آره به احتمال زیاد همینه که تو میگی!نه کلا هر که اولین بار میره تو این بازی همچین احساسی میکنه ولی چون خیلی طبیعی درست کردند اینجوریه که بهش عادت میکنی! :biggrin1:
البته دکمه دویدن را نگه دارید میدوه ولی پشت سر هم بزنید خیلی تند تر میدوه! :biggrin1:

موبایل یکی اول بازی میده که سیاه سفیده بعدش یکی از دوستات بهت یدونه رنگیشو میده که میتونی تم و ... واسش بزاری.بعد از این نمیتونی موبایل دیگه ای بگیری.سلام
میخواستم بدونم میشه موبایلش رو عوض کنیم از کجا باید عوض کنیم![]()
این جا جای بحث این مسائل نیستپس از نظر شما assassins گرافیکش بهتره؟
خب یه سواله دیگه.
از تمام نظرات assassins بهتره یا gta؟
:arrowd:
من خیلی از صحفه ها رو خودنم ولی به نتیجه نرسیدم
سوال من اینه من یک پریمیوم دارم با درایو بنکیو که ماه دوم 2008 است می خواستم ببینم برای بازی کردن این بازی از چه دیسکی استفاده کنم و از کجا بگیرم(شهرستان هستم)؟
ممنون

مثل تغییر مسیر ناگهانی یا با تک چرخ لایی کشیدن:laughing: من خیلی از صحفه ها رو خودنم ولی به نتیجه نرسیدم
سوال من اینه من یک پریمیوم دارم با درایو بنکیو که ماه دوم 2008 است می خواستم ببینم برای بازی کردن این بازی از چه دیسکی استفاده کنم و از کجا بگیرم(شهرستان هستم)؟
ممنون
بله خیلی بهتره راستی این آپدیت پاییزی دقیق کی میاد کسی خبر داره؟شما اگر تا الان نگرفتی یه کم دیگه صبر کن تا آپدیت پاییزی بیاد
بعد با خیال راحت بریز رو هارد و بدون هیچ مشکلی بازی کن
اینجری بهتره نه؟:biggrin1:
بله خیلی بهتره راستی این آپدیت پاییزی دقیق کی میاد کسی خبر داره؟
چیزی که فعلا مشخصه اینه که تو پاییز می یاد دقیقش معلوم نیستdarth revan جان منظورت رو درست نمیرسونی پاییز چند ماه دیگه است یکی دقیق اینو به من بگه:cheesygri
یعنی اگه این بیاد مشکل دیر لود شدن تموم میشه باید روی هارد نصبش کنیم