Grand Theft Auto IV

درباره اين شيش ستاره گفتم چند صفحه قبل بهترين كارش اين كه وسط هاي بازي بريد به جنوبي ترين قسمت شهر دوم جايي كه هلي كوپتر ميدن يكيشون رو بدزديد و بعد بريد شهر سه كه هنوز باز نشده فورا 6 ستاره ميشيد بريد بالاي يك برج بشينيد و از مناظر لذت ببريد تا آچيومنت باز بشه.

من خودم داشتم بازي ميكردم بردم هلي كوپتر گذاشتم روي يك برج رفتم دستشويي اومدم ديدم صداي باز شدن اچيومنت مياد :biggrin1:

برو بكس من يك سوال دارم:

من بعضي از اين ماموريت هاي اين دوستامون كه توي سطح شهر هستند و بايد پيدا كنيم رو درست انجام ندادم مثلا يكيشون گفته بود بايد بري فلاني رو بزني تا قبول كنه ما بريم روسيه همچين چيزي من رفتم اشتباهي با تير زدم كشتمش :biggrin1: ايا مشكلي پيدا ميشه؟

اين اچيومنت هاي اين بازي واقعا باگ داره شديد! اينقدر AC ميكردن من راحت گرفتم ولي توي GTA IV !!!
اچيومنت Finish Him رو در حالي كه تازه حركت 5 ام رو انجام داده بودم رفتم حركت 6 رو زدم بهم داد!!!
اچيومنت Rolled Over رو هم من اصلا ماشينم 5 بار نچرخيد! خيلي برام جالب بود. ميدونيد من فكر ميكنم. يك بار 3 دور رفتم يك بار ديگه هم 2 دور و بعدش اچيومنت بهم داده شد!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
کمکککککککککککککککک.این اچیمنتش هست که باید با ماشین 5 دور بچرخی به خدا من هر کاری که بگی کردم نشد.ماشین از کدوم جهت باید 5 دور بچرخه عمودی یا افقی؟با این سطح های شیب دار هر جور بگین بازی کردم نشد.واقعا نمی شه!کمکم کنید من هر جوری شده باید کم کمش 800 تا اچیمنتشو بگیرم.:cheesygri

کمکککککککککککککککک.این اچیمنتش هست که باید با ماشین 5 دور بچرخی به خدا من هر کاری که بگی کردم نشد.ماشین از کدوم جهت باید 5 دور بچرخه عمودی یا افقی؟با این سطح های شیب دار هر جور بگین بازی کردم نشد.واقعا نمی شه!کمکم کنید من هر جوری شده باید کم کمش 800 تا اچیمنتشو بگیرم.:cheesygri

منظورم 800 گیم اسکور بود نه :cheesygri کسی نمی تونه راهنمایی کنه موقع پرش باید چی کار کرد که ماشین 5 دور بچرخه!!!!!

منظورم 800 گیم اسکور بود نه :cheesygri کسی نمی تونه راهنمایی کنه موقع پرش باید چی کار کرد که ماشین 5 دور بچرخه!!!!!
حرکت خاصی نباید انجام بدی فقط باید ماشین رو از روی یه لبه پرت کنی یعنی فقط 2 چرخ یک سمت ماشین برن روی اون بلوک زردهای تو فرودگاه تا بتونی حسابی بچرخی. هرچی ام ماشین سریع تر باشه راحت تر میچرخی تو هوا.

سلام من بازی رو تموم کردم ولی Achievement های مربوط به دوستی با Brucie Packie یا همون
That's How We Roll!
Dial B For Bomb
اگه خودم بهشون تلفن کنم و بیرون بریم Achievement باز میشه؟

سلام من بازی رو تموم کردم ولی Achievement های مربوط به دوستی با Brucie Packie یا همون
That's How We Roll!
Dial B For Bomb
اگه خودم بهشون تلفن کنم و بیرون بریم Achievement باز میشه؟
آره خودت هم زنگ بزنی بهش درصد دوستی بالا می ره و بعدش خودش زنگ میزنه که این اچیومنت رو میگیری
در ضمن واسه 100% کردن بازی لازم هست.

Let Sleeping Rockstars Lie
UPtmcys=.jpg

10G
این اچیومنت علاوه بر وقت، هزینه ی زیادی را هم عاید شما خواهد کرد، زیرا باید تا اسکاتلند سفر کنید، یکی از دولوپیرها را وادار به بازی انلاین کرده و سپس وی را در آن مچ بکشید. اما مطمئن باشید امتیازات کل اچیومنتها هیچگاه 1010 نخواهد بود.
------

چه شانسی دارم من برای اولین بار که لایو IV بازی کنم اولین Achivment همینو بهم داد ایول :cheesygri

خب همون طور که میدونید روز 17 فوریه(سه شنبه همین هفته) DLC بازی GTA IV به قیمت 1600MSP بر روی XBL قرار میگیره.
این DLC پنج(5) اچیومنت جدید با مجموع 250 امتیاز رو به بازی اضافه خواهد کرد که به شرح زیر است:
UPrAqPY=.jpg

TLAD: One Percenter
5
gp-g.jpg

Help Billy get his bike back
UPyjsik=.jpg

TLAD: The Lost Boy
25
gp-g.jpg

Become leader of The Lost.
UPjhoUM=.jpg

TLAD: Easy Rider
100
gp-g.jpg

Finish the story

UPsgUGU=.jpg

TLAD: Get Good Wood
50
gp-g.jpg

In the bike races, whack off 69 bikers with a bat.

UPkBWdA=.jpg

TLAD: Full Chat
70
gp-g.jpg

Build Terry and Clay's toughness to 100%

کسی میتونه لیست این آدم آبیارو با مکان های پرش و پلهارو به صورت عکس بزاره؟
این عکسی که تو پست اول هست با این اینترنت زغال نمیشه باز کرد
اگه هر کدوم از این عکسارو دارید بزارید

سلام
من با اون اچیومنت بود که باید در حالت 6 ستاره 5 دقیقه تو شهر چرخ بزنی رو انجام دادم ولی بهم نداد
من با هلیکوپتر رفتم شهر آخریه و اومدم پایین با ماشین 10 دقیقه چرخ زدم . ولی هیچی نشد

سلام
من با اون اچیومنت بود که باید در حالت 6 ستاره 5 دقیقه تو شهر چرخ بزنی رو انجام دادم ولی بهم نداد
من با هلیکوپتر رفتم شهر آخریه و اومدم پایین با ماشین 10 دقیقه چرخ زدم . ولی هیچی نشد
خوب دوست عزیز پلیس هنوز تعقبت می کرد؟ ولی تا جایی که من می دونم فکر کنم باید با ماشین از دستشون در بری. ولی خوب با هلیکوپتر رفتی پلیس 6 ستاره بود؟ هنوز تعقیبت می کردن؟

ببین دوست من
من با هلیکوپتر رفتم شهر آخریه . بعد 6 تا ستاره به من داد . بعد من با هایکوپتر روی یه پشت بام فرود اومدم بعد یه رمز ماشین زدم . با ماشین از پشت بام پریدم پایین و 10 دقیقه با پلیسا تعقیبو گریز داشتم . و این رو بگم که کلی رمز جون زدم .

ببین دوست من
من با هلیکوپتر رفتم شهر آخریه . بعد 6 تا ستاره به من داد . بعد من با هایکوپتر روی یه پشت بام فرود اومدم بعد یه رمز ماشین زدم . با ماشین از پشت بام پریدم پایین و 10 دقیقه با پلیسا تعقیبو گریز داشتم . و این رو بگم که کلی رمز جون زدم .
خوب همین رو بگو پسر خوب. با Cheat که جوب نمیده:biggrin1: بدون Cheat باید بری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or