SPY x KIller
کاربر سایت
به مقام REPRESENTATIVES ارتقا پیدا کردی بعضی دوستان دیگر هم بر اساس لولشون ارتقا یافتند تو کرویعنی واقعا به من مقام میدید؟:d**==
یادمه یه بنده خدایی می گفت حسادت نکن تازه گیمر تازه وارد و غیر حرفه ای هم شدیمداداش هر کاری میکنی حسادت نکن چون که کرو LSCC از کرو شما بیشتر عضو داره باید اینجوری بگی بعدشم از اون گیمر های تازه وارد که هیچی نمیدونن خوشم نمیاد.برو یکم رو خودت کار کن حرفه ای شی رات بدن تو کرو
جاتون خالی با sina DVD یک هالی داد با جت سرو کله ی این خارجیا رو در اوردیم بعد من لولم 15 تا شد چه قدر دیگه برم می تونم مقام بگیرم
نوکرم بلامیســـــر :bighug: (sinaDVD)
- - -ویرایش - - -
من و کاپیتان
1.عادیهسلام خدمت اساتید من تازه وارد دنیا آنلاین این بازی شدم و دو تا سوال داشتم اگر اساتید محبت کنند پاسخ بدهند
1.چرا انقدر این بازی آدم مریض داره توش؟من تازه اومدم تو بازی رفتم سوار ماشین بشم یک آدم ناراحت با کامیون میاد از روم رد میشه.کنار خیابان وایسادم داره یارو رد میشه وایساده ،دنده عقب گرفته عین روانی ها ماشین را می ترکونه می فرسته هوا ؟! به نظر می رسه مجموعه ای از سادیسمی ها در این محیط جمع شدند؟!
2.اگر Join یک کرو بشویم می توانیم افرادی که در Crew هستند را ببینیم و در ماموریتی که دارند انجام می دهند Join بشیم یا براشون Invite بفرستیم ؟یا باید اون فرد حتما در Friend List ها لایو باشه؟!
3.راهی داره که تمام افرادی که داخل Crew هستند را در لیست Friends های لایو Add کرد؟
من هم عضو شدم
ID:farbod.kain