چرا دیگه .سلام
یه سوال برام پیش اومده اگه تکراریه شرمنده
این پرنده ها به چه دردی می خورند ؟
وقتی یکیشون رو کشتم دیدم نوشته 199 left
اچیومنتی چیزی ندارن که ؟
وای یعنی باید 200 تا پرنده بکشمچرا دیگه .
خودشون اچیومنت Endangered Species رو باز میکنن که 50 GS داره
و برای 100% کردن و گرفتن اچیومنت 100 GSــیش لازمه .
آدرس دقیق رو دادم... اونجایی که یک نفر ورزش میکنه توی آلدرنی هست نه بوهان.سلام . من در اچیومنتی که باید 5 دقیقه در حالت 6 ستاره دووم بیارم دچار مشکل شدم . من اصلا اون تپه رو پیدا نمی کنم . یه جا می رم یه نفر داره ورزش می کنه :biggrin1: ولی اون جایی که شما گفتید رو پیدا نکردم. لطفا کمک کنید
البته یه مشکل هم وجود داره که مدتی من باهاش درگیر بودم.توی هر جزیره 3 تا Race هست . شما احتمالا فقط توی یک جزیره داری امتحان میکنی ..
به این شکل کل Race ها میشه 9 تا که برای 100% کردن کافیه . ولی اگه میخوای اچیومنتشم بگیری باید 20 تا Race ببری که میتونی قبلیا رو دوباره تکرار کنی
توی هر جزیره 3 تا Race هست . شما احتمالا فقط توی یک جزیره داری امتحان میکنی ..
به این شکل کل Race ها میشه 9 تا که برای 100% کردن کافیه . ولی اگه میخوای اچیومنتشم بگیری باید 20 تا Race ببری که میتونی قبلیا رو دوباره تکرار کنی
البته یه مشکل هم وجود داره که مدتی من باهاش درگیر بودم.
اگر وسط یه Race به هر دلیلی نتونی بازی رو ادامه بدی و ببازی ، بعدا باید بری تو همون منطقه و دوباره به Brucie زنگ بزنی تا دوباره همون Race رو بذاره.
مثلا من شمال Alderny یه Race داشتم که باختم بعدا تو Bohan که بودم مثلا زنگ میزدم بهش میگفت هیچ Race یی نیست.
اگه میخوای با Cheat بازی کنی بهتره کلا بازی نکنی پس!منم بالاخره تونستم چیت بزنم خوب یکی زود ترمیگفت باید 2 تا کار باسه رومن انجام بدیم تا بشه از موبایل استفاده کرد دیگه
ولی اصلا حال نکردم اصلا مثله gta sanandreas آزادی به آدم نمیده آخه من جدا از مرحله بیستر دوست دارم تو شهر بچرخم هر کاری دلم می خواد بکنم کلا 17 18 تا چیت داره که اونام به دردنمی خوره نه جتپک داره نه میشه یه چیت بزنی که دیگه پلیس دنبالت نیاد کلا خیلی چیتاش کم شده اون یکی شهرشم که اصلا نمیشه رفت با چیت که نمیشه حتما باید مراحلشو بریم دیگه نه؟ تا 1 تیرم تو خیابون میزنی پلیس می کنه دنبالت حالا بیا موبایل در بیار برو تو چیت بزن پلیس بپره !! فقط گرافیکش رفته بالا و عکسو العمله مردم خیلی پیشرفت کرده مثل gta san andreas حال نمیده لبته به نظره من !
اگه میخوای با Cheat بازی کنی بهتره کلا بازی نکنی پس!
در ضمن اینجا بخش Achievement Guide ه نه Cheat Guide.
ممنون . من بازی رو تموم کردم . میشه بگید چجوری از خطوط هوایی استفاده کنم ؟ :smile:آدرس دقیق رو دادم... اونجایی که یک نفر ورزش میکنه توی آلدرنی هست نه بوهان.
برید شمال بوهان(جزیره ی دوم)، نبش خیابان Leaven Worth با بلوار Gran.
همین.
در ضمن، ذکر کردم که اگر الگوکوئن رو باز کرده باشید، این تکنیک بی ارزشه و باید از خطوط هوایی استفاده کنید.