Grand Theft Auto V | PS3

آقا جان از اسپویلر بیشتر استفاده کنید جون من. خود همین که میگید یه جایی یه شخصیت به شخصیت دیگه یه حرفی میزنه هم اسپویل بزرگی برای من محسوب میشه. خواهشا رعایت کنید.

سلام
امروز دانلود شد
نیم ساعتی هم زدم خیلی با حال شده بازی
راستی social club چیه

کلاپ راک استار هست
باید تووش ثبت نام کنی
https://socialclub.rockstargames.com/signup

- - -ویرایش - - -

من این مدرسه پرواز رو همه اش رو رفتم ولی گواهینامه ای چیزی نداد بهم باید همه رو طلا بگیرم؟

والله من خودمم درگیر این گواهینامه هواپیما هستم
تموم بشه بهت اطلاع میدم
اما اگه کسی از دوستان بلده بگه به دسوتمون
به نظرم سوالت رو تویه تاپیک X360 هم بپرسی بهتره چون تعداد بچه های اونجا خیلی هستن

سوال آف تاپیک {زیاد هم آف تاپیک نیست ولی از اسپویل نداره} :

بچه ها بازی که گرفتید برای آنلاین کد میخواست ؟ یا بدون کد هست ؟
اگر بازی رجین 3 باشه اکانتم رجین 2 میشه آنلاین زد ؟
میشه از اکانت رجین 1 براش دی ال سی گرفت ؟

با دو تا کاراکترها برو تو نقشه یه L یا Hs هست اگه نیست شاید باید getaway بذاری که فک نکنم.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
داداش اون های که میگی نیست ولی همین که میگیget
awayبزارم هست خب این getawayیعنی چی؟ باید چیکار کنم؟ دمت گرم بگو خسته شدم بخدا اینقدر اینجاش گیر کردم حالم دیگه از جی تی ای بهم میخوره اصلا نمیدونم باید چیکار کنم

- - -ویرایش - - -

یه مسلمون اینجا پیدا میشه کمک کنه یعنی هیچ کس این بازی رو تموم نکرده اینجا یه کمکی هم به ما بکنه اگه کسی تموم کرده بخدا گیر کردم نمیدونم چیکار کنم

اتفاقا تو توضیحات اروری که میده خیلی کمک شایانی میکنه بهت ....میگه برو از اول دانلود کن...:d
من راضی بودم میدل فینگر نشونم بده تا این:d
اگه حل شه با دوباره دانلود کردن مشکلی نیست ولی من فک نکنم درست شه:(

خدایا این ارور نده :((

داداش اسپویل چیه کجا باید سوال بپرسم؟ نه این کارای که میگی نیست با همه تماس گرفتم قایده نداره

داداش وقتی میخوای متنی رو تایپ کنی سمت راست بالای همون بخشی که متنت رو تایپ میکنی یه گزینه هست به نام Sp . بعد اینکه متن رو تایپ کردی کل متن رو با موس هاشور بگیر بعد برو اون SP رو بزن بعد ازت میخواد مشخص کنی اسپویلت در چه زمینه ای هست بعد هم
متن رو ارسال کن به صورت اسپویل نمایش داده میشه .
الان پست پایین من به صورت اسپویل هست برای دیدنش باید روی نمایش کلیک کنی. این میشه تگ اسپویل. اینطوری کسی که بازی نکرده متن شمارو نمیبینه تا لذت بازی از دست نره :دی
در مورد get away هم پرسیدی :

در مورد Get Away تو نقشه یه سری علامت مشکی رنگه به صورت 8 که پاینش گرده . اونجا ها میتونی بری ماشین پارک کنی .ماشین هم باید حتما 4 در باشه بعد از اینکه پارک کردی باید تماس بگیری تا مرحله ادامه پیدا کنه

دوستان با روگرو 4.46 میشه آنلاین زد؟؟؟

شما باید سوالت رو اینچا مطرح میکردی
http://forum.bazicenter.com/thread82041/
بعله میشه آنلاین بازی کرد اما هنوز GTA Online ریلیز نشده

- - -ویرایش - - -

آره چطوریه ؟
چطوری میشه با pc دانلود کرد بعدش انتقال داد؟؟
آخه من وسط دانلود هستم
فرض کنیم ارور بده چه باید کرد؟:(

والله من زمانی که اوریج باز بودم از این تاپیک استفاده میکردم و اوکی بود
http://forum.bazicenter.com/thread43472/

- - -ویرایش - - -

دستان كسي اطلاع داره اين برنامه ifruit براي ايفون مثل اينكه مربوط بهgta هست داستانش جيه?

باهاش میشه یه سری کارها کرد مثلا اینکه chop(سگ فرانکلین) رو تربیت کرد و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or