Grand Theft Auto V Modding | PC

33935365511495743060.jpg

Developer: Rockstar North
Publisher: Rockstar Games
Genre: Action, Adventure
Platform: PC / Windows
Size : 60 GB
Release date: World: April 14, 2015
در این تاپیک به اموزش نصب پیرامون Mods عرضه شده برای عنوان Grand Theft Auto V خواهیم پرداخت

بواسطه Mods میشود تغییرات زیادی در بازیهای تحت پلتفروم محبوب PC ایجاد کرد به ویژه در رابطه با ایجاد محتوای جدید و یا تغییر و به اشتراک گذاری و عوامل مختلفی که تا سالیان سال گیمر با اعمال این تغییرات سرگرم شود و بازیها هرگز معنی تکراری پیدا نخواهد کرد
از موارد MOODING میتوان به انواع تغییرات در Maps .Mods ENB. Source Code .Mods License. Skinning . Ambient sounds . Total Convertion . Mods quest. و.... صدها مود گرافیکی که کیفیت بازیهای پلتفروم PC حتی تا دونسل جلوتر افزایش خواهند داد اشاره کرد.

38255230073570702325.jpg

اول از همه چیز هایی که برا شروع مادینگ حتما لازمه:

1- Script Hook V همراه با Native Trainer که تقریبا 99% ـه ماد ها بدون این اجرا نمیشه:
Script Hook V + Native Trainer
(برای آپدیت ورژن 4 یا 5) برای دانلود آپدیت به تاپیک مشکلات بازی مراجعه کنید.

2- LUA Plugin که بعضی از ماد ها بهش نیاز دارن:

LUA Plugin for Script Hook V
اگه هنوز مادی نریختین که بهش نیاز داشته باشه پس نریزین چون ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه.

3- Open IV نرم افزاری برای تغییر تو فایلای داخلی بازی هست که اکثر ماد ها بهش نیاز دارن و ریختنش اجباریه.

OpenIV

4- Script Hook V .net هم یک چیزیه مثل همون Script Hook V عادی که این هم خیلی از ماد ها نیازمندش هستن.

Community Script Hook V .NET

این هم یک برنامه واسه کنترل داشتن روی ماد ها:
GTAV Mod Manager

----
-------------------------------------------------------------------------------------------------
مهم ترین ماد های عرضه شده که ریختنش پیشنهاد میشه:
Grand Theft Auto Z
Deadeye
JobsV [.NET]
Story Mode Heists [.NET]

ماد های مربوط به اسلحه:

ماد های مربوط به وسایل نقلیه:

ماد های گرافیکی:

ماد های غیره:
Crime and Police Rebalance & Enhancement
دیگه پلیسا وسط جنگل با صدای کم تفنگ پیداشون نمیشه و صدای تفنگ صدا خفه کن دار رو به راحتی نمیشنوند و مثل واچ داگز فقط آدما زنگ میزن به پلیس

-----------------------------------------------------------------------------[/SPOILER]

آخرین ویرایش:
نکته اینجاس مادت نصفه نصب شده :دی یعنی الان قدرت کامل ماد رو نمیگیری!
World Enhancment کلی توی فایل Update.rpf تغییرات مختلف ایجاد میکنه شاید نصف تغییراتش اونجا باشه (تنها دلیل پریدن بیرون از بازی هم همون تغییر کردن فایل Update.rpf هست) حالا شما اومدی آپدیتو روش ریختی فایل Update.rpf جایگزین میشه با اورجینالش در نتیجه تغییراتش برمیگرده به حالت اول :دی

برا منم میپرید بیرون آپدیتو ریختم روش درست شد اما خوب اون آپدیته هم یک جوری باید تغییر کنه ولی نمیدونم چجوری میشه که بازی رو خراب نکنه :|

تمام کارهایی که تو سایتش گفته بود برای کرش نکردن انجام بدید رو هم انجام دادم اما مشکل برطرف نشد
اگه راه حلی پیدا کردی همینجا بذار مجید جون

تمام کارهایی که تو سایتش گفته بود برای کرش نکردن انجام بدید رو هم انجام دادم اما مشکل برطرف نشد
اگه راه حلی پیدا کردی همینجا بذار مجید جون

بالاخره موفق شدم نصبش کنم
به نظرم فوق العادس

آخرین ویرایش:

بالاخره موفق شدم نصبش کنم
به نظرم فوق العادس

تبریک:d

لطف کن و نحوه نصب رو هم بگو؟ بعدش تغییری تو فریم احساس میکنی؟

ویرایش :مجید جان نمیدونم والا ولی خب گرافیک خیلی بهتر شد و منی رو که یه ماه بودم سمت بازی نرفته بود 2 ساعت پای tv میخکوب کرد:d

تبریک:d

لطف کن و نحوه نصب رو هم بگو؟ بعدش تغییری تو فریم احساس میکنی؟

نحوه نصب رو من مطابق با ویدیویی که دوستان صفحه قبل گذاشته بودند انجام دادم
ویدیو: آموزش نصب ماد
فایلهای مربوط به Reshade و ENB رو باید در محل نصب بازی مطابق آموزش کپی کنید
در ادامه هم باید با نرم افزار OPEN IV خیلی راحت میتونید فایلها رو داخل بازی جایگزین کنید
منتها اولش تو لودینگ با کرش مواجه میشدم
که مشکل از ورژن لانچر نسخه های کرکی هست ورژن لانچر نسخه های کرکی فکر میکنم 1.03.01 هشتش اما من روی نسخه اوریجینال که لانچرش ورژن 1.05.05 هست ریختم و بازی بالا اومد
افت فریم هم بازی داره اما نه زیاد
مخصوصا زمانی که بارون میاد افت فریم زیادتر میشه
بخاطر اینکه طرف تا خرخره سطح رفلکشن بازی رو برده بالا
یک سری عکس دیگه هم میذارم
من که بازی رو یه مدت گذاشته بودم کنار دوباره کاری کرده بشینم پاش:d

تصاویر بند انگشتی هستند روی عکس کلیک کنید تا با کیفیت اصلی ببنید مابقی عکسها هم پایین به صورت زیپ قرار دادم

مابقی تصاویر به صورت زیپ قرار میدم
دانلود با حجم 20 مگابایت

در ادامه هم باید با نرم افزار OPEN IV خیلی راحت میتونید فایلها رو داخل بازی جایگزین کنید
که مشکل از ورژن لانچر نسخه های کرکی هست ورژن لانچر نسخه های کرکی فکر میکنم 1.03.01 هشتش اما من روی نسخه اوریجینال که لانچرش ورژن 1.05.05 هست ریختم و بازی بالا اومد

تصاویر بند انگشتی هستند روی عکس کلیک کنید تا با کیفیت اصلی ببنید مابقی عکسها هم پایین به صورت زیپ قرار دادم

مابقی تصاویر به صورت زیپ قرار میدم
دانلود با حجم 20 مگابایت

ببخشید لانچر اورجینال از کجا بیاریم ؟؟ و اینکه تو فیلم یه جا هست اسم یه فایلو عوض میکنه چی مینویسه ؟؟ ؟آخه تو فیلم معلوم نیست ؟؟؟

ببخشید لانچر اورجینال از کجا بیاریم ؟؟ و اینکه تو فیلم یه جا هست اسم یه فایلو عوض میکنه چی مینویسه ؟؟ ؟آخه تو فیلم معلوم نیست ؟؟؟

والا در مورد لانچر چیزی نمیدونم اگه دوستان میدونن چجوری میشه لانچر جدیدتر گیر آورد حتما بگن
در مورد اون تغییر اسم طرف میگه برای اینکه بازی کرش نکنه باید فایل Reshade64.dll به dxgi.dll تغییر نام بدید
تو فایل localenb.ini هم به جای Reshade64 بنویسید dxgi.dll یا d3d11.dll

این ماد های ماشین که به صورت فایل rpf هست چجوری نصب کنیم؟

با برنامه open iv راحت فایلهای rpf رو میتونید انتقال بدید

اقا ما اومدیم وسط بازی این مود و نصب کردیم طبق مراحل اموزشی که گذاشتید کلی ارور داد !!
راهی داره درست بشه یا برگرده سر جای اول؟؟؟

اقا ما اومدیم وسط بازی این مود و نصب کردیم طبق مراحل اموزشی که گذاشتید کلی ارور داد !!
راهی داره درست بشه یا برگرده سر جای اول؟؟؟

خب مثل اینکه خودم باید جواب خودم رو بدم !::d
یه زحمت میکشی بعد از انجام تمامی مراحل اگر با پیغام اول مواجه شدی Open IV رو باز میکنی
Tools
ASI Manager
اون دوتا گزینه نصبی خود برنامه رو Install کنید.
تمام.

ارور دوم هم مربوط میشه به update که من 4 3dm رو ریختم درست شد فقط سیوهاتون میپره.

سلام!:d
من mod رو به طور کامل و دقیق نصب کردم ولی تو لودینگ اولیه بازی کرش میکنه!:(
راه حلی دارین دوستان؟ @majidred2011 @ROULY
صفحات قبلو میخوندی :دی تقریبا همه گیر همینن!
مشکل از فایل Update.Rpf هست، وقتی اون جایگزین میشه تو لودینگ میندازه بیرون، فعلا تا موقعی که راه حل واسش پیدا بشه وقتی کامل مراحل نصبو انجام دادی آپدیت 5 بریز رو بازی که اون فایل جایگزین بشه بعد برو تو بازی بدون مشکل میاد اما خوب مادش نصفه اجرا میشه بازم بهتر از هیچیه :دی

ماد رو نصب کردم.فقط x64e و i رو دستکاری نکردم.
به خاطر vram 2gig واسه من افت فریم داشت.در کل نمیصرفه ادم وقتشو بذاره بعد افت فریم هم بگیره!همون enb خالی رو نصب کردم اخر بدون بقیه...:d

ماد رو نصب کردم.فقط x64e و i رو دستکاری نکردم.
به خاطر vram 2gig واسه من افت فریم داشت.در کل نمیصرفه ادم وقتشو بذاره بعد افت فریم هم بگیره!همون enb خالی رو نصب کردم اخر بدون بقیه...:d

میشه یه توضیحی بدی چجوری نصب کردی ما هرچی نصب میکنیم ارور میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or