دوست عزیز منظورت از ستاره نیمه روشن چیه؟ بابا اگه می خوای این آچیومنت رو بگیری برو تو پست اول راهش رو بهت گفته که چیکار کنی این قدر خودت رو هم عذاب ندهحتی اگر ستاره ها حالت نیمه روشن هم داشته باشن عمل میکنه ؟
دوست عزیز منظورت از ستاره نیمه روشن چیه؟ بابا اگه می خوای این آچیومنت رو بگیری برو تو پست اول راهش رو بهت گفته که چیکار کنی این قدر خودت رو هم عذاب ندهحتی اگر ستاره ها حالت نیمه روشن هم داشته باشن عمل میکنه ؟
برو داخل بازی از chat استفاده نکن و وقتی که با پلیسها در اوفتادی چهار ستاره که شد میتونی از دست اونا فرار کنی تا جایی که چهار ستاره ناپدید بشن و اچیومنت رو دریافت کنی یه فیلم برات میزارم بهتر متوجه میشی.اون اولا که این بازی اومد من یه دو سه بار از چیت کد از بین بردن Wanted استفاده کردم . حالا این اچیومنتی که مربوط به از بین بردن 4 ستاره پلیس هستش رو می تونم بگیرم یا نه ؟ چون وقتی چیت می زنی می نویسه که این اچیومنت Block شد .
http://www.youtube.com/watch?v=YiezkkZNRAs&feature=fvst
خوب با یک سیو جدید برو توی بازی!!!اون اولا که این بازی اومد من یه دو سه بار از چیت کد از بین بردن Wanted استفاده کردم . حالا این اچیومنتی که مربوط به از بین بردن 4 ستاره پلیس هستش رو می تونم بگیرم یا نه ؟ چون وقتی چیت می زنی می نویسه که این اچیومنت Block شد .
نه ، همشون هر موقعی سر مکان های مشخص شده نیستنش.این رندوم کراکترز تو همه ی ساعات روز هستن یا نه ؟
One Man Army
http://www.xbox360achievements.org/i...4/UPgNQt4=.jpg
40G
برای گرفتن این اچیومنت، باید در حالت Six-Stars Wanted، حددو 5 دقیقه دوام بیاورید.
شاید اگر بخواید این مدت را در 5 دقیقه بگذرانید و مشکلی پیش نیاید، سخت باشد و اولین بار گرفتن آن بسیار سخت باشد، اما یک راه برای گرفتن این اچیومنت وجود دارد.
یک راه زیرزمینی که جزایر را به هم متصل میسازد در بازی هست که در اوایل بازی استفاده از آن غیر ممکن است، اما اگر بتوانید خود را داخل آنها برسانید و از مرز معین شده بگذرید، ستاره های پلیس شم به 6 خواهد رسید و بدون درگیری و دیدن یک پلیس میتوانید 5 دقیقه را گذران کنید.
برای اینکار، ابتدا یک ماشین تهیه کنید و به نبش Grand Boulevard با خیابان Leavenworth ، نزدیک ایستگاه پلیس بروید:
http://i28.tinypic.com/28w2i5l.jpg
ناحیه در نقشه مشخص است.
حال، از خیابان لیون ورث به سمت بلوار گرند، به سمت چپ(در بازی) پیچیده و به سمت تپه ای که میبینید بروید. وقتی به نوک تپه رسیدید، به سمت چپ نگاه کنید. یک دیوار بسیار کوتاه جلوی تونل زیرزمینی خواهید دید. حال، تنها کافیست با ماشین از روی دیوار رد شده و به سرعت به سمت شمال اگونکوئن رفته و وقتی که دیدی ستاره ها به 6 رسیده اند، فقط از ماشین پیاده شوید و پنج دقیقه بنشینید. بعد از پنج دقیقه، بدون دیدن حتی یک پلیس اچیومنت آنلاک خواهد شد.
*از ریل ترن هوایی هم میتوان استفاده کرد.
خُ باید در زمان مناسبی زنگ بزنید.سلام
من 3 تا مسابقه برنده شدم بايد 17 تا مسابقه ي ديگه برنده بشم تا اچيومنتشو بگيرم ولي هر چي به بروسي زنگ ميزنم ميگه الان مسابقه اي نيست بعدا زنگ بزن.
بايد چيكار كنم؟
من این اچیومنت را براش اقدام کردم تو حالت شش ستاره 10 دقیقه رفتم تونل مترو رفتم ولی اچیومنت باز نشد.One Man Army
40G
برای گرفتن این اچیومنت، باید در حالت Six-Stars Wanted، حددو 5 دقیقه دوام بیاورید.
حتما از chat استفاده کردی اگه از chat استفاده کنی اچیومنت قفل میشه...من قبلا تو یکی از خونه ها قایم شدم پشت دیوارش و درگیر شدم تونستم اچیومنت رو بگیرم..فیلم چگونگی گرفتنش تو youtube هست ولی متاسفانه فیلی شده....من این اچیومنت را براش اقدام کردم تو حالت شش ستاره 10 دقیقه رفتم تونل مترو رفتم ولی اچیومنت باز نشد.
الان هم که کل شهرها باز شده می شه بگید باید چطوری پلیس ها را شش ستاره کنم؟
در ضمن هر وقت می خوام با رومن یا جکوب برم بولینگ علامت اجازه استفاده از بولینگ برام نمی یاد می شه بگید ایراد از چی هست که نمی تونم بولینگ بازی کنم؟