Grand Theft Auto Online - Iranian Gangs Squads | XBL

دوستان منم عضو شدم

ولی یه مشکلی دارم اونم اینه که اصلا به راک استار وصل نمیشم نمیدونم مشکلش چیه!

یه نفر منو راهنمایی کنه!:(

توی بخش داستانیش من 57 درصد رفته بودم ولی الان هرچی با سوشیال کلابم لینک میکنم میرم میبینم زده 0 درصد!:|

اصلا پروفایل لایوم با سوشیال کلاب اصلا همخوانی نداره!

یکی به من کمک کنه از وقتی اومده من نشده یه بار بدون ارور (rockstar cloud servers unavailable right now) برم تو بازی یکی راهنمایی کنه!

gamertag:Agentamir
social club ID:amirhossein61

دوستان کجاست این دزدی از بانک یا بقیه مراحل که گفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که حوصلم سر رفت از بس با این خارجی ها بازی کردم
قرار بزارید با هم دیگه بازی کنیم
gamertag : EdgyBoss7995
ID social :Ehsan8858

دوستان یه سوال در مورد انلاینش داشت :

میخوام بدونم که الان میگن 16 میلیون بازیکن انلاین داره رو gta حالا این 16 میلیون به طور همزمان تمام افراد تو مپین ؟؟؟ اصلا با عقل جورد در میاد ؟؟ پس انلاینش چجوریه ؟؟ چطور من میتونم با خارجیهایی که دارن بازی میکنن بازی کنم ؟؟ یا با دوستان ؟؟ مثلا صفحه ی قبل یه دوستی گفته که منو تو خیابون زیر میگیرن یا ... میخوام بدونم الان اونا تو مپ این دوستمون هستند یا دوستمون تو مپ اوناست ؟؟؟؟؟این ابهامات رو یکی روشن کنه ممنون میشم :d

ببخشید شما چند ساله تونه اقایfarbodkain؟
سلام
داش گلم سعی کن پست هایی که میدی مرتبط با موضوع تاپیک باشه و تا می تونی تو یک پست همش رو عنوان کن که الکی تعداد صفحه های تاپیک با اسپم پر نشه.
ممنون

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال در مورد انلاینش داشت :

میخوام بدونم که الان میگن 16 میلیون بازیکن انلاین داره رو gta حالا این 16 میلیون به طور همزمان تمام افراد تو مپین ؟؟؟ اصلا با عقل جورد در میاد ؟؟ پس انلاینش چجوریه ؟؟ چطور من میتونم با خارجیهایی که دارن بازی میکنن بازی کنم ؟؟ یا با دوستان ؟؟ مثلا صفحه ی قبل یه دوستی گفته که منو تو خیابون زیر میگیرن یا ... میخوام بدونم الان اونا تو مپ این دوستمون هستند یا دوستمون تو مپ اوناست ؟؟؟؟؟این ابهامات رو یکی روشن کنه ممنون میشم :d

تو هر لابی که جوین میشی 16 نفر هستن تو نقشه ... اگه لابی دوستانت پر نباشه می تونی جوینشون کنی ... یه کم بازی کنی کامل دستت میاد ...

سلام منم ثبت نام کردم .
گیمر تگم هم تو پروفایلم هستش .
محبوب ترین کارم هم دزدیدن f16 از مقر ارتش هست . خیلی حال میده .
اینم ایدیم هستش : DocySalar
متاسفانه تو لیست کشورا ایران نبود .

آخرین ویرایش:
هستم که میام
0_0.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or