Grand Theft Auto V Modding | PC

33935365511495743060.jpg

Developer: Rockstar North
Publisher: Rockstar Games
Genre: Action, Adventure
Platform: PC / Windows
Size : 60 GB
Release date: World: April 14, 2015
در این تاپیک به اموزش نصب پیرامون Mods عرضه شده برای عنوان Grand Theft Auto V خواهیم پرداخت

بواسطه Mods میشود تغییرات زیادی در بازیهای تحت پلتفروم محبوب PC ایجاد کرد به ویژه در رابطه با ایجاد محتوای جدید و یا تغییر و به اشتراک گذاری و عوامل مختلفی که تا سالیان سال گیمر با اعمال این تغییرات سرگرم شود و بازیها هرگز معنی تکراری پیدا نخواهد کرد
از موارد MOODING میتوان به انواع تغییرات در Maps .Mods ENB. Source Code .Mods License. Skinning . Ambient sounds . Total Convertion . Mods quest. و.... صدها مود گرافیکی که کیفیت بازیهای پلتفروم PC حتی تا دونسل جلوتر افزایش خواهند داد اشاره کرد.

38255230073570702325.jpg

اول از همه چیز هایی که برا شروع مادینگ حتما لازمه:

1- Script Hook V همراه با Native Trainer که تقریبا 99% ـه ماد ها بدون این اجرا نمیشه:
Script Hook V + Native Trainer
(برای آپدیت ورژن 4 یا 5) برای دانلود آپدیت به تاپیک مشکلات بازی مراجعه کنید.

2- LUA Plugin که بعضی از ماد ها بهش نیاز دارن:

LUA Plugin for Script Hook V
اگه هنوز مادی نریختین که بهش نیاز داشته باشه پس نریزین چون ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه.

3- Open IV نرم افزاری برای تغییر تو فایلای داخلی بازی هست که اکثر ماد ها بهش نیاز دارن و ریختنش اجباریه.

OpenIV

4- Script Hook V .net هم یک چیزیه مثل همون Script Hook V عادی که این هم خیلی از ماد ها نیازمندش هستن.

Community Script Hook V .NET

این هم یک برنامه واسه کنترل داشتن روی ماد ها:
GTAV Mod Manager

----
-------------------------------------------------------------------------------------------------
مهم ترین ماد های عرضه شده که ریختنش پیشنهاد میشه:
Grand Theft Auto Z
Deadeye
JobsV [.NET]
Story Mode Heists [.NET]

ماد های مربوط به اسلحه:

ماد های مربوط به وسایل نقلیه:

ماد های گرافیکی:

ماد های غیره:
Crime and Police Rebalance & Enhancement
دیگه پلیسا وسط جنگل با صدای کم تفنگ پیداشون نمیشه و صدای تفنگ صدا خفه کن دار رو به راحتی نمیشنوند و مثل واچ داگز فقط آدما زنگ میزن به پلیس

-----------------------------------------------------------------------------[/SPOILER]

آخرین ویرایش:
این ماد the Pinnacle of v چقدر رو پرفورمنس تاثیر میذاره
من همینجوری به زور 30 تا فریم میگیرم
اصل این ماد موقعیه که همراه ENB باشه و وقتی هم ENB همراهش باشه بشدت تاثیر میزاره، الان برا من تا 10 فریم اومده پایین بعد از این :| Reshade+ENB+The Pinnacle of v

والا مود رو به صورت کامل نصب کردم اصلا جالب نیست:d و ماد نصب شده به صورت نصفه (به قول مجید:d) رو ترجیح میدم بازی فقط تو شب و موقع بارونی جالب شده

روز مخصوصا هوای آفتابی کلا سطح بازی میشه کودکستان :|و تو دو رنگ خلاصه میشه سفید وسبز :|جالبه به بیابونا هم رحم نکردن کردشون گلستون :|کلا بازی رو به همون صورت

که بعد از نصب ماد آپدیت 5 رو میریختیم ترجیج میدم اونجا گرافیک همینه تنها فرقش اینه آبرنگی نیست:|:dبعدشم از وقتی به صورت کامل نصب کردم مود

رو به طرز عجیبی بازی علاقه داره همش بباره:|

راستی مجید جان برای تبدیل بازی از کرک ریلود به 3dm چه طوری انجام میشه ؟ والا بالعکسش مشخصه ولی خب اینو نمیدونم

راستی مجید جان برای تبدیل بازی از کرک ریلود به 3dm چه طوری انجام میشه ؟ والا بالعکسش مشخصه ولی خب اینو نمیدونم
آپدیت و کرک مخصوص 3dm رو میریزی (آپدیت 5 و کرک 4)
بعد میری C:\Users\RedPhantom\AppData\Local سیوای ریلودد اینجا بود تا جایی که یادمه کپی میکنی میاری تو داکیومنت تو پوشه راکستار میریزی :دی

https://www.gta5-mods.com/scripts/advanced-fuel-mod
https://www.gta5-mods.com/scripts/fuel-script-v-sakis25

کدومش بهتره
امکانات اضافی مثل نشون دادن سرعت و تغییر رنگ ماشین و این چیزا رو نمیخوام
فقط از نظر بنزین زدن کدومشون باحال تر و طبیعی تر و باکیفیت تره
ممنون میشم اگه انگلیسیتون خوبه راهنمایی کنین

کسی نیست

دوستان من هر مادی که با OpenIV نصب میکنم بعد از اینکه از OpenIV در میام و روی بازی دوبل کلیک میکنم مینویسه the files are corrupt
یا یه چیزی تو همین مایه ها مینویسه
بعدش مجبورم از اول بازی رو نصب کنم
چجوری میتونم ماد نصب کنم بدون این که این مشکل پیش بیاد
راستی من طرز کار با Script Hook V رو هم بلد نیستم واسه همین نصب نکردم میشه یه توضیحی راجب اونم بدین
ممنون

دوستان من هر مادی که با OpenIV نصب میکنم بعد از اینکه از OpenIV در میام و روی بازی دوبل کلیک میکنم مینویسه the files are corrupt
یا یه چیزی تو همین مایه ها مینویسه
بعدش مجبورم از اول بازی رو نصب کنم
چجوری میتونم ماد نصب کنم بدون این که این مشکل پیش بیاد
راستی من طرز کار با Script Hook V رو هم بلد نیستم واسه همین نصب نکردم میشه یه توضیحی راجب اونم بدین
ممنون

بد نیست یه جوابی هم به سوال بنده بدین

https://www.gta5-mods.com/scripts/advanced-fuel-mod
https://www.gta5-mods.com/scripts/fuel-script-v-sakis25

کدومش بهتره
امکانات اضافی مثل نشون دادن سرعت و تغییر رنگ ماشین و این چیزا رو نمیخوام
فقط از نظر بنزین زدن کدومشون باحال تر و طبیعی تر و باکیفیت تره
ممنون میشم اگه انگلیسیتون خوبه راهنمایی کنین

کسی نمیدونه
تست نکردین

کسی نمیدونه
تست نکردین