ویرایش - - -

عجب راهنمای کاملی بود خیلی ممنون داداش

- - -ویرایش - - -

رفیق یه ذره بیشتر توضیح بده ببینم باید چیکار کنم برید پیش لستر که نشد راهنمای

با دو تا کاراکترها برو تو نقشه یه L یا Hs هست اگه نیست شاید باید getaway بذاری که فک نکنم.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

دوستان من الان اوایل بازیم نمیتونم بانک بزنم؟ اگه میشه کجاست پولم کمه چه کنم یه چیت هم نمیاد بزنیم پولمون زیاد بشه

با تاکسی مسافرکشی کنید و یا اگر مایکل را دسترسی دارید در بازار سرمایه گزاری کنید و سهام خرید و فروش کنید...

یکی در مورد چگونگی این سهام ها توضیح می ده من سهام خریدم ولی وقتی افزایش یا کاهش پیدا میکنه هنوزم همون قیمت اولیشه قضیش چه جوریه؟؟؟؟

یکی در مورد چگونگی این سهام ها توضیح می ده من سهام خریدم ولی وقتی افزایش یا کاهش پیدا میکنه هنوزم همون قیمت اولیشه قضیش چه جوریه؟؟؟؟
وقتی سهامت افزایش پیدا میکنه سهامت رو بفروش که پول خودت و سودش به حسابت واریز بشه :d

مرسی عرفان جان این فروختن ایناش چجوری چون من ازش اسنفاده نکردم؟
من در خدمتت هستم فراز جان وقتی رویه یه سهام سرمایه گذاری کردی و خریدت انجام شد فکر کنم تویه قسمت My Market میتونی سهام هایی که خریدی و رشدشون رو ببینی و بعد اینکه احساس کردی بهترین موقعیت واسه فروش هست رویه سهام اون شرکتت کلیک کن و Sell رو بزن و سهامت رو بفروش تجربه شخصیم در مورد سهام اینه که سهامی رو بخر که تویه نمودار سقوط و صعودش خیلی بالا و پایین نداشته باشه و سهامی ارزش داره که خیلی با صعودش فاصله داره و اینکه شما که سرمایه گذاری زیادی میکنی سریعا سهامش میره رو به افزایش و پتانسیل سودش خیلی زیاده سهام شرکت ها هم بسته به بازی هست مثل اون شرکته که مدیرعاملش رو با موبایل مخش رو ترکوندیم اگه بری سهامش رو نگاه کنی دور و بر 180% سقوط داشته سعی کن سهام جاهایی رو بخری که خرید و فروش زیادی دارن من خودم اول رویه یه شرکت برگر سرمایه گذاری کردم در حد 5هزار دلار اما الان حدود 1 میلیون دلار رویه 4 شرکت مختلف سرمایه گذاری کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or