نامردا شما دارین این بازی افسانه ای رو بازی میکنید...
منم باید یه سال به خاطر کنکور صبر کنم.
فقط همین؟بعدش چی؟
با کدوم شخصیت برم؟
- - -ویرایش - - -
عجب راهنمای کاملی بود خیلی ممنون داداش
- - -ویرایش - - -
رفیق یه ذره بیشتر توضیح بده ببینم باید چیکار کنم برید پیش لستر که نشد راهنمای
دوستان من الان اوایل بازیم نمیتونم بانک بزنم؟ اگه میشه کجاست پولم کمه چه کنم یه چیت هم نمیاد بزنیم پولمون زیاد بشه
یک سوال؛ من امروز بازی رو گرفتم؛ دیدم یه کد هست برای فعال کردم Atomic Blimp. مگه این فقط برای کسایی که پیش خرید کردن نبود؟
وقتی سهامت افزایش پیدا میکنه سهامت رو بفروش که پول خودت و سودش به حسابت واریز بشه :dیکی در مورد چگونگی این سهام ها توضیح می ده من سهام خریدم ولی وقتی افزایش یا کاهش پیدا میکنه هنوزم همون قیمت اولیشه قضیش چه جوریه؟؟؟؟
مرسی عرفان جان این فروختن ایناش چجوری چون من ازش اسنفاده نکردم؟وقتی سهامت افزایش پیدا میکنه سهامت رو بفروش که پول خودت و سودش به حسابت واریز بشه :d
من در خدمتت هستم فراز جان وقتی رویه یه سهام سرمایه گذاری کردی و خریدت انجام شد فکر کنم تویه قسمت My Market میتونی سهام هایی که خریدی و رشدشون رو ببینی و بعد اینکه احساس کردی بهترین موقعیت واسه فروش هست رویه سهام اون شرکتت کلیک کن و Sell رو بزن و سهامت رو بفروش تجربه شخصیم در مورد سهام اینه که سهامی رو بخر که تویه نمودار سقوط و صعودش خیلی بالا و پایین نداشته باشه و سهامی ارزش داره که خیلی با صعودش فاصله داره و اینکه شما که سرمایه گذاری زیادی میکنی سریعا سهامش میره رو به افزایش و پتانسیل سودش خیلی زیاده سهام شرکت ها هم بسته به بازی هست مثل اون شرکته که مدیرعاملش رو با موبایل مخش رو ترکوندیم اگه بری سهامش رو نگاه کنی دور و بر 180% سقوط داشته سعی کن سهام جاهایی رو بخری که خرید و فروش زیادی دارن من خودم اول رویه یه شرکت برگر سرمایه گذاری کردم در حد 5هزار دلار اما الان حدود 1 میلیون دلار رویه 4 شرکت مختلف سرمایه گذاری کردممرسی عرفان جان این فروختن ایناش چجوری چون من ازش اسنفاده نکردم؟