Grand Theft Auto V Modding | PC

33935365511495743060.jpg

Developer: Rockstar North
Publisher: Rockstar Games
Genre: Action, Adventure
Platform: PC / Windows
Size : 60 GB
Release date: World: April 14, 2015
در این تاپیک به اموزش نصب پیرامون Mods عرضه شده برای عنوان Grand Theft Auto V خواهیم پرداخت

بواسطه Mods میشود تغییرات زیادی در بازیهای تحت پلتفروم محبوب PC ایجاد کرد به ویژه در رابطه با ایجاد محتوای جدید و یا تغییر و به اشتراک گذاری و عوامل مختلفی که تا سالیان سال گیمر با اعمال این تغییرات سرگرم شود و بازیها هرگز معنی تکراری پیدا نخواهد کرد
از موارد MOODING میتوان به انواع تغییرات در Maps .Mods ENB. Source Code .Mods License. Skinning . Ambient sounds . Total Convertion . Mods quest. و.... صدها مود گرافیکی که کیفیت بازیهای پلتفروم PC حتی تا دونسل جلوتر افزایش خواهند داد اشاره کرد.

38255230073570702325.jpg

اول از همه چیز هایی که برا شروع مادینگ حتما لازمه:

1- Script Hook V همراه با Native Trainer که تقریبا 99% ـه ماد ها بدون این اجرا نمیشه:
Script Hook V + Native Trainer
(برای آپدیت ورژن 4 یا 5) برای دانلود آپدیت به تاپیک مشکلات بازی مراجعه کنید.

2- LUA Plugin که بعضی از ماد ها بهش نیاز دارن:

LUA Plugin for Script Hook V
اگه هنوز مادی نریختین که بهش نیاز داشته باشه پس نریزین چون ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه.

3- Open IV نرم افزاری برای تغییر تو فایلای داخلی بازی هست که اکثر ماد ها بهش نیاز دارن و ریختنش اجباریه.

OpenIV

4- Script Hook V .net هم یک چیزیه مثل همون Script Hook V عادی که این هم خیلی از ماد ها نیازمندش هستن.

Community Script Hook V .NET

این هم یک برنامه واسه کنترل داشتن روی ماد ها:
GTAV Mod Manager

----
-------------------------------------------------------------------------------------------------
مهم ترین ماد های عرضه شده که ریختنش پیشنهاد میشه:
Grand Theft Auto Z
Deadeye
JobsV [.NET]
Story Mode Heists [.NET]

ماد های مربوط به اسلحه:

ماد های مربوط به وسایل نقلیه:

ماد های گرافیکی:

ماد های غیره:
Crime and Police Rebalance & Enhancement
دیگه پلیسا وسط جنگل با صدای کم تفنگ پیداشون نمیشه و صدای تفنگ صدا خفه کن دار رو به راحتی نمیشنوند و مثل واچ داگز فقط آدما زنگ میزن به پلیس

-----------------------------------------------------------------------------[/SPOILER]

آخرین ویرایش:
سلام
چجوری میشه بدون replace ماشین اضافه کرد؟
جایگزین ماشین دیگه نکنیم
تاجایی که تجربه من توی کل سری جواب میده ممکن نیست :دی
ماشینای بازی زیاد تعریفی نداره همش کپی شده از روی ماشینای اصلی با تغییر، همون مدلو مدل رسمی و اصلیش جایگزین میکنی خلاص :دی

تاجایی که تجربه من توی کل سری جواب میده ممکن نیست :دی
ماشینای بازی زیاد تعریفی نداره همش کپی شده از روی ماشینای اصلی با تغییر، همون مدلو مدل رسمی و اصلیش جایگزین میکنی خلاص :دی
این ریپلیس چطوریه عزیز
میشه یکم توضیح بدی

این ریپلیس چطوریه عزیز
میشه یکم توضیح بدی
توضیحات Open IV داخل پست اول هست، هر ماشینی که دانلود کنید تو قسمت آموزشش نوشته مسیرش کجاس، اون مسیرو از طریق Open IV برید بعد تو حالت Edit Mode فایلای دید رو بکشید تو نرم افزار خود به خود جایگزین میشه و Edit mode رو ببیندید و برید داخل بازی

توضیحات Open IV داخل پست اول هست، هر ماشینی که دانلود کنید تو قسمت آموزشش نوشته مسیرش کجاس، اون مسیرو از طریق Open IV برید بعد تو حالت Edit Mode فایلای دید رو بکشید تو نرم افزار خود به خود جایگزین میشه و Edit mode رو ببیندید و برید داخل بازی

اها اینو بلدم خیلی اسونه یه روش دیگه داره اون چیه سخته

Sent from my iPhone using Tapatalk

اها اینو بلدم خیلی اسونه یه روش دیگه داره اون چیه سخته

الان دقیقا وقتی راه آسون هست چرا راه سختو بری؟ :دی :دی
راه دیگشم اینه بجای اینکه بکشی تو از بالا Import رو میزنی بعد میری پوشه مد رو باز میکنی انتخاب میکنی جایگزین میشه.

الان دقیقا وقتی راه آسون هست چرا راه سختو بری؟ :دی :دی
راه دیگشم اینه بجای اینکه بکشی تو از بالا Import رو میزنی بعد میری پوشه مد رو باز میکنی انتخاب میکنی جایگزین میشه.

اخه بعضیا راه اسونو ندارن دیدم که میگم

من zonterno (حالا نمیدونم درست نوشتمش یانه) رو تو x64e وقتی که ادیت میزنیم تو بازی هست ولی تو ادیت نیست می خواستم Aventador رو بیارم بجاش ولی نشد.
یه چیز دیگه به جای infernus هم مورسیلاگو رو زدم تو بازی نمیاد مشکل از چی هست؟
ولی بقیه ماشین ها اومدن
این فایل x64e که همه ماشین ها رو اضافه کرده باشه جایی نیس دانلود کنیم؟

من zonterno (حالا نمیدونم درست نوشتمش یانه) رو تو x64e وقتی که ادیت میزنیم تو بازی هست ولی تو ادیت نیست می خواستم Aventador رو بیارم بجاش ولی نشد.
یه چیز دیگه به جای infernus هم مورسیلاگو رو زدم تو بازی نمیاد مشکل از چی هست؟
ولی بقیه ماشین ها اومدن
این فایل x64e که همه ماشین ها رو اضافه کرده باشه جایی نیس دانلود کنیم؟
همه ماشینا تو x64e نیست که، من تا حالا انواع ماشینا توی 3-4 فایل مختلف دیدم، متاسفانه این نسخه اینطوری شده وگرنه قبلیا اکثرش توی یک فایل بود!
والا این زونترنو رو ندیدم نمیدونم ولی همین آونتادور رو از هر جا گرفتی ببین جایگزین همون ماشینی که تو آموزشش گفته بکن این بهترین حالته.
معمولا همیشه وقتی یک مدت زیاد میگذره از اومدن ماشینا یک سری پک ماشینا رو تهیه میکنن و میدن بیرون با هم، که ممکنه تو همون سایتای ماد موجود باشه، برای این نسخه نریختم ولی IV یک پک کامل گرفتم حجمش زیاد بود ولی کل ماشینای بازی رو بصورت کامل تغییر داد.

• Like
Reactions: mafia.gta
طبق آموزش رقتم نمونه اش هم INFENUS : که مورسیلاگو رو اسمش رو زده بود که به جای infernus بیاری ولی توبازی نمیاد ! ادیت درست انجام میشه ولی وقتی تو بازی میرم میگیرمش همون infernus خود بازی هست.
ولی المنتو و بوگاتی رو آوردم .
کالبد شکافی فایلهای x64 رو باید ببینم شاید با اون راهنمایی بشه.

• Like
Reactions: majidred2011
با سلام. من یک سری ماشین دانلود کردم که به صورت ADD-ON اضافه میشه نه بصورت جایگزینی. تمام کارهایی که توی فایل راهنما گفته رو انجام میدم و با ماد ظاهر کردن ماشین با اسم هم، اسم ماشین رو درست ادد میکنم حتی داخل بازی هم میتونم ببینم اسمشو اما وقتی رووش میزنم، ماشینی که خودم اضافه کردم ظاهر نمیشه. در واقع هیچ اتفاقی نمیفته. چرا؟

دوستان چندتا سوال

اولا من نتونستم اینو دانلود کنم کسی یه لینک دیگه ازش میده
اگه هنوز مادی نریختین که بهش نیاز داشته باشه پس نریزین چون ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه.

دوما من تاحالا بجز Vice city هیچکدوم بازی نکردم و هیچ مادی استفاده نکردم
سوالم اینه مشکلی پیش نمیاد تمام مادهای صفحه اول قبل بازی بریزم و بعدش بازی رو اجرا کنم؟
بعدش اگه از مادی وسط بازی خوشم نیومد میشه به طریقی حذفش یا غیرفعالش کرد؟

دوستان چندتا سوال

اولا من نتونستم اینو دانلود کنم کسی یه لینک دیگه ازش میده

دوما من تاحالا بجز Vice city هیچکدوم بازی نکردم و هیچ مادی استفاده نکردم
سوالم اینه مشکلی پیش نمیاد تمام مادهای صفحه اول قبل بازی بریزم و بعدش بازی رو اجرا کنم؟
بعدش اگه از مادی وسط بازی خوشم نیومد میشه به طریقی حذفش یا غیرفعالش کرد؟
GTA 5 LUA Plugin for ScriptHookV v9.0 Mod - GTAinside.com
اینو امتحان کن، البته اینم باید با قیلتر شکن بری.

صفحه اول ماد خطرناکی نداره که باعث بشه بازی خراب بشه، ماد های اسکریپتی که هیچ مشکلی ایجاد نمیکنن اگه هم ایجاد کنن یک دونه فایلن توی پوشه اصلی بازی که Shift-delete میکنی تمومه :دی اونایی هم که با OPENIV به کار میوفتن قبل نصبشون اگه جا داری یک بکاپ از فایل مورد نظر بگیر (اکثرش توی Update.rpf هست و X64e.rpf) که Update.rpf ـش مهم نیست چون هرچی توش دست ببری با یک دونه آپدیت که دانلود کنی همش ریست میشه.

فقط تو ریختن این مادای گرافیکی دقت کن چون توی خییل از پوشه ها و فایلا دست میبره در بعضی مموارد گند میزنه تو بازی، الان این ماد خفنه گرافیکی که اینقدر میگفتن رو ریختم اینقدر تو فایلای بازی دست برده که هر کار کردم نتونستم بازی رو مثل اولش کنم الان اینقدر مشکل افت فریم و لگ و اینا برام پیش اومده که کلا بازی رو با همه چیزش باید از اول بنصبم تا مثل اول بشه :دی

• Like
Reactions: hitman68
دوستان این مودی که باعث میشه فرانکلین مثل گانگسترا تفنگ کلت رو بگیره رو چه طوری باید نصبش کنم؟!یه بار فایلشو با Open IV ریختم بازی کلا خراب شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or