Grand Theft Auto IV | Xbox 360

یادش بخیر -بازی خوبی بود
از 3 -4 هفته پیش که تمومش کردم دست به کنسول نزدم الان این بقله برم گردو خاکش رو بگیرم

در جواب اقا محسن
محسن جان چطوری؟:cheesygri
اقا اول از همه برو محمات فروشی با 500چوق یک ضد گلوله بخر(جلیقه)بعدش
که وارد شدی اون جون رو نخور وقتی دشمنا رو بکش و بعد از اینکه اون ساک رو برداشتی
برو پشت یک دیوار که اکثر معمورا از اونجا وارد میشنکاور بگیر با یک مسلسل یا یوزی
(تفگ رگبار ببند:cheesygri)برو کاور بگیر بعد صبر کن تا تموم پلیس ها رو بکشی
حدودا 20-25 تایی میشن همه میان رو به اون دیواری که کاور گرفتی
و میتونی به راحتی همشون رو بکشی
وقتی تموم شدن برو بیرون اون جون(جون اضافه کن)رو بخور بعد با موتور فرار کن چون با ماشین میگیرنت
یک موتور اونجلو هست
(برای راحت فرار کردن استارت رو بزن و به سمتی حرکت که که به محیط دایره ای که پلیسا رو نشون میده
راحت تر دور بش و از فرعی هم بیشتر حرکت کن)

راستی اگه بایو شاکی که بهت دادم هنوز سالم مونده و داریش
ازت میخرم

سلامنزدیک به 18 ساعت از بازی رو رفتم تازه 50% رو رفتم.خیلی طولانیه.بیشتر ماموریتها شبیه بهم و خسته کننده شده دوستانی که بازی رو تموم کردن:اتفاق جالبی پیش میاد که تا اینجا ندیده باشم).چون میخوام دیگه بیخیالش بشم و برم سراغ یه بازیه دیگه
شما باید این بازی رو مستمر و پشت سر هم تمام کنی
بفهمی جریان چیه
این بازی داستان خالصه -÷یشنهاد میکنم از اول دورباره شروعش کن:-"

عزیز شما لطف کن سراغ بازی دیگه هم نرو کلا بازی را ول کن واقعا که!!!!!!!
من فقط توی فروم های ایرانی اینجور چیزا را میبینم من کل فرم های خارجی میرم کسی اینجور چیزا که الان 50 تا رفتم چیزی نداشته را ندیده بودم
مثل اینکه بدجوری جو گیر شدی:laughing:راحت باش :cheesygri

آقا این مشکلاتی که می گفتن GTA IV هنگ می کنه یا نمی دونم تاخیر لود تکیتچر داره و از این قبیل و من هیچ کدوکمو تو 360 هودم نمی بینم. دیسکمم hp هستش.حالا اینا رو میگفتن که سابقه 360 خراب کنن یا واقعا هستش ؟ راستی اینم بگم که تا حالا کمتر از 4 ساعت بازی نکردم. :laughing:

عزیز شما لطف کن سراغ بازی دیگه هم نرو کلا بازی را ول کن واقعا که!!!!!!!
من فقط توی فروم های ایرانی اینجور چیزا را میبینم من کل فرم های خارجی میرم کسی اینجور چیزا که الان 50 تا رفتم چیزی نداشته را ندیده بودم

دوست خوبم همه میتونن عقاید خودشونو داشته باشن و نباید عقیده خودمونو برای دیگران بسط بدیم . باید اینو یاد بگیریم که به عقاید دیگران احترام بذاریم حتی اگه عقیدش روقبول نداشته باشیم.

بله عقایدی که با بیان علت گفته بشه نه همین طوری من چیزی ندیدم توی بازی
شما لطف کن بگو چی میخوای ببینی زنگ میزنیم راک استار برات همون را بسازن
شما میتونی راحت بگی از سبکش خوشم نمیاد یا خیلی های دیگه که میگن با از قبلی بیشتر خوشمون میاد نه عین اون دوستمون که بازی به این بزرگی را با army of two مقایسه میکنه
در کل من بازم میگم نظرت قابل احترام هست ولی خوب جملت خوب نگفتی این فکر در آدم به وجود میاد که شما میگی :
(این چه بازی هست اینه که میگن 10 گرفته به بابا این که 1 هم نمیارزه) این غیر منطقی هست!!!!!!!!!!!!!!

دوستان تو مرحله آخر وقتی میریم جلویه اون انبار یا کارخونه قدیمی و درگیر میشیم وقتی میرسیم نزدیک در انبار چند تا ماشین اون جلو پارک شدن که یکیش یه ی ام و هست اسپورت مثله اونی که تو ماست وانتد هست کسی میدونه اون رو دیگه کجا میشه گیر آورد؟

سلام
نزدیک به 18 ساعت از بازی رو رفتم تازه 50% رو رفتم.خیلی طولانیه:cheesygri.بیشتر ماموریتها شبیه بهم و خسته کننده شده:( دوستانی که بازی رو تموم کردن:اتفاق جالبی پیش میاد که تا اینجا ندیده باشم).چون میخوام دیگه بیخیالش بشم و برم سراغ یه بازیه دیگه:laughing:

همه جور ماموریتی تو این بازی داره از بانک زدن به اون شیوه واقعا سینمایی گرفته تا آزاد کردن زندانی و کشتن اون . هلیکوپتر تعقیب کردن و منفجر کردن و هزاران سبک دیگه .

اصلا میشه 2 تا ماموریت شبیه هم بگی ؟ یکی که بازی رو انجام نداده باشه بیاد این پست رو بخونه کلا برداشت منفی از بازی میکنه و سراغش نمیره . حالا اگه حرف شما دست بود حرفی توش نبود .

--------------------------------

دوستان من این قسمت گیر کردم :

تو نقشه یک قسمت هست که حرف J داره و من از اون اول هر سری خواستم برم اونجا گفته

Wear Smart Clothes & Smart Shoes البته دقیقا جمله رو یادم نیست شاید اشتباه زده باشم . اما در کل مثل اینکه باید با کفش و لباس مخصوصی برم اونجا . من همه جور تریپی هم عوض کردم اما فایده نداشته . چکار باید بکنم ؟

Last edited by a moderator:
سلام
من خودم از عاشقان این بازی بودم و تمام شماره های قیل این بازیو با عشق تموم کرده بودم بودم و وقتی قهمیدم این نسخش اومده داشتم بال در می آوردم :biggrin1:
واقعا" ازش لذت میبردم گرافیکش عالیه و خیلی چیزایه دیگش ولی بعد از 20 ساعت بازی
ذره ذره خسته کننده شد و الان یک هفتس که دیگه دست بهش نمیزنم چون واقعا" تکراری و خسته کننده شده :((
مشکل ما ایرانیها اینکه به خودمون جرات انتقاد نمیدیم و چون میبینیم بهش 10 دادن پس
چشم بسته قبولش میکنیم :confused:
درسته گرافیک محیط 10 حقشه گیم پلیش فوق العاده است مخصوصا" در بخش رانندگیش
ولی عزیزای من توی اون سایتی که بهش امتیاز 10 دادن که بخشی به نام خسته کنندگی ندارن که بخوان به اونم امتیاز بدن .خسته کنندگی این بازی 10 از 10 هستش البته بعد از 20 ساعت بازی در کل دیگه حاضر نیستم وقتمو برای این بازی هدر بدم .متاسفانه این شماره
gta بجای یک شاهکار مثل شماره های قبلش تبدیل به یک افتضاح شده :(

سلام
من خودم از عاشقان این بازی بودم و تمام شماره های قیل این بازیو با عشق تموم کرده بودم بودم و وقتی قهمیدم این نسخش اومده داشتم بال در می آوردم :biggrin1:
واقعا" ازش لذت میبردم گرافیکش عالیه و خیلی چیزایه دیگش ولی بعد از 20 ساعت بازی
ذره ذره خسته کننده شد و الان یک هفتس که دیگه دست بهش نمیزنم چون واقعا" تکراری و خسته کننده شده :((
مشکل ما ایرانیها اینکه به خودمون جرات انتقاد نمیدیم و چون میبینیم بهش 10 دادن پس
چشم بسته قبولش میکنیم :confused:
درسته گرافیک محیط 10 حقشه گیم پلیش فوق العاده است مخصوصا" در بخش رانندگیش
ولی عزیزای من توی اون سایتی که بهش امتیاز 10 دادن که بخشی به نام خسته کنندگی ندارن که بخوان به اونم امتیاز بدن .خسته کنندگی این بازی 10 از 10 هستش البته بعد از 20 ساعت بازی در کل دیگه حاضر نیستم وقتمو برای این بازی هدر بدم .متاسفانه این شماره
gta بجای یک شاهکار مثل شماره های قبلش تبدیل به یک افتضاح شده :(

تا حدی به شما حق میدم اما باید قبول کنیم این اولین تجربه تو این نسل هست و فکر کنم تو نسخه بعدی بهتر بشه
منم کمی آخراش خسته شده بودم ولی دیگه نه اینقدر که شما میفرمائید
فکر کنم نسخه قبلی که همون sananderias بود با وجود مراحل و محیط هایه متنوع تر توقعات
رو بالا برده بود مثلا کوه و دشت و بیابون و شهرهایه با مسافتهایه خیلی زیاد داخل و بین شهرها ( خیلی جا ها هم میشد رفت که تو این نسخه بیشتر دکور هست) و استفاده از هواپیما و ....
در کل به شما حق میدم چون منم فکر میکنم این بازی به هیچ وجه حقش 10 نبود چون گرافیکی هم درخوره این نمره نداره فقط میمونه رانندگیش که تو نسخه هایه قبلی هم تقریبا همین بود تو این شماره نسبت به نسل فعلی بازی ها پیشرفتش خوب هست نه فوق العاده

در کل فکر میکنم اکثر دوستان تمومش کردن و کمی از جو اولیه دور شدیم الان میشه منطقی
تر نقدش کرد;)

من به خودم اجازه انتقاد میدم چرا نمیدم همون اول 10 تا پست انتقادی از بازی دادم ولی اصلا اینکه بگم خسه شدم نه چون من تمام شماره های قبل را برای مسخره بازی و رمز زدن بازی میکردم ولی این را تا الان یک دونه رمز نزدم البته من تنها در یک نقطه با شم موافقم اونم اینکه محیط بیرون شهر حذف شده که من به شخصه ناراحت شدم چون دلم میخواست با گرافیک بالای بازی اینجور محیط ها را ببنیم که خب برای بعدی ولی در کل بای بازی خوبی هست اینجور هم که شما میگید تکراری آدم یا assasing creed میوفته

یادش بخیر -بازی خوبی بود
از 3 -4 هفته پیش که تمومش کردم دست به کنسول نزدم الان این بقله برم گردو خاکش رو بگیرم

در جواب اقا محسن
محسن جان چطوری؟:cheesygri
اقا اول از همه برو محمات فروشی با 500چوق یک ضد گلوله بخر(جلیقه)بعدش
که وارد شدی اون جون رو نخور وقتی دشمنا رو بکش و بعد از اینکه اون ساک رو برداشتی
برو پشت یک دیوار که اکثر معمورا از اونجا وارد میشنکاور بگیر با یک مسلسل یا یوزی
(تفگ رگبار ببند:cheesygri)برو کاور بگیر بعد صبر کن تا تموم پلیس ها رو بکشی
حدودا 20-25 تایی میشن همه میان رو به اون دیواری که کاور گرفتی
و میتونی به راحتی همشون رو بکشی
وقتی تموم شدن برو بیرون اون جون(جون اضافه کن)رو بخور بعد با موتور فرار کن چون با ماشین میگیرنت
یک موتور اونجلو هست
(برای راحت فرار کردن استارت رو بزن و به سمتی حرکت که که به محیط دایره ای که پلیسا رو نشون میده
راحت تر دور بش و از فرعی هم بیشتر حرکت کن)

راستی اگه بایو شاکی که بهت دادم هنوز سالم مونده و داریش
ازت میخرم

ایول که کمک کردی از بقیه بچه ها هم که کمک کردن متشکرم...
من که اصلا بایوشاک بازی نکردم چون خداییش خیلی بازی چرتی بود تا اونجا رفتم که یه دست بهت میده....
بایوشاک میخواهی چکار؟

من به خودم اجازه انتقاد میدم چرا نمیدم همون اول 10 تا پست انتقادی از بازی دادم ولی اصلا اینکه بگم خسه شدم نه چون من تمام شماره های قبل را برای مسخره بازی و رمز زدن بازی میکردم ولی این را تا الان یک دونه رمز نزدم البته من تنها در یک نقطه با شم موافقم اونم اینکه محیط بیرون شهر حذف شده که من به شخصه ناراحت شدم چون دلم میخواست با گرافیک بالای بازی اینجور محیط ها را ببنیم که خب برای بعدی ولی در کل بای بازی خوبی هست اینجور هم که شما میگید تکراری آدم یا assasing creed میوفته

دوست من شما هم درست میگید ولی قبول دارید مشکلاتی رو که گفتم؟
منم جزء کسائی بودم و هستم که واقعا از فن هایه این عنوان هستن ولی
از این شماره چیزه خاصی ندیدم
البته بدون چیت رفتن هم تو این شماره به نظر من به خاطر سادگیش میتونه باشه
باید بگم من شماره هایه قبلی رو هم بدون حتی یه بار کد زدن تا آخر رفتم
ولی خوب میشد یه ماموریت رو چندین بار تکرار میکردم ولی تو این شماره
به سادگی همه مراحل رو بدون تکرار رد کردم جز مرحله آخر که بار دوم رد شد
در کل این شماره هم ساده بود و هم میشه گفت روون هم بود;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or