Grand Theft Auto V Modding | PC

33935365511495743060.jpg

Developer: Rockstar North
Publisher: Rockstar Games
Genre: Action, Adventure
Platform: PC / Windows
Size : 60 GB
Release date: World: April 14, 2015
در این تاپیک به اموزش نصب پیرامون Mods عرضه شده برای عنوان Grand Theft Auto V خواهیم پرداخت

بواسطه Mods میشود تغییرات زیادی در بازیهای تحت پلتفروم محبوب PC ایجاد کرد به ویژه در رابطه با ایجاد محتوای جدید و یا تغییر و به اشتراک گذاری و عوامل مختلفی که تا سالیان سال گیمر با اعمال این تغییرات سرگرم شود و بازیها هرگز معنی تکراری پیدا نخواهد کرد
از موارد MOODING میتوان به انواع تغییرات در Maps .Mods ENB. Source Code .Mods License. Skinning . Ambient sounds . Total Convertion . Mods quest. و.... صدها مود گرافیکی که کیفیت بازیهای پلتفروم PC حتی تا دونسل جلوتر افزایش خواهند داد اشاره کرد.

38255230073570702325.jpg

اول از همه چیز هایی که برا شروع مادینگ حتما لازمه:

1- Script Hook V همراه با Native Trainer که تقریبا 99% ـه ماد ها بدون این اجرا نمیشه:
Script Hook V + Native Trainer
(برای آپدیت ورژن 4 یا 5) برای دانلود آپدیت به تاپیک مشکلات بازی مراجعه کنید.

2- LUA Plugin که بعضی از ماد ها بهش نیاز دارن:

LUA Plugin for Script Hook V
اگه هنوز مادی نریختین که بهش نیاز داشته باشه پس نریزین چون ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه.

3- Open IV نرم افزاری برای تغییر تو فایلای داخلی بازی هست که اکثر ماد ها بهش نیاز دارن و ریختنش اجباریه.

OpenIV

4- Script Hook V .net هم یک چیزیه مثل همون Script Hook V عادی که این هم خیلی از ماد ها نیازمندش هستن.

Community Script Hook V .NET

این هم یک برنامه واسه کنترل داشتن روی ماد ها:
GTAV Mod Manager

----
-------------------------------------------------------------------------------------------------
مهم ترین ماد های عرضه شده که ریختنش پیشنهاد میشه:
Grand Theft Auto Z
Deadeye
JobsV [.NET]
Story Mode Heists [.NET]

ماد های مربوط به اسلحه:

ماد های مربوط به وسایل نقلیه:

ماد های گرافیکی:

ماد های غیره:
Crime and Police Rebalance & Enhancement
دیگه پلیسا وسط جنگل با صدای کم تفنگ پیداشون نمیشه و صدای تفنگ صدا خفه کن دار رو به راحتی نمیشنوند و مثل واچ داگز فقط آدما زنگ میزن به پلیس

-----------------------------------------------------------------------------[/SPOILER]

آخرین ویرایش:
دوستانی که ENB رو استفاده کردید مشکلی پیش نیومده ؟ فریم تا چه حد افت میکنه ؟
یه نقد کوتاه کنید کلا ببینیم چند چنده

من فایلها رو با open iv تک تک جایگزین کردم اما وقتی بازی رو اجرا میکنم توی لودینگ اولیه بازی کرش میکنه
ضمن اینکه فایلهای پوشه vegetation اصلا جایگزین نشدند

نمیدونم والا این مسخره بازیا چیه یه فایل ستاپ دار بدین دیگه؟!!!!:d gta iv خیلی راحت تر بود...... نسخه کورپک رو هم دارم اگه گند بزنم کی میره 5 ساعت نصبو !!!!!:|

نمیدونم والا این مسخره بازیا چیه یه فایل ستاپ دار بدین دیگه؟!!!!:d gta iv خیلی راحت تر بود...... نسخه کورپک رو هم دارم اگه گند بزنم کی میره 5 ساعت نصبو !!!!!:|
می تونی از لینک زیر اموزش نصبش رو ببینی
https://www.youtube.com/watch?v=OlGT6IcXAzc

فقط رو سیستم غول 980ti و ci 7 به بالا میتونید راحت اجرا کنید... در بقیه موارد نمی تونید درست اجراش کنید ... ماد سنگینی هست...

ماد رو ریختم . تغییر خاصی تو fps ام ایجاد نشد مگه اینکه هوا بارونی باشه لگ میشه . البته سیستم من ضعیفه رو مدیوم هست کیفیت تکسچر ها .
اونایی که سیستم خوبی دارن مسلما خیلی بهتر میشه کیفیت بازی .
اینم یه شات گرفتم یه جورایی شبیه NFS شد lol .
81388cd8de2e78981.jpg

ویرایش : خب , یه سری تغییرات دادم تو گرافیک بازی و از reshade 1.7.9 که تو خود فایلها بود استفاده کردم واقعا خیلی بهتر شد گرافیک بازی .

آخرین ویرایش:
همچین ماد خفنی اومده اینجا اینقد سوت و کوره؟ با 970 تست میکنم نتایج رو اعلام میکنم:d دوستان sli 980 ti هم بیان نظراتشونو بدن :d

هیچ آموزش خاصی نمیخواد Open iv
نصبش میکنید وارد GTA V PC میشید آدرس بازی رو میدین شناساییش میکنه بعد از قسمت بالا Edit Mode رو روشن میکنید و بعد طبق آموزشی که هر ماد براش گذاشته شده به پوشه مورد نظر میرید و فایل جدید که داخل ماد هست رو جایگزینش میکنید و بعد Edit Mode رو خاموش میکنید برنامه رو میبندین و وارد بازی میشین تمام.

هیچ آموزش خاصی نمیخواد Open iv
نصبش میکنید وارد GTA V PC میشید آدرس بازی رو میدین شناساییش میکنه بعد از قسمت بالا Edit Mode رو روشن میکنید و بعد طبق آموزشی که هر ماد براش گذاشته شده به پوشه مورد نظر میرید و فایل جدید که داخل ماد هست رو جایگزینش میکنید و بعد Edit Mode رو خاموش میکنید برنامه رو میبندین و وارد بازی میشین تمام.

همه اینکارارو کردم اما هنگام اجرای بازی تو قسمت لودینگ اولیه بازی کرش میکنه
کرک ریلودد هست آیا باید کرک 3dm بریزم؟
ارور کرش هم failed zlib هست

همه اینکارارو کردم اما هنگام اجرای بازی تو قسمت لودینگ اولیه بازی کرش میکنه
کرک ریلودد هست آیا باید کرک 3dm بریزم؟
ارور کرش هم failed zlib هست
من خودم 3DM دارم منم مشکل کرش تو لودینگ رو دارم :( راه حلی هنوز پیدا نکردم !

خب دوستان بنده در کمال تعجب تونستم نصب کنم گرافیک خیلی بهتر شده مخصوصا ساختمونا و مخصوصا دیوارای آجری .گلدونا و.....:d بنده اصلا افت فریم نداشتم (حتی موقع بارونی که گرافیک به مراتب بهتر

میشه)انگار اصلا مادی نصب نشده :|

و مثل سابق فریم میده:x حالا روش نصب من طبق کلیپی که صفحه قبل کاربرzadis گذاشته بود نصب کردم ولی مثل شما تو لودینگ ارور میداد پس اومدم به ترتیب آپدیت 5 بازی رو ریختم بعدش

کرک ریلود بعدش زبان بازی رو به انگلیسی تغییر دادم و بعدش محتویات پوشه enbseries_gta5_v0275 در محل نصب بازی کپی کردم و بعدش از داخل پوشه The Pinnacle of V - World Enhancement Project V1.8.1 به

جز پوشه WORLD ENHANCEMENTS هر چی بود رو داخل پوشه بازی کپی کردم و از لانچر بازی رو اجرا کردم بدون هیچ گونه باگ و لگ و افت فریم و......;)

خب دوستان بنده در کمال تعجب تونستم نصب کنم گرافیک خیلی بهتر شده مخصوصا ساختمونا و مخصوصا دیوارای آجری .گلدونا و.....:d بنده اصلا افت فریم نداشتم (حتی موقع بارونی که گرافیک به مراتب بهتر

میشه)انگار اصلا مادی نصب نشده :|

و مثل سابق فریم میده:x حالا روش نصب من طبق کلیپی که صفحه قبل کاربرzadis گذاشته بود نصب کردم ولی مثل شما تو لودینگ ارور میداد پس اومدم به ترتیب آپدیت 5 بازی رو ریختم بعدش

کرک ریلود بعدش زبان بازی رو به انگلیسی تغییر دادم و بعدش محتویات پوشه enbseries_gta5_v0275 در محل نصب بازی کپی کردم و بعدش از داخل پوشه The Pinnacle of V - World Enhancement Project V1.8.1 به

جز پوشه WORLD ENHANCEMENTS هر چی بود رو داخل پوشه بازی کپی کردم و از لانچر بازی رو اجرا کردم بدون هیچ گونه باگ و لگ و افت فریم و......;)
نکته اینجاس مادت نصفه نصب شده :دی یعنی الان قدرت کامل ماد رو نمیگیری!
World Enhancment کلی توی فایل Update.rpf تغییرات مختلف ایجاد میکنه شاید نصف تغییراتش اونجا باشه (تنها دلیل پریدن بیرون از بازی هم همون تغییر کردن فایل Update.rpf هست) حالا شما اومدی آپدیتو روش ریختی فایل Update.rpf جایگزین میشه با اورجینالش در نتیجه تغییراتش برمیگرده به حالت اول :دی

برا منم میپرید بیرون آپدیتو ریختم روش درست شد اما خوب اون آپدیته هم یک جوری باید تغییر کنه ولی نمیدونم چجوری میشه که بازی رو خراب نکنه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or