Grand Theft Auto IV | Xbox 360

دوستان میگم واسه Live بازی کردن کجا باید بریم که تعداد نفرات آنلاین درش زیاده ؟
من هرجا رفتم 1 نفر و اکثر جاها هم 0 نفر بود.:cheesygri
تو بعضی از بخش ها هم که می رفتم اصلا Disconnect میشد.
با تشکر، Mr.Nobakht

خب خدا رو شکر این بازی هم تموم شد:cheesygri

میگم اگر race ها رو با brucie و job ها رو با lj تموم کنیم (اصلا تموم میشه ؟ ) اشیومنت در کار هست یا نه؟؟

با تشکر:blushing:

خب خدا رو شکر این بازی هم تموم شد:cheesygri

میگم اگر race ها رو با brucie و job ها رو با lj تموم کنیم (اصلا تموم میشه ؟ ) اشیومنت در کار هست یا نه؟؟

با تشکر:blushing:

آره.تاپیک اچیومنت ها رو یه چک بکن.منم تازه داستان بازی رو تموم کردم:cheesygri

سلام بچه ها.
من این بازی رو تازه امروز خریدم،احساس میکنم یکم همه چی کنده!!!(راه رفتن،تصادف کردن و...)
شما هم اینجوری احساس میکنید؟
یا مشکل از بازیمه؟!!!

سلام بچه ها.
من این بازی رو تازه امروز خریدم،احساس میکنم یکم همه چی کنده!!!(راه رفتن،تصادف کردن و...)
شما هم اینجوری احساس میکنید؟
یا مشکل از بازیمه؟!!!

نه کلا هر که اولین بار میره تو این بازی همچین احساسی میکنه ولی چون خیلی طبیعی درست کردند اینجوریه که بهش عادت میکنی! :biggrin1:

البته دکمه دویدن را نگه دارید میدوه ولی پشت سر هم بزنید خیلی تند تر میدوه! :biggrin1:

نه کلا هر که اولین بار میره تو این بازی همچین احساسی میکنه ولی چون خیلی طبیعی درست کردند اینجوریه که بهش عادت میکنی! :biggrin1:

البته دکمه دویدن را نگه دارید میدوه ولی پشت سر هم بزنید خیلی تند تر میدوه! :biggrin1:
منظورتون افت فریم!؟
اصلا کند نیست شاید ایراد از دی وی دی یاتونه.وگرنه نه بازی افت فریم داره نه راه رفتنش کنده.حتی بعضی ها هم می گفتن که وقتی از پل رد می شن محیط اطافو دیر لود می کنه و احساس می کنین رو هواس ماشین و ....
Aurlito ممنون از راهنمایی حتما سر می زنم

سلام بله بازي يه خورده كند هست به خصوص نسبت به نسخه هاي قبل يكم تو ذوق ميزنه اما برات عادي ميشه و اينكه اقاي pcgamer تو رو خدا اينقدر تو همه ي تاپيكا اطلاعات غلط ندين لطفا بابا 2 هفته نيست 360 خريدي در صورت تكرار گزارش ميشه

منظورتون افت فریم!؟
اصلا کند نیست شاید ایراد از دی وی دی یاتونه.وگرنه نه بازی افت فریم داره نه راه رفتنش کنده.حتی بعضی ها هم می گفتن که وقتی از پل رد می شن محیط اطافو دیر لود می کنه و احساس می کنین رو هواس ماشین و ....

حتی بعضی ها راست هم میگن نمونش خودم :cheesygri

آره.تاپیک اچیومنت ها رو یه چک بکن.منم تازه داستان بازی رو تموم کردم:cheesygri

ممنون دوست عزیز....اشیومنت lj رو گرفتم....ولی با brucie فقط 2 تا race میشه رفت و دفعه بعد که زنگ می زنم میگه : race در کار نیست بعدا بهت زنگ می زنم:cheesygri:eek:

جریان چیه؟؟؟ چرا نمیشه تند تند race ها رو پشت سر هم و یکی بعد از دیگری رفت؟؟؟

من حتی خوابیدم تا زمان 5 ساعت بره جلو و حتی روز رو هم عوض کردم ولی بازم که زنگ می زنم میگه race در کار نیست:(

منظورتون افت فریم!؟

این مشکل برای من هم پیش اومده که تایر های ماشین روی هواست و محیط دیر لود میشه نه خیلی دیرها/:)

مشکل لود تکستچرها تقریبا تو همه بازیها هست کم و زیاد داره ولی هست
تو GTA4 هم بود شما وقتی از جایی رد میشدی یه سری چیزا کم کم به محیط اضافه میشد
البته با نصب شدنه بازیها رویه هارد این مشکل حل خواهد شد

سوال مهم

جماعت gta بازان سلام.
یه سوال ازتون داشتم.
این پسرخالم چند وقته گیر داده گرافیک gta iv اشغاله فقطم به خاطر درخت و مسائل دیگه.
به نظر شما گرافیک Assassins بهتره یا gta iv؟
متشکر میشم اگر سریع جوابمو بدید ترو خدا لازم دارم.
ممنونم در ضمن خودمم از عاشقان جی تی ای هستم .
فعلا بای!:love:

GTA IV با این محیط سنگین شهرش گرافیکش خیلی خیلی بالا هست ( در حد خودش و این محیطش ) .
Assassin's Creed هم گرافیک خوبی داره ، ولی در کل بخوای حساب کنی و بزرگی فضای GTA IV رو حساب نکنی گرافیک Assassin's Creed بهتره .

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or