nihilnigritude
کاربر سایت
به شماره های توی فونبوکت زنگ زدی ؟ ایمیلاتو جواب دادی ؟كمك ........![]()
به شماره های توی فونبوکت زنگ زدی ؟ ایمیلاتو جواب دادی ؟كمك ........![]()
خيلي ممنون . حل شد .به شماره های توی فونبوکت زنگ زدی ؟ ایمیلاتو جواب دادی ؟
شما 94 ساعت بازی کردیکل بازی 100%کردی؟ من دقیقا یادم نیست یه چیزی حدود ساعت47 کل بازی 100 %کردم STORY LINE بازی 26 تموم کردم
این کارایی که گفتیو من همشو انجام دادمخیلیای دیگم اینجا اینکارارو کردن برو تو تاپیک اچیومنت میبینی ...
بازیرم درحالی که قسمت اساسین و چنتا مرحله فرعی دیگه رو هم تموم کرده بودم توی 20:45 تموم کردم
اون تبلیغرم بده مام ببینیم ...
=================
توی ایمیج گوگل اینو سرچ کنین :"gta iv iran" :biggrin1: قبلا اینجا درموردش بحث شده بود![]()
این دو تا رو توضیح بده...![]()
دوست عزیز این کارهایی که شما کردی خیلی چیزی خاصی نیستند، Achievement ها رو که خیلیا گرفتن و اینقدر هم Achievement Guide پیدا می شه که راحت می شه همرو گرفت. Easter Egg ها هم که (مثل قلب LC ) تو هر سایتی پیدا می شن، روشن کردن ماشین خراب هم که با گرقتن شماره ی 911 روی موبایل انجام می شه و ... .
اینا رکورد به حساب نمیان و اکثرشون با کمی تمرین قابل انجام دادنن.
اینم چند جای بازی هست، حتی روی تابلویی که روی یکی از ساختمون هات خبرهای مهم رو می نویسه هم اسم ایران پیدا می شه.
چیز خاصی نیست همونطور که دوستمون گفت شما کافیه شماره 911 رو بگیری و قبل از پاسخگویی ماشین روشن میشه.
سلام من توی یه مرحله گیر کردم و نمیدونم چطوری ردش کنم
اولین ماموریتی که برای elizabetaانجام میدیم میگه برو رو یه پشت بود اسنایپر رو وردار بعد بروی یکم اونور تر منم اینکار رو میکنم چند نفر میان حرف میزنن با اسنایپر سرشون زوم میکنم بعد میگه بکششون منم میکشم اما وقتی همه رو کشتم میگه به دوستت کمک کن اما من هرجا رو میبینم هیچ کس رو پیدا نمیکنم
خواهشا راهنمایی کنید خیلی گیرم
در ضمن چند مرحله دیگه باید برم تا به شهر سوم برسم؟
سوم درسته دیگه؟:cheesygri
چون یکی که پایینی هست یکی کوچیک هست بالای نقشه سمت راست میشه دومی و سمت چپ وسط میشه سوی و الا اخر
ممنون
سلام من توی یه مرحله گیر کردم و نمیدونم چطوری ردش کنم
اولین ماموریتی که برای elizabetaانجام میدیم میگه برو رو یه پشت بود اسنایپر رو وردار بعد بروی یکم اونور تر منم اینکار رو میکنم چند نفر میان حرف میزنن با اسنایپر سرشون زوم میکنم بعد میگه بکششون منم میکشم اما وقتی همه رو کشتم میگه به دوستت کمک کن اما من هرجا رو میبینم هیچ کس رو پیدا نمیکنم
خواهشا راهنمایی کنید خیلی گیرم
در ضمن چند مرحله دیگه باید برم تا به شهر سوم برسم؟
سوم درسته دیگه؟:cheesygri
چون یکی که پایینی هست یکی کوچیک هست بالای نقشه سمت راست میشه دومی و سمت چپ وسط میشه سوی و الا اخر
ممنون
سلامسلام من وسطای باز یم و مشکل تکچر دارم من می خوام از اونهایی که درایور benq ,و arcade دارن به ÷رسم ازکجا بگیرم که مشکل نداشته باشه
هترین چیز برای قوی شدن زبان انگلیسی بازیهای کامپیوتری، مخصوصا GTA که همه لحجه ها رو هم یاد میده!