Grand Theft Auto Online - Iranian Gangs Squads | XBL

بانک زنی رو من فکر کنم تو تریلر GTA Online دیده بودم :-?
پ.ن: هنوز وقتی یاد اون صحنه که کاپیتان راک داشت با باتوم می‌زد تو ماشینم میوفتم خندم می‌گیره :))
اون Session عالی بود=)):x

بانک زنی رو من فکر کنم تو تریلر GTA Online دیده بودم :-?
پ.ن: هنوز وقتی یاد اون صحنه که کاپیتان راک داشت با باتوم می‌زد تو ماشینم میوفتم خندم می‌گیره :))
اون Session عالی بود=)):x
اره خیلی حال داد ولی کاپیتان واکر بود داشت ماشینتو به F میداد :)) کارش همینه روز اول که ماشین خریدم یه c4 چسبونده بود به ماشینم منم خوشحال داشتم میرفتم که BOM خلاصه تو این gta online کم نخندیدیم

مرحله بانک زنی بعید میدونم تو آنلاین داشته باشه واسه پول درآوردن راههای زیادی هست مثلا ماشین فروختن یا مراحل یا کشتن افرادی که بانتی شدن من که اینجوری پول درمیارم

بانک زنی نداره ؟ تو خود تریلر رسمی نشون داد !

ماشین چه جوری میشه فروخت ؟

سلام دوستان من هنوز شروع نکردم یه سوال داشتم،قسمت ساخت کاراکتر گزینه هایی هست در مورد ساعت خواب و ساعت کار قانونی و غیر قانونی و پارتی و اینا،تاثیر اینا چجوریه؟ و اینکه میشه تغییر داد؟
یه کاراکتر بسازم بیام پیش شما :دی

:):sniper:

- - -ویرایش - - -

من چه کار کنم جزو اون 16 نفر که میگید باشم کسی رو باید بکشم تو بازی؟ یا کار دیگه ای کنم؟
یعنی: crew vs crew
بازی کنم اگه از نظر قوی بودن 100 نفر رو با کلت هریفم خواهشا منم جزو 16 نفر قرار بدین یا بگین چه کار کنم . که جزو 16 نفر بشم
نمی گم خیلی قوی یم اما خوب میکشم و تیراندازی میکنم;)

آخرین ویرایش:
آخرین اخبار از crew : ;)

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

سلام دوستان من هنوز شروع نکردم یه سوال داشتم،قسمت ساخت کاراکتر گزینه هایی هست در مورد ساعت خواب و ساعت کار قانونی و غیر قانونی و پارتی و اینا،تاثیر اینا چجوریه؟ و اینکه میشه تغییر داد؟
یه کاراکتر بسازم بیام پیش شما :دی
خصوصیات کارکترت هست تو بازی فرقی نمیکنه

:):sniper:

- - -ویرایش - - -

من چه کار کنم جزو اون 16 نفر که میگید باشم کسی رو باید بکشم تو بازی؟ یا کار دیگه ای کنم؟
یعنی: crew vs crew
بازی کنم اگه از نظر قوی بودن 100 نفر رو با کلت هریفم خواهشا منم جزو 16 نفر قرار بدین یا بگین چه کار کنم . که جزو 16 نفر بشم
نمی گم خیلی قوی یم اما خوب میکشم و تیراندازی میکنم;)
اگه خاستیم crew vs crew بزنیم خبرت میکنم درضمن قبلش باید بازیتو ببینیم

بچه ها من می گم تو شبکه های اجتماعی دعوت کنیم امریکایی ها رو به بازی یه جا قرار بزاریم 16 به 16 امریکایی ها رو بکشیم:coolgun::sniper::gunner:
فکر بدی نیست فقط لگ و چیکارش کنیم /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or