Grand Theft Auto IV | Xbox 360

سلام.
ماشین مورد نظر هر ماشینی نیست.
باید برای خرید ماشین با دختر یکی از روسای مافیا قرار بگذارید و با ماشینش بدزدید دختره رو.
ماشین مورد نظرتون هم یک Fletzer به رنگ صورتی سیر هست.
یک ماشین لوکس دو در و پورشه هست. اگه GTA SA رو بازی کردی، اولین بار این ماشین توی همون بازی بود و مرحله ی آخر سوار همون ماشین بود. عین همونه. ماشین رو برداشتید برید به سمت جنوب رانندگی کنید تا نیکو بهش بگه میخوام بدزدمت. در ضمن فراموش نکنید که وقتی ماشین و دختر رو دزدیدید دختره به نیکو ور میره تا فرمون رو ازش بگیره پس مواظب باشید.
با تشکر.
ممنون ولی من بازی رو تموم کردم اون مرحله رو هم رفتم میخواستم ببینم کلا نمیشه ماشین خرید ؟

آخرین ویرایش:
ممنون ولی مشکل من همینجاست . اصلا میله رو نمی گیره ...... :( / منم الان چند روزیه تو همین گیر کردم . الان همه ی ماموریت ها تموم شده این یکی مونده :mad::((
اونجا باید یکم از دیوار فاصله داشته باشید ( حدودا 1-2 متر ) بعد بپرید البته باید روی نیکو طرف دیوار باشه

من فکر کنم بازیش یه کم باگ داره
چون دفعه اول بدون اینکه از بازی خارج بشم و بخوام دوباره بازی را load کنم به مرحله reveng ... رسیدم و بعد که اون اراذل و کشتم سوار قایق شدم و بعدش به هلکوپتر رسیدم ولی تو راه دیمیتری را گم کردم.
از بازی خارج شدم و دفعه بعد که بازی را load کردم دیگه به هیچ وجهی به هلکوپتر Lj نمیرسه
به نظر شما راهی هست؟
نکنه باید از اول بازی کنم؟:((:evil::mad:

ببخشید کسی از دوستان soundtrack دموی اول بازی رو داره ؟
بعد کسی می دونه دموی اول بازی که عکس های GTA رو نشون میده چطوری میشه Skip کرد؟
با تشکر، Mr.Nobakht

ببخشید کسی از دوستان soundtrack دموی اول بازی رو داره ؟
بعد کسی می دونه دموی اول بازی که عکس های GTA رو نشون میده چطوری میشه Skip کرد؟
با تشکر، Mr.Nobakht
اون تصاویری که اول بازی میبینی پشتش داره لودینگ انجام میشه ... هرچی سریعتر لود بشه عکسای کمتری میبینی./

من فکر کنم بازیش یه کم باگ داره
چون دفعه اول بدون اینکه از بازی خارج بشم و بخوام دوباره بازی را load کنم به مرحله reveng ... رسیدم و بعد که اون اراذل و کشتم سوار قایق شدم و بعدش به هلکوپتر رسیدم ولی تو راه دیمیتری را گم کردم.
از بازی خارج شدم و دفعه بعد که بازی را load کردم دیگه به هیچ وجهی به هلکوپتر Lj نمیرسه
به نظر شما راهی هست؟
نکنه باید از اول بازی کنم؟:((:evil::mad:

ببین عزیز این باگ نیست بلکه یک مقدار نسبت به مرحله های قبل بازی سخت تر است و سرعت عمل شما باعث پیروزی بازی میشه
مثلا من این قسمت را چند بار بازی کردم هر بار یک جا جا میموندم یک بار میمردم یک بار با قایق به هلیکوپتر جاکوب نمیرسیدم یا یک بار هم نتوانستم سوار شم و از بالا پرت میشدم.
و یکی دو بار هم هلیکوپتر را از دست میدادم
راهش اینه که بلافاصله که کنترل هلیکوپتر را بدست گرفتید سریع به طرف اون یکی حرکت کنید از همون اول هم نیاز نیست شلیک کنید برید جلوتر خوب که دنبالش کردی بعد شلیک کن یکم دقت کنی و سریع عمل کنی به راحتی این مرحله را تمام میکنی
موفق باشی

سلام :biggrin1:
من کلا با این Pakie مشکل دارم . الان دو تا ماموریت باهاش رد کردم دوباره گیر کردم . نوشته باید Suite & tie & Smart Shoes بپوشم ولی من هر لباس فروشی ای که می رم smart shoes نداره :biggrin1:
باید چه لباسهایی بپوشم ؟
کمک لطفا :((

سلام :biggrin1:
من کلا با این Pakie مشکل دارم . الان دو تا ماموریت باهاش رد کردم دوباره گیر کردم . نوشته باید Suite & tie & Smart Shoes بپوشم ولی من هر لباس فروشی ای که می رم smart shoes نداره :biggrin1:
باید چه لباسهایی بپوشم ؟
کمک لطفا :((
برو به همون لباس فروشی با کلاسه ! ( :دی ) انتهای فروشگاه سمت چپ یه سری کفش چرمی هست . از اونا بخر

من کفش چرمی خریدم ولی بازم مشکل حل نشد . لباس باید چی باشه ؟ من اونهایی که قیمتش 2000 $ بود و Suite نوشته بود خریدم ولی همون نوشته رو میده . :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or