Grand Theft Auto IV | Xbox 360

سلام دوستان، یه چند تا سوال داشتم.
1-چطوری میتونیم زیر آبی بریم؟
2- تو بازی قابلیت چاغ و یا لاغر شدن هست ؟
3- نمیشه کاری کرد که ماشینمون رو به همون رنگی که دوست داریم رنگ کنند ؟
با تشکر، Mr.Nobakht

سلام دوستان، یه چند تا سوال داشتم.
1-چطوری میتونیم زیر آبی بریم؟
2- تو بازی قابلیت چاغ و یا لاغر شدن هست ؟
3- نمیشه کاری کرد که ماشینمون رو به همون رنگی که دوست داریم رنگ کنند ؟
با تشکر، Mr.Nobakht
1-نمیشه
2-نه
3-چرا میشه تونقشه نوشته Play With Spray;)

من یکی از پایانهای بازی رو ندیدم (چون حواسم نبود سیو کنم قبل از مرحله آخر!)
من اونی رو دیدم که رومان ازدواج میکنه و کیت میمیره اگه میشه یه نفر پایان دوم را کامل تعرفه کنه....

من یکی از پایانهای بازی رو ندیدم (چون حواسم نبود سیو کنم قبل از مرحله آخر!)
من اونی رو دیدم که رومان ازدواج میکنه و کیت میمیره اگه میشه یه نفر پایان دوم را کامل تعرفه کنه....
توی این یکی هم رومن اردواج میکنه و یکی میاد که نیکو رو بزنه نیکو تفنگش رو میگیره و بعد 3 تا گلوله میزنه خودش ولی بعدش میبینه که رومن رو زده :(

واقعا این بازی هم باگ های جالبی داره
امروز بازی رو در حالتی تموم کردم که kate میمره.بعد از اینکه کیت جلوی کلیسا کشته میشه, Lj باید به من زنگ بزنه ولی خیلی جالبه که به جاش کیت (که مرده بود) باهام تماس گرفت و باهام قرار گذاشت !!!!

نـــــــــه ! آخه چرا ؟ تو بازی من رومن مرد ! باید چی کار می کردم تا کیت بمیره ؟!:cheesygri
خیلی حیف شد . راستی من هنوز ماموریتی بعد از این ماجرا نرفتم . چقدر دیگه مونده بازی تموم شه ؟

مرسی دوست من...
خوب شد همین یکی پایانش رو دیدم!
میشه کامل تر تعریف کنی؟

اره به نظرم این پایانی که من دیدم غم انگیز تر بود
فکر کنم یکی بودن هر دو پایان ( تقریبا ) چون هر دو عروسیه رومنه
تو این پایان رومن ما رو صدا میکنه واسه عروسیه خودش و همه از قبیل زاکوب و بروسی و پکی و ... هستند بعد از kiss رومن با زنش وقتی میان سوار ماشین بشن یکی از پشت میاد به نیکو میگه تو نیکو هستی ؟ ( یه چیز های دیگه هم گفت که یادم نیست ) بعد تفنگ رو میزاره پشت سر نیکو و نیکو با حرفه ای گری تفنگ رو سریع میگیره ولی طرف ول نمیکنه و در حالی که داره شلیک میکنه بعد 3 تا گلوله زدن نیکو تفنگ رو روی سره طرف میبره و اون شلیک میکنه و میمیره ولی وقتی که بر میگرده میبینه که :( یکی از گلوله ها به رومن خورده بعد بر میگرده و 10 تا گلوله شلیک میکنه به طرف و چند بار هم با لگد میزنتش بعد چند نفر دیگه میان که باید بزنیمشون وقتی نیکو اون ها رو هم میزنه میره و فکر کنم سر از تخت خواب در میاره و بعد 6 ساعت خوابیدن و بعد از بلند شدن میگه sorry roman

trroy ali
نباید سر معامله میرفتی

توی بازی میشه تاکسی گرفت چه کار باید بکنیم باید ایستگاه تاکسی بایستیم یا کاره دیگه ای رو بکنیم.... :d
وقتی تو خیابان تاکسی دیدی, LB رو بزن اگه مسافر نداشت ماشین رو نگاه میداره برات و باید سوار شی
موقع سوار شدن هم Y رو بزن و نگاه دار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or