فکر کنم رویه صحبتت با دوستانی هست که آرکید دارن؟
البته تا وقتی آپدیت پائیزی نیومده که با هارد یا بدونه اون
فرقی نداره ولی وقتی بیاد احتمالا خیلی تفاوت خواهد کرد
و قیمته هارد هم به شدت بالا میره
من الان یه مرحله رسیدم که نزدیک کلیسا کیت رو میکشن
بعد باید برم از پلگرینوه فکر کنم انتقام بگیرم .
نمیشه یه کاری کرد کشته نشه اون دختره جلو در کلیسا ؟ :biggrin1:
کلا GTA IV چند جور تمام میشه .............مثلا توی بعضی مامورتها انتخاب داشتید کسی رو بکشید یا نکشید و مهم تر از همه جایی که 2 اتخاب دارید 1_انتقام از پلگرینو 2_ثروت که مثلا من چون ثروت رو انتخاب کردم :shrewd: اخر بازی ROMAN رواز دست دادم که حالا پشیمونم
بابا منظورمو بد فهمیدین پس بزارین ماجرای خودمو براتون تعریف کنم.
من چندوقت پیش به عشق GTA IV ایکس باکس خریدم اما وقتی بازیو گذاشتم با دیدن این مشکل خیلی تو ذوقم خورد ولی هرجوری بود بازی رو تموم کردم تا اینکه یه هفته پیش به پیشنهاد پسرداییم رفتم یه هارد خریدم و به محض این که هارد رو گذاشتم سرعت لود تکسچر ها به شدت بالا رفت و مشکل کاملا برطرف شد.
به خاطر همین این پیشنهادو به شما دادم.
دلیل حل این مشکلم اینه که هارد 6 گیگ به عنوانه cache به cpu میده که نه تنها این مشکل حل میشه که سرعت لودینگ بازی ها هم چندبرابر میشه!!!
درضمن حدستون درست بود ایکس باکس من ارکید هست.:cheesygri
اون گاراژ مال ذخیره ی ماشینهای خودتون نیست، مال ماشینهای استیوی دوست بروسی هست که باید ماشینهایی که عکسهاشو بهتون اس ام اس میکنه پیدا کنید و ببرید توی اون گاراژ.
بابا منظورمو بد فهمیدین پس بزارین ماجرای خودمو براتون تعریف کنم.
من چندوقت پیش به عشق GTA IV ایکس باکس خریدم اما وقتی بازیو گذاشتم با دیدن این مشکل خیلی تو ذوقم خورد ولی هرجوری بود بازی رو تموم کردم تا اینکه یه هفته پیش به پیشنهاد پسرداییم رفتم یه هارد خریدم و به محض این که هارد رو گذاشتم سرعت لود تکسچر ها به شدت بالا رفت و مشکل کاملا برطرف شد.
به خاطر همین این پیشنهادو به شما دادم.
دلیل حل این مشکلم اینه که هارد 6 گیگ به عنوانه cache به cpu میده که نه تنها این مشکل حل میشه که سرعت لودینگ بازی ها هم چندبرابر میشه!!!
درضمن حدستون درست بود ایکس باکس من ارکید هست.:cheesygri
منم همین مشکلو بصورت خیلی ناجوری داشتم هارد گذاشتم مشکل بصورت تمام و کمال حل شد دلیلشم اینه که دستگاه 10 gb از حجم هاردو برای لود کردن شیر می کنه یه چیز دیگه دیسکهای نقره ای playbox اصلا بدرد gtaنمی خوره دیسکتونو از نکسژن بگیرید بعد تغییراتو گذارش بدید tnx