mohammadl021
کاربر سایت
داداش وقتی میخوای متنی رو تایپ کنی سمت راست بالای همون بخشی که متنت رو تایپ میکنی یه گزینه هست به نام Sp . بعد اینکه متن رو تایپ کردی کل متن رو با موس هاشور بگیر بعد برو اون SP رو بزن بعد ازت میخواد مشخص کنی اسپویلت در چه زمینه ای هست بعد هم
متن رو ارسال کن به صورت اسپویل نمایش داده میشه .
الان پست پایین من به صورت اسپویل هست برای دیدنش باید روی نمایش کلیک کنی. این میشه تگ اسپویل. اینطوری کسی که بازی نکرده متن شمارو نمیبینه تا لذت بازی از دست نره
در مورد get away هم پرسیدی :
در مورد Get Away تو نقشه یه سری علامت مشکی رنگه به صورت 8 که پاینش گرده . اونجا ها میتونی بری ماشین پارک کنی .ماشین هم باید حتما 4 در باشه بعد از اینکه پارک کردی باید تماس بگیری تا مرحله ادامه پیدا کنه
دمت گرم خیلی ممنون ولی من تا حالا ندیدم این علامت های رو که میگی ولی بازم دمت گرم راستی باید با کی تماس بگیرم؟؟
من نمیدونم چرا هر چی می نویسم پاک میشه هر کی پاک می کنه دلیلشم بگه
یه سوال داشتم چجوری میشه online بازی کرد میرم رو قسمت GTA Online فقط یه نوشتست که نوشته this area will be unlocked .... بقیش یادم نیست
دوستان خواهشا تا پاک نشده جوابمو بدین
ممنون
چجوری میشه این هواپیما بزرگ ها رو سوارش بشی ؟ همون بوئینگ ها :d
میرم کنارشون ولی هرچی مثلث میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته .
به جان خودم رو همه هواپیما های فرودگاه امتحان کردم ولی هیچکدوم جواب نداد و بقول خودت تکسچر هاشون هم جوری بود که انگار نمیشه سوار بشی !! :dاونهایی که میشه سوار بشی از تکستچرشون مشخصه
توو عکسها دیدم بچه ها سوار سفید و زردش شدن :d هرجا هواپیما زرد قناری دیدی برو واسش :d
منم در حال گرفتن گواهینامه هواپیما هستم :d
میگم با هر شخصیت باید بیای جداگونه گواهینامه هواپیما بگیری یا یه بار واسه همشون کافیه؟
دمت گرم خیلی ممنون ولی من تا حالا ندیدم این علامت های رو که میگی ولی بازم دمت گرم راستی باید با کی تماس بگیرم؟؟
هنوز انلاینش باز نشده عزیزم. دوشنبه باز میشه فکر کنم./من نمیدونم چرا هر چی می نویسم پاک میشه هر کی پاک می کنه دلیلشم بگه
یه سوال داشتم چجوری میشه online بازی کرد میرم رو قسمت GTA Online فقط یه نوشتست که نوشته this area will be unlocked .... بقیش یادم نیست
دوستان خواهشا تا پاک نشده جوابمو بدین
ممنون
باید یکی از اعضا تماس بگیری .با فرانکلین میری به مایکل یا لستر با مایکل میری به لستر یا فرانکلین :d
برو یه ماشینی موتوری چیزی بدزد ، بعد مثلآ باید یه جا مخفیش کنی
برو تو یه کوچه پارک کن، قبل از اینکه پیاده شی از کنتکت گوشی یکی از شخصیتهای اصلی رو انتخاب کن mark getaway location ... بزن