من خیلی از صحفه ها رو خودنم ولی به نتیجه نرسیدم
سوال من اینه من یک پریمیوم دارم با درایو بنکیو که ماه دوم 2008 است می خواستم ببینم برای بازی کردن این بازی از چه دیسکی استفاده کنم و از کجا بگیرم(شهرستان هستم)؟
ممنون
سوال من اینه من یک پریمیوم دارم با درایو بنکیو که ماه دوم 2008 است می خواستم ببینم برای بازی کردن این بازی از چه دیسکی استفاده کنم و از کجا بگیرم(شهرستان هستم)؟
ممنون
این مسئله کملا شانسیه و نمیشه گفت که مثلا این کارو بکنی دیگه مشکلی نداری .
حتی خاص بنکیو هم نیست ، من روی درایو هیتاچی هم این مشکلو دیدم در حالی که همون دیسک روی بنکیو بدون مشکل بود ... کسی دیسک ارجینال امتحان کرده ؟!
من خودم غیر این کار هر جوری کنسولو بزارم مشکل لود تکسچر میگیرم !! شمام امتحان کنید شاید جواب بده ... کنسولو افقی و با چنتا پایه زیرش طوری که کاملا تراز باشه ، با مداد گرد میتونین از تراز بودنش مطمئن بشین ، با گزاشتن کاغذ یا چیزه دیگه ای میتونین تنظیمش کنین . واسه من اگه حتی کمی کج باشه و تراز نباشه درست اجرا نمیشه !
اقا با سلام اگه میشه این مشکل ما رو هم حل کنید
در بازی GTA IV هنگام رانندگی مخصوصا با موتورسیکلت حس می کنی که سر پیچ یا هنگام لایی کشیدن دسته یکم دیر جواب می ده روی دو سه دستگاه چه با سیم و چه بیسیم این رو تست کردم از فکر شارژ و باطری هم در بیاید
ولی در PS3 کاملا REAL TIME و بدون درنگ کردن جواب می ده حتی با اون طوری رانندگی می کنم که در 360 غیر ممکن است مثل تغییر مسیر ناگهانی یا با تک چرخ لایی کشیدن:laughing:
حالا این کندی دسته از کجا ناشی می شه از کنسول یا دسته تازه دسته هم که سالم و مشکلی نداره
ممنون
darth revan جان منظورت رو درست نمیرسونی پاییز چند ماه دیگه است یکی دقیق اینو به من بگه:cheesygri
یعنی اگه این بیاد مشکل دیر لود شدن تموم میشه باید روی هارد نصبش کنیم
darth revan جان منظورت رو درست نمیرسونی پاییز چند ماه دیگه است یکی دقیق اینو به من بگه:cheesygri
یعنی اگه این بیاد مشکل دیر لود شدن تموم میشه باید روی هارد نصبش کنیم
چیزی که فعلا مشخصه اینه که تو پاییز می یاد دقیقش معلوم نیست
اره دیگه هر بازیو خواستی می ریزی رو هارد و دی وی دی تو درایوه ولی نمی چرخه
ولی این مشکل دیر لود شدن اونقدر هاد نیست که تو بازی ازیت بکنه لااقل برای من اینجوری نبوده من فقط تو اصلحه فروشی این مشکلو داشتم
من الان یه مرحله رسیدم که نزدیک کلیسا کیت رو میکشن
بعد باید برم از پلگرینوه فکر کنم انتقام بگیرم .
نمیشه یه کاری کرد کشته نشه اون دختره جلو در کلیسا ؟ :biggrin1:
من این خبر رو هم توی قسمت آموزش خرید پست کردم ظاهرا یه نفر با این داشبورد جدید(معلوم نیست چطور به دست آورده) بازی جی تی ای رو ریخته روی هارد و گفته که زیاد طول میکشه اشاره ای ب زمان لود یا رفع مشکل تکستچر نشده ولی ازش راضی بوده این هم لینک خبر: http://www.bazicenter.net/forums/showthread.php?t=4571&page=6
یه کم توی صحفه بریید پایین گذاشته شده