Grand Theft Auto Online - Iranian Gangs Squads | XBL

دوستان عزیز کسی از ساعت 9 شب به بعد اینا هست؟!چون من هرچی میام یا کسی نیست از بچه های crew یا یکی دو نفر هستن.

یه تقاضا هم از crew leader ها دارم که نسبت به رده بندی social club راکستار اعضای اصلی crew رو مشخص کنن نه دوست و رفیقی!

وقتی مسعود fast and furious میبینه \m/

0_0.jpg

وقتی مسعود میخواد دوربینو بشکونه >:p

0_0.jpg

وقتی مسعود ما رو بیکار میکنه ;)

0_0.jpg

وقتی یه خارجی رو مخ میزنم\:d/

23696681910027885517.jpg

وقتی موزیک گوش میدم :-/

0_0.jpg

خوب فک کنم تو اینجا اولین نفرم همین الان ساعت 1:55 دقیقه پس از مشقت های بسیار eclips tower رو خریدم بزودی یه سری عکس هم میزارم :d
0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

آخرین ویرایش:
لیدرهای گرامی لطفا قاونونی رو برای نذاشتن بازی ها روی easy وضع کنید!! اونقد easy رفتیم بازیمون بد شد!!اگرم بخوام با crew نریم که زیاد حال نمیده

لیدرهای گرامی لطفا قاونونی رو برای نذاشتن بازی ها روی easy وضع کنید!! اونقد easy رفتیم بازیمون بد شد!!اگرم بخوام با crew نریم که زیاد حال نمیده
فکر خوبیه اکثرا رو هارد میرن بازی انقدر کژواله که اتو aim معنی هاردو کرده تو کو* خیار :))
راستی دوستان راکستار قراره نیم میلیون پوی به همه بده 8-|

اگه اجازه رو بدی یه سایت برا تیم طراحی کنم
سایت :-/
فکر نکنم لازم باشه همین بازی سنتر هست دیگه حالا اگه دوست داری طراحی کن فقط مطالب و قوانین اسم اعضا و بقیه چیزا یادت نره ;)

داداش هر کاری میکنی حسادت نکن چون که کرو LSCC از کرو شما بیشتر عضو داره :))
دوستان شدیم 172 نفر و بزرگترین کرو GTA ONLINE نمیدونم چرا ییهو یاد این پست از Naruto2012 افتادم :d

Last edited by a moderator:
0_0.jpg

جاتون خالی با sina DVD یک هالی داد با جت سرو کله ی این خارجیا رو در اوردیم بعد من لولم 15 تا شد چه قدر دیگه برم می تونم مقام بگیرم

- - -ویرایش - - -

بعد اقا CPT ROCK من برای اون بنری که اقا SAJAD داد تبلیغ کنم تو سایت های مثل گیم 2 دانلود ایبی نداره؟

0_0.jpg

جاتون خالی با sina DVD یک هالی داد با جت سرو کله ی این خارجیا رو در اوردیم بعد من لولم 15 تا شد چه قدر دیگه برم می تونم مقام بگیرم

- - -ویرایش - - -

بعد اقا CPT ROCK من برای اون بنری که اقا SAJAD داد تبلیغ کنم تو سایت های مثل گیم 2 دانلود ایبی نداره؟
مشکلی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or