Grand Theft Auto IV | Xbox 360

سلام دوستان اين مشكل تكچر ها برا من خيلي وخيمه و واقعا رو اعصاب ميره بازي رو هم از پرتو گرفتم ديسكاشونم كه نمي گن چي هست ولي فكر مي كنم يه نوع T-GATEمرغوب باشه راهي نداره حداقل بهتر بشه اگه يكي ديگه از يه جاي ديگه بگيرم بهتر نميشه؟ كممممممممككك

اقایون مگه این ماشین زردها تاکسی نیستند من هر چی lb میزنم کنارشون نمی ایستند مسافر هم ندارن . من چه طور تاکسی بگیرم باید مسیر رو مشخص کنم ، جای خاصی باید بایستم؟

سلام دوستان اين مشكل تكچر ها برا من خيلي وخيمه و واقعا رو اعصاب ميره بازي رو هم از پرتو گرفتم ديسكاشونم كه نمي گن چي هست ولي فكر مي كنم يه نوع T-GATEمرغوب باشه راهي نداره حداقل بهتر بشه اگه يكي ديگه از يه جاي ديگه بگيرم بهتر نميشه؟ كممممممممككك

من همون روز که دستگاهمو از پرتو گرفتم GTA رو هم ازشون خریدم.از همون روز اول هم دارم باهاش بازی میکنم و مشکل دیر لود شدنش به صورت کلی و اشکال از خود بازی هست.ولی من مشکل زیادی باهاش نداشتم.تو خیابونا که تقریبا مشکلی نیست ولی تو ساختمونا مثلا رستوران مشکل دیر لود شدن رو داره که اگر چند لحظه صبر کنم درست میشه.
شما هم ببین اگر مشکلت مثل منه موردی نداره و واسه خود بازیه اما اگر خیلی شدید تره ممکنه لنزت نیاز به تمیز شدن داشته باشه یا یکم ضعیف شده...ببر یه جا مثل nextgen یه نگاهی بهش بندازن;)

من همون روز که دستگاهمو از پرتو گرفتم GTA رو هم ازشون خریدم.از همون روز اول هم دارم باهاش بازی میکنم و مشکل دیر لود شدنش به صورت کلی و اشکال از خود بازی هست.ولی من مشکل زیادی باهاش نداشتم.تو خیابونا که تقریبا مشکلی نیست ولی تو ساختمونا مثلا رستوران مشکل دیر لود شدن رو داره که اگر چند لحظه صبر کنم درست میشه.
شما هم ببین اگر مشکلت مثل منه موردی نداره و واسه خود بازیه اما اگر خیلی شدید تره ممکنه لنزت نیاز به تمیز شدن داشته باشه یا یکم ضعیف شده...ببر یه جا مثل nextgen یه نگاهی بهش بندازن;)
اگه از هارد استفاده نمی کنی سعی کن یدونه حالا با هر ظرفیتی تهیه کنی چون جی تی ای از هارد دیسک کمک می گیره
اگه هارد داری و این مشکلو داری سعی کن سیدی بازی رو از نکستجن تهیه کنی
اگه باز هم حل نشد دستگاتو ببر پیش نکست سرعت درایوشو تغییر بده که البته یه کمی صداش زیاد میشه ولی در کل همه بازی ها رو زودتر لود می کنه

اگه از هارد استفاده نمی کنی سعی کن یدونه حالا با هر ظرفیتی تهیه کنی چون جی تی ای از هارد دیسک کمک می گیره
اگه هارد داری و این مشکلو داری سعی کن سیدی بازی رو از نکستجن تهیه کنی
اگه باز هم حل نشد دستگاتو ببر پیش نکست سرعت درایوشو تغییر بده که البته یه کمی صداش زیاد میشه ولی در کل همه بازی ها رو زودتر لود می کنه

داداش پست یکی دیگرو میخواستی نقل قول کنی مال منو چرا کردی...؟!:cheesygri

از دوستان خيلي ممنونم اما من كنسولم رو تو خرداد از پرتو گرفتم درايورم benq هست از همون روز اولم اين بازي رو همراه كنول گرفتم و از همون زوزم مشكل داشت پس مشكل از درايور نيست الانم 25 بازي دارم هيچ مشكلي هم ندارم و خيلي دوستان رو هم ميشناسم كه مشكل من رو دارن اما خوب قابل بازي هست و من دارم به راحتي بازي مي كنم اما تو صحنه هاي تعقيب و گريز گاهي به يه چيزي مي خورم بعد از چند ثانيه اون لود ميشه و مثلا ميفهمم به تير چراغ برق خوردم حالا من كه نهران نيستم اومدم از يه جا ديگه هم مي گيرم مي گن شانسيه شايد از يه جا ديگه بگيرم بهتر بشه يا اصلا خوب بشه من خيلي از دوستان رو ميشناسم رفتن يكي ديگه گرفتن مشكلشون حل شده هارد هم ندارم به زودي يكي جور مي كنم
با تشكر

من میخوام از موبایل استفاده کنم برای رمزها ولی مینویسه این قسمت فقط مخصوص xbl هست چیکار باید کنم؟از موبایل اصلا چطور میشه استفاده کرد؟

من یکی از پایانهای بازی رو ندیدم (چون حواسم نبود سیو کنم قبل از مرحله آخر!)
من اونی رو دیدم که رومان ازدواج میکنه و کیت میمیره اگه میشه یه نفر پایان دوم را کامل تعرفه کنه....

چقدر پایان تو شاد بود.من از خدامه ;kate بمیره .من یه تار موی mechell به سرتا پای kate نمی دادم:laughing:
یعنی الان رومن زندس!؟زنش چی؟ .ماله من اینجوری تموم شد که میان دم کلیسا رومنو تیر بارون می کنن یعد نیکو می ره دنبالشون انتقام می گیره!
این بازی چند تا پایان داره!؟

من بازیو تموم کردم ولی چند تا سوال داشتم از این بازی که کاملا مبهم موندن!
1_من تو 61 در صد بازیو تموم کردم باید چی کار کنم که بشه 100 درصد اخه خیلیه 40 درصدش کجا مونده!!!!
2_ اصلا این بازی ارایشگاه نداره این سیبیلای نیکو دیگه داره شبیه شا عباس می شه!!!
3_این دوست قبلی نیکو جلسه دوم قبول کرد که برم خونش پس چرا kate پیشنهاد نیکو واسه اینکه بره خونش قبول نمی کنه؟؟؟به خاطر حرف داداشه کیت!؟که گفت می تونی فقط باش دوست باشی ولی don't f*ck!? و اصلا تو سایت دوست یابی که می ره هیچ کدوم از دخترا نمی یان سر قرار من تو این ضمینه هاش موندم کسی اگه می دونه راهنمایی کنه

من بازیو تموم کردم ولی چند تا سوال داشتم از این بازی که کاملا مبهم موندن!
1_من تو 61 در صد بازیو تموم کردم باید چی کار کنم که بشه 100 درصد اخه خیلیه 40 درصدش کجا مونده!!!!
2_ اصلا این بازی ارایشگاه نداره این سیبیلای نیکو دیگه داره شبیه شا عباس می شه!!!
3_این دوست قبلی نیکو جلسه دوم قبول کرد که برم خونش پس چرا kate پیشنهاد نیکو واسه اینکه بره خونش قبول نمی کنه؟؟؟به خاطر حرف داداشه کیت!؟که گفت می تونی فقط باش دوست باشی ولی don't f*ck!? و اصلا تو سایت دوست یابی که می ره هیچ کدوم از دخترا نمی یان سر قرار من تو این ضمینه هاش موندم کسی اگه می دونه راهنمایی کنه
1- برید به تاپیک راهنمای اچیومنت در انجمن Achievements Guide لیست 100% در صفحه ی دوم پست شده.
2- نه نداره.
3- باید برای رفتن به خونه ی دوست دخترها، Foundnessـشون 100% باشه. و همه ی دخترها هم قرار و قبول نمیکنند. یکی ایمیل بزنید، جواب مثبت دادن میان، ندادن روشون حساب نکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or