Grand Theft Auto V | PS3

داداش وقتی میخوای متنی رو تایپ کنی سمت راست بالای همون بخشی که متنت رو تایپ میکنی یه گزینه هست به نام Sp . بعد اینکه متن رو تایپ کردی کل متن رو با موس هاشور بگیر بعد برو اون SP رو بزن بعد ازت میخواد مشخص کنی اسپویلت در چه زمینه ای هست بعد هم
متن رو ارسال کن به صورت اسپویل نمایش داده میشه .
الان پست پایین من به صورت اسپویل هست برای دیدنش باید روی نمایش کلیک کنی. این میشه تگ اسپویل. اینطوری کسی که بازی نکرده متن شمارو نمیبینه تا لذت بازی از دست نره :دی
در مورد get away هم پرسیدی :

در مورد Get Away تو نقشه یه سری علامت مشکی رنگه به صورت 8 که پاینش گرده . اونجا ها میتونی بری ماشین پارک کنی .ماشین هم باید حتما 4 در باشه بعد از اینکه پارک کردی باید تماس بگیری تا مرحله ادامه پیدا کنه
دمت گرم خیلی ممنون ولی من تا حالا ندیدم این علامت های رو که میگی ولی بازم دمت گرم راستی باید با کی تماس بگیرم؟؟

دمت گرم خیلی ممنون ولی من تا حالا ندیدم این علامت های رو که میگی ولی بازم دمت گرم راستی باید با کی تماس بگیرم؟؟

باید یکی از اعضا تماس بگیری .با فرانکلین میری به مایکل یا لستر با مایکل میری به لستر یا فرانکلین :d

6avasamu.jpg

کاری از خودم :دی

دوستان به یه جایی رسیدم که دیگه مرحله ای ندارم. فقط یه ایمیل از لستر دارم که چندتا عکس و لوکبشین فرستاده با یه متن.من هیچی ازش نفهمیدم یه توضیحی میدین باید چیکار کنم :دی

یه سوال داشتم چجوری میشه online بازی کرد میرم رو قسمت GTA Online فقط یه نوشتست که نوشته this area will be unlocked .... بقیش یادم نیست
ممنون

Last edited by a moderator:
از بس که بازی گسترده و متنوع هست ادم نمیدونه سرش رو بگیره یا تهش رو :| حالا خوبه اواسط بازی هستم اوایل که نمیدونستم باید چیکار بکنم :|:d

در کل شاهکاری بس تکرار نشدنی هست مگه توسط خود R*

من نمیدونم چرا هر چی می نویسم پاک میشه :| هر کی پاک می کنه دلیلشم بگه
یه سوال داشتم چجوری میشه online بازی کرد میرم رو قسمت GTA Online فقط یه نوشتست که نوشته this area will be unlocked .... بقیش یادم نیست
دوستان خواهشا تا پاک نشده جوابمو بدین
ممنون

قسمت انلاینش اول اکتبر قابل بازی خواهد بود

چجوری میشه این هواپیما بزرگ ها رو سوارش بشی ؟ همون بوئینگ ها :d

میرم کنارشون ولی هرچی مثلث میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته . :|

اونهایی که میشه سوار بشی از تکستچرشون مشخصه
توو عکسها دیدم بچه ها سوار سفید و زردش شدن :d هرجا هواپیما زرد قناری دیدی برو واسش :d
منم در حال گرفتن گواهینامه هواپیما هستم :d
میگم با هر شخصیت باید بیای جداگونه گواهینامه هواپیما بگیری یا یه بار واسه همشون کافیه؟

اونهایی که میشه سوار بشی از تکستچرشون مشخصه
توو عکسها دیدم بچه ها سوار سفید و زردش شدن :d هرجا هواپیما زرد قناری دیدی برو واسش :d
منم در حال گرفتن گواهینامه هواپیما هستم :d
میگم با هر شخصیت باید بیای جداگونه گواهینامه هواپیما بگیری یا یه بار واسه همشون کافیه؟
به جان خودم رو همه هواپیما های فرودگاه امتحان کردم ولی هیچکدوم جواب نداد و بقول خودت تکسچر هاشون هم جوری بود که انگار نمیشه سوار بشی !! :|:d

ولی خو بر و بکس چجوری سوار شدن ؟ :|

برو یه ماشینی موتوری چیزی بدزد ، بعد مثلآ باید یه جا مخفیش کنی
برو تو یه کوچه پارک کن، قبل از اینکه پیاده شی از کنتکت گوشی یکی از شخصیتهای اصلی رو انتخاب کن mark getaway location ... بزن

دوستانی که توو فکر پول دار شدن هستن دو کلیپ Mp4 از دو جای نقشه برای پولدار شدن مفت مفت :d
http://fs2.filegir.com/erfanimmortal/GTA_V_Money_Cheat_GTA_5_Money_Glitch__[tag18].mp4
اولی 12K بهتون پول میده
اما این یکی 25K
http://fs2.filegir.com/erfanimmortal/Grand_Theft_Auto_5_-_Easy_Money_(25,000k)_[tag18].mp4
به نظرم دومی رو برید پول بیشتری تووش هست و به هیچ وسیله اضافی مثل کپسول اکسیژن و این چیزها نیاز نیست :d فقط بازی کننده ها یکم ناشی بودن به بزرگی خودتون عمشونو ببخشید :d
و این هم روش و موقع سرمایه گذاری تویه بورس،بهتون میگه قبل دو مرحله رویه کدوم شرکت ها سرمایه گذاری کنید تا میلیونی سود کنید تویه سهام :d
ویدئو ها اولین باره با لینک مستقیم قرار داده میشن :d
http://fs2.filegir.com/erfanimmorta..._(Guide_Tutorial_-_MAKE_MILLIONS)_[tag18].mp4

من نمیدونم چرا هر چی می نویسم پاک میشه :| هر کی پاک می کنه دلیلشم بگه
دوستان خواهشا تا پاک نشده جوابمو بدین
ممنون
هنوز انلاینش باز نشده عزیزم. دوشنبه باز میشه فکر کنم./

باید یکی از اعضا تماس بگیری .با فرانکلین میری به مایکل یا لستر با مایکل میری به لستر یا فرانکلین :d

باشه دمت گرم

- - -ویرایش - - -

برو یه ماشینی موتوری چیزی بدزد ، بعد مثلآ باید یه جا مخفیش کنی
برو تو یه کوچه پارک کن، قبل از اینکه پیاده شی از کنتکت گوشی یکی از شخصیتهای اصلی رو انتخاب کن mark getaway location ... بزن

ایول داداش فکر کنم همین که میگی درسته دمت گرم خیلی ممنون الان میرم امتحان میکنم بازم ممنون از راهنمایت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or