به نظر من طراحی محیطش یه خرده افت کرده.خصوصا اینکه دیگه تو بازی بیابون و جنگل و اینا وجود نداره و فقط شهر هست.به نظرم جالب ترین نکته بازی شهر liberty city هست که خیلی خوب شبیه سازی کردند البته خیلی وقت پیش راکستار گفته بود وسعت LC به اندازه SA خواهد بود که به وضوح LC کوچیکتر از sa هست, هر چند الان که بازی میکنم بنظرم نیازی به اون بزرگ بودن نیست ...
کنترل ماشین ها هم واقعی تر از قبل شده که بنظرم بهتر است و حس بهتری میده و از اینکه خیلی از وسایل نقلیه حذف شدن خیلی راضیم, چی بود توی sa هر چی اسباب بازی که به ذهن شون رسیده بود به عنوان وسیله نقلیه تو بازی گذاشته بودن .... البته وجود یه هواپیما تو gta IV لازم بود
از تنها چیزی که زیاد خوشم نیومد کنترل نیکو بود, واقعا حرکات نیکو خیلی کند هست بعضی جاها اعصاب خورد کن میشه
درسته اگه محیط های بیرون از شهر رو هم در بازی داشتیم بهتر بود.به نظر من طراحی محیطش یه خرده افت کرده.خصوصا اینکه دیگه تو بازی بیابون و جنگل و اینا وجود نداره و فقط شهر هست.![]()
اونطور که من یادمه راکستار گفته بود وسعت LC کمتر از کل نقشه ی SA است(توی SA سه تا شهر بزرگ وجود داشت).به نظرم جالب ترین نکته بازی شهر liberty city هست که خیلی خوب شبیه سازی کردند البته خیلی وقت پیش راکستار گفته بود وسعت LC به اندازه SA خواهد بود که به وضوح LC کوچیکتر از sa هست, هر چند الان که بازی میکنم بنظرم نیازی به اون بزرگ بودن نیست ...
کنترل ماشین ها هم واقعی تر از قبل شده که بنظرم بهتر است و حس بهتری میده و از اینکه خیلی از وسایل نقلیه حذف شده خیلی راضیم, چی بود توی sa هر چی اسباب بازی که به ذهن شون رسیده بود به عنوان وسیله نقلیه تو بازی گذاشته بودن .... البته وجود یه هواپیما تو gta IV لازم بود
از تنها چیزی که زیاد خوشم نیومد کنترل نیکو بود, واقعا حرکات نیکو خیلی کند هست بعضی جاها اعصاب خورد کن میشه
دوست عزیز، وقتی می گن طراحی محیط منظور تنوع وجود طبیعت و جنگل و ... نیست. منظور طراحی هنری محیط سه بعدیه و اینکه تا چه حد از نظر هنری به واقعیت (یا محیط مورد نظر ) نزدیکه. که در محیط GTA IV اگر دقت کنید این شهر چه از لحاظ کلی و چه با جزییات و در نظر گرفتن تک تک ساختمون ها شما رو یاد یه شهر مدرن آمریکایی در سال 2008 (و مخصوصا NY ) می اندازه، بنابراین طراحی هنری محیط بازی عالیه. جدا از این هم یه سری افکت ها مثل نور ماشین ها و چراغ ها که در شب و از فاصله ی دور تار و پخش دیده می شه باعث طبیعی شدن محیط می شه.به نظر من طراحی محیطش یه خرده افت کرده.خصوصا اینکه دیگه تو بازی بیابون و جنگل و اینا وجود نداره و فقط شهر هست.
\بچه ها من بازیم دیگه نمیاد چی کار کنم
سلامفقط همین TV بازی به کل SA میارزه. من موندم چطور بعضیا میگن این بازی مال نبوده، بنظر من روش وحشتناک وقت گذاشتن و کار کردن .
پ.ن: توصیه میکنم برین و دو فایل ویدیوی CNT و WEAZELE رو تو کامپیوتر Extract کنین و بشینین با خیال راحت این دو شبکشو ببینین. من دوتا چیز جالب توش دیدم یکی یه تبلیغ کوتاه بود که آخرش اسم ایران رو نوشت، یجاشم نمای بیرونی مدرسه Bully رو نشون داد !
salam. man too ye marhale moshkel daram hamoon marhalei ke bayad ye mashin police baraye taraf biari ke too computere mashin police bayad esme ye khalafkar ro vared koni ta barat peida kone . khob bayad chi kar konim?:confused: .bebakhshid fingilish neveshtam chon keyboard man farsi nadare.