hitman rocker
کاربر سایت
بايد ماشين از پهلو بچرخه نه از روبرو كه . آيكن آچيومنتش هم كاملا مشخص ميكنه اين قضيه رو . بهترين مكان هم همون فرودگاه هستش اون سطحهاي شيبدار زرد رنگ كنار باند . با سرعت بريد طرفش بعد سعي كنيد با دو چرخ بريد روش يه انحرافي هم به ماشين بديد بد نيست چند بار كه اينكارو بكنيد قاعدتا باز ميشه بلاخره يكدومش رو قبول مي كنه .
يكي به من كمك كنه لطفا!
الان درصد دوستي تمام دوستام بالاي 90 درصد هستش اما اين اچيومنت Liberty City 5 باز نميشه.
فقط Dwayne تو ليستم درصد دوستيش زير 90 هست كه اونم هرچي بهش زنگ ميزنم گوشي بر نميداره ، يعني به عنوان دوست تو ليست نيست فقط شمارش هست.
دوست من صفحه ی قبل در موردش کامل توضیح اومده.من این اچیومنت Liberty City 5 رو قبل از تموم کردن بازی راحت گرفتم.
ولی هنوز 5 دور غلت رو هر کاری می کنم نمیشه که نمیشه![]()
دوست من صفحه ی قبل در موردش کامل توضیح اومده.
یک ماشین، صرفا شاسی کوتاه و سبک رو بردارید و برید فرودگاه. توی باند، اینجا:
![]()
سطح شیبدار رو میبینید توی عکس. قسمت شرقی باند اصلی هست. کاری کنید که فقط دوتا از چرخهای محور عمودی بره روی رمپ تا برید روی هوا، اما باید روی زمین 5 دور در حالت افقی بخورید تا اچیومنت آزاد بشه فکر نکنم منظورش روی هوا باشه.(تیم ایکس باکس که میگه روی زمین، فکر نکنم روی هوا باشه)
در هر صورت ازین رمپ استفاده کیند هر دو حالت ممکنه.
ماشین حتمآ باید از پهلو بچرخه ولی سرش باید رو به جلو باشه . OK؟![]()
آره بابا حتما تموم میکنی فقط یادت نره اگه تو یه ماموریت طولانی باختی حتما بازی رو دوباره لود کنی.از این به بعد ماموریت هاش اصلا چیز سختی نیست اگه باشه هم خیلی کمه.10 ساعت و نیم ، سرقت از بانک و نجات رومن انجام شد ، 50 ماموریت ...
به 30 ساعت میرسم ؟ هیچ چیزی رو هم Skip نکردم
اگر بخوایم ریاضی حساب کنیم باید 20 ساعته تموم شه ! اما خوب حتما مراحل جلوتر سخت تر میشه
پ.ن :
سلام...من انجا که نیکو از هليكوپتر اویزان میکنه یارو با لکد پرتش می کنه پایین می افته تو اب باید سوار قایق بشی دنبالش می کنم گیر کردم
نباید فقط بکشی ! باید Counter Attack یا ضدحمله بزنی .Finish Him
![]()
دوستان ممنون میشم در مورد این اچیومنت یه توضیحی بدین من 10 نفر رو در کمتر از 4 دقیقه با چوب بیسبال کشتم ولی باز نشد!
یعنی حتما باید از مشت استفاده کنیم؟اخه توی راهنما هم نوشته سلاح سرد فکر نکنم مشکلی باشه:confused: