Grand Theft Auto V Modding | PC

33935365511495743060.jpg

Developer: Rockstar North
Publisher: Rockstar Games
Genre: Action, Adventure
Platform: PC / Windows
Size : 60 GB
Release date: World: April 14, 2015
در این تاپیک به اموزش نصب پیرامون Mods عرضه شده برای عنوان Grand Theft Auto V خواهیم پرداخت

بواسطه Mods میشود تغییرات زیادی در بازیهای تحت پلتفروم محبوب PC ایجاد کرد به ویژه در رابطه با ایجاد محتوای جدید و یا تغییر و به اشتراک گذاری و عوامل مختلفی که تا سالیان سال گیمر با اعمال این تغییرات سرگرم شود و بازیها هرگز معنی تکراری پیدا نخواهد کرد
از موارد MOODING میتوان به انواع تغییرات در Maps .Mods ENB. Source Code .Mods License. Skinning . Ambient sounds . Total Convertion . Mods quest. و.... صدها مود گرافیکی که کیفیت بازیهای پلتفروم PC حتی تا دونسل جلوتر افزایش خواهند داد اشاره کرد.

38255230073570702325.jpg

اول از همه چیز هایی که برا شروع مادینگ حتما لازمه:

1- Script Hook V همراه با Native Trainer که تقریبا 99% ـه ماد ها بدون این اجرا نمیشه:
Script Hook V + Native Trainer
(برای آپدیت ورژن 4 یا 5) برای دانلود آپدیت به تاپیک مشکلات بازی مراجعه کنید.

2- LUA Plugin که بعضی از ماد ها بهش نیاز دارن:

LUA Plugin for Script Hook V
اگه هنوز مادی نریختین که بهش نیاز داشته باشه پس نریزین چون ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه.

3- Open IV نرم افزاری برای تغییر تو فایلای داخلی بازی هست که اکثر ماد ها بهش نیاز دارن و ریختنش اجباریه.

OpenIV

4- Script Hook V .net هم یک چیزیه مثل همون Script Hook V عادی که این هم خیلی از ماد ها نیازمندش هستن.

Community Script Hook V .NET

این هم یک برنامه واسه کنترل داشتن روی ماد ها:
GTAV Mod Manager

----
-------------------------------------------------------------------------------------------------
مهم ترین ماد های عرضه شده که ریختنش پیشنهاد میشه:
Grand Theft Auto Z
Deadeye
JobsV [.NET]
Story Mode Heists [.NET]

ماد های مربوط به اسلحه:

ماد های مربوط به وسایل نقلیه:

ماد های گرافیکی:

ماد های غیره:
Crime and Police Rebalance & Enhancement
دیگه پلیسا وسط جنگل با صدای کم تفنگ پیداشون نمیشه و صدای تفنگ صدا خفه کن دار رو به راحتی نمیشنوند و مثل واچ داگز فقط آدما زنگ میزن به پلیس

-----------------------------------------------------------------------------[/SPOILER]

آخرین ویرایش:

مد بوگاتی ویرون کم حجم!:d
لینک دانلود
اموزش نصب:
سه فایل داخل فایل زیپ رو با برنامه open iv تو این مسیر قرار بدید.
x64e.rpf/levels/gta5/vehicles.rpf
بوگاتی با adder جایگزین میشه:d

- - -ویرایش - - -

درود
دوستان ی سوال

دقیقا برای ریختن این مد باید چیکار کرد من خیلی وقت نرفتم سمتش

سلام.
این مد مشکل داره.کامل نصبش کنی بازی کرش میکنه.همون بهتر که نصب نشه.افت فریم هم داره رو کارت های متوسط

- - -ویرایش - - -

میشه یه توضیحی بدی چجوری نصب کردی ما هرچی نصب میکنیم ارور میده

طبق ویدئو یوتیوب.چون ویدیویی که دوستان اپلود کرده بودن کیفیت نداشت اصلا دیده نمیشد!!!
من طبق ویدئو رفتم ولی اون اخر e و i رو دستکاری نکردم.کلا نصب نکنید بهتره.

مد جنگنده F22
حجم 18 مگ
لینک دانلود
اموزش نصب خودش داره.من نصب کردم و مشکلی نداره
پ.ن:لینکایی که میذارم شیلتر نیست و اپلود کردم:d.سعی میکنم بیشتر مد بذارم.اگه مجید دوست داشت به پست اول اضافه کنه:d
اگه لینک خراب بود بگید دوباره اپلود کنم

- - -ویرایش - - -

مد خودروی پژو 306 در فیلم تاکسی
لینک دانلود
تست شده و مشکلی نداره
اموزش نصب در فایل فشرده:d

- - -ویرایش - - -

مد پیکان وانت=)) خیلی باحاله:d
لینک دانلود
تست شده
پ.ن:ظاهرا پروژه پراید وانت هم در جریانه...:d

- - -ویرایش - - -

مد Lamborghini LP700
لینک دانلود
تست شده

- - -ویرایش - - -

مد هواپیما Airbus_A380
لینک دانلود
تست شده

مد جنگنده F22
حجم 18 مگ
لینک دانلود
اموزش نصب خودش داره.من نصب کردم و مشکلی نداره
پ.ن:لینکایی که میذارم شیلتر نیست و اپلود کردم:d.سعی میکنم بیشتر مد بذارم.اگه مجید دوست داشت به پست اول اضافه کنه:d
اگه لینک خراب بود بگید دوباره اپلود کنم

- - -ویرایش - - -

مد خودروی پژو 306 در فیلم تاکسی
لینک دانلود
تست شده و مشکلی نداره
اموزش نصب در فایل فشرده:d

- - -ویرایش - - -

مد پیکان وانت=)) خیلی باحاله:d
لینک دانلود
تست شده
پ.ن:ظاهرا پروژه پراید وانت هم در جریانه...:d

- - -ویرایش - - -

مد Lamborghini LP700
لینک دانلود
تست شده

- - -ویرایش - - -

مد هواپیما Airbus_A380
لینک دانلود
تست شده

این تاکسی رو نصب کردم گرافیکش داغونه :|متاسفانه بکاپ نگرفتم خود تاکسی اورجینال بازی از بین رفت :dگه بکاپ داری از تاکسی خود gta v لطف کن یه جاآپلود کن

اون لامبورگینی هم اگه مثل تاکسیه هستش بیخیالش شیم ؟ یه سری قبلن مجید گزاشت مثل نیسان جی تی آر انصافا حتی گرافیکش از ماشینای

خود gta v بالاتر بود!!!!

این تاکسی رو نصب کردم گرافیکش داغونه :|متاسفانه بکاپ نگرفتم خود تاکسی اورجینال بازی از بین رفت :dگه بکاپ داری از تاکسی خود gta v لطف کن یه جاآپلود کن

اون لامبورگینی هم اگه مثل تاکسیه هستش بیخیالش شیم ؟ یه سری قبلن مجید گزاشت مثل نیسان جی تی آر انصافا حتی گرافیکش از ماشینای

خود gta v بالاتر بود!!!!
کجا گرافیکش داغونه بنده ی خدا؟:| :d

گرافیکش داغون باشه هم مگه تو با تاکسی چیکار میکنی؟خو بذار همین باشه:d حالا اگه واقعا میخوای بازی رو یه جا دیگه نصب میکنم بک اپ ها رو داشته باشم:دی
اینم لامبورگینی:d

کجا گرافیکش داغونه بنده ی خدا؟:| :d

گرافیکش داغون باشه هم مگه تو با تاکسی چیکار میکنی؟خو بذار همین باشه:d حالا اگه واقعا میخوای بازی رو یه جا دیگه نصب میکنم بک اپ ها رو داشته باشم:دی
اینم لامبورگینی:d

حالا تاکسی رو بیخیال ولی این پیکان وانته در حد نسل 6 ولی آخر خندست مخصوصا جاسیگاریه ماشین :))بعدش از وقتی

ریختمش به کل تو خیابون پر شده :|:d جدا از این دیشب زدم پونصد مگ ماشین دانلود کردم :dانصافا 90 درصدشون عالین خیابونا پر شده

از ماشینای لایسنس دار :>ولی یه مشکلی که برام بوجود اومد تخریپ پذیری هستش که با یه تصادف ساده ماشین یا آتیش میگیره یا لاستیک به گلگیر گیر میکنه :d

حالا تاکسی رو بیخیال ولی این پیکان وانته در حد نسل 6 ولی آخر خندست مخصوصا جاسیگاریه ماشین :))بعدش از وقتی

ریختمش به کل تو خیابون پر شده :|:d جدا از این دیشب زدم پونصد مگ ماشین دانلود کردم :dانصافا 90 درصدشون عالین خیابونا پر شده

از ماشینای لایسنس دار :>ولی یه مشکلی که برام بوجود اومد تخریپ پذیری هستش که با یه تصادف ساده ماشین یا آتیش میگیره یا لاستیک به گلگیر گیر میکنه :d

پیکان رو خب ایرانی ها ساختن واقعا هم دستشون درد نکنه:d
اون مدل ماشین که پیکان به جاش میاد همون وانت اسپورتی هست که معمولا تو قسمتای پایین شهر زیاده:d
اگه تخریب پذیری خرابه اون ماشینایی رو نصب کن که ورژن های زیادی براشون اومده اونا اپدیت شدن:d

تخریب پذیری که واضحه :دی چون یک سری آدم مثل من و شما نشستن درست کردن تو خونه مشخصا نباید مثل ماشینای اصلی بشه ولی اکثر ماشینا هر چند وقت یک بار آپدیت میشن مشکلات اینطوریشون رفع میشه اگه پیگیر باشی.

سلام...کسی مادی سراغ داره که گرافیک بازی کم بشه و فریم ریت بالاتر بره و بشه روی سیتسم زیر بازی رو اجرا کرد یا نه:
Ram:4Gb
VGA:5450 1GB
Cpu:Core i5 2.76Ghz

نه آپدیتم
https://www.gta5-mods.com/scripts/advanced-fuel-mod
https://www.gta5-mods.com/scripts/fuel-script-v-sakis25

کدومش بهتره
امکانات اضافی مثل نشون دادن سرعت و تغییر رنگ ماشین و این چیزا رو نمیخوام
فقط از نظر بنزین زدن کدومشون باحال تر و طبیعی تر و باکیفیت تره
ممنون میشم اگه انگلیسیتون خوبه راهنمایی کنین

دوستانی که با ماد The Pinnacle Of V مشکل کرش دارن، با OpenIV برن weaponcomponents.meta رو از update\update.rpf\common\data\ai دیلیت کنن مشکل کرش اول بازی برطرف میشه. روی ریلودد تست شد و جواب داد. :)
یه شات از بازی با The Pinnacle Of V + Reshade + ENB:

دوستانی که با ماد The Pinnacle Of V مشکل کرش دارن، با OpenIV برن weaponcomponents.meta رو از update\update.rpf\common\data\ai دیلیت کنن مشکل کرش اول بازی برطرف میشه. روی ریلودد تست شد و جواب داد. :)
یه شات از بازی با The Pinnacle Of V + Reshade + ENB:

با 3dm هم تایید میشه راحت بالا اومد :دی

ولی بنظرم در حد اون همه هایپ نیست، عکسایی که گذاشتن اکثرا از جاهای خشکل یا DoF زیاد عکس گرفتن تا بیشتر به چشم بیاد ولی پیشرفت خیلی خوبی داشته، اومدم عکس بگیرم بزارم فرپسم پوکیده بود عکس نمیگرفت نشد :|

اینا یعنی چند تا ماد ؟!
ENB و Reshade هم 2 تا ماد جداس یعنی ؟!
بله دو تا ماد جداست. توی Readme خود The Pinnacle Of V هم لینک دانلودشون رو داده هم Recommend کرده که این دوتارم بریزید.

منم فرق زیادی حس نکردم، با توجه به اسکرین شاتاش انتظار بیشتری داشتم! ولی فعلاً تا ICEnhancer ریلیز شه بهتر از هیچیه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or