Grand Theft Auto IV | Xbox 360

آقا هنوز اين مشكل تيك زدنها روي benq وجود داره يا نه به نظرتون صبر كنم تا نسخه بدون مشكل بياد يا همينو بازي كنم راستي بازي هيچ شركتي با بقيه فرق نميكنه و همه اين مشكل رو يه جور دارند.

خیلی ممنون دوست عزیز بازم راهنمایی لازم شدم :(:blushing:

میریم اداره پلیس پیش فرانسیس و باهاش صحبت میکنیم ... بعدش باید بریم کافی نت ... اونجا که رفتیم چه کار باید بکنیم ؟ تو کدوم سایت بریم ؟؟؟
شما روی بنر زیر شورتکات لینکها، که تبلیغ یک وکالتخونه هست کلیک کنید و برید قسمت شغلش، فرمرش رو پر کنید، بعد منتظر تلفن از وکلاء باشید.
بگم تا حدودی طول میکشه.

آقا هنوز اين مشكل تيك زدنها روي benq وجود داره يا نه به نظرتون صبر كنم تا نسخه بدون مشكل بياد يا همينو بازي كنم راستي بازي هيچ شركتي با بقيه فرق نميكنه و همه اين مشكل رو يه جور دارند.

نسخه ی با مشکل و بدون مشکلی وجود نداره .
همینه که هست و در تمام دنیا هم همینجوریه .
اگر بخواد درست بشه باید *R یه پچ توی لایو بده .

خیلی ممنون دوست عزیز بازم راهنمایی لازم شدم :(:blushing:

میریم اداره پلیس پیش فرانسیس و باهاش صحبت میکنیم ... بعدش باید بریم کافی نت ... اونجا که رفتیم چه کار باید بکنیم ؟ تو کدوم سایت بریم ؟؟؟
روند کلی این ماموریت اینه که شما باید یک وکیل رو که علیه فرانسیس مدارکی داره بکشی، برای این که بتونی از نزدیک ببینیش می ری توی سایت سازمان وکالتی این وکیل و برای استخدام در اونجا درخواست می دی.
بعد صبر می کنی تا باهات تماس بگیرن و قرار مصاحبه ای که باید با وکیل مورد نظر داشته باشی رو می ذارن، اونوقت سر قرار حاضر می شی و تو دفترش تنها با وکیله صحبت می کنی، بعد باید بلند شی، بکشیش و فرار کنی.
توی اینترنت روی آیکون تبلیغاتی که عکس وکیله روشه کلیک کن (اسم وکیله Goldenberg است) ، بعد ثبت نام کن و بیا بیرون.

یک چیز دیگه هم که تو بازی خیلی حال میده موتور سواری و تک چرخ زدن هست که انصافا خیلی طبیعی کار شده .

مخصوصا وقتی میخوای تعادلی مسافت طولانی بزنی با واقعیت هیچ فرقی نداره و با ترمز و گاز میشه تعادل رو حفظ کرد .

کاور بازی هم از Gears هم حرفه ای تر کار شده . در کل نمره ی 10 هم کمه برای این بازی

help me!
من تو اون مرحله که الیزابت با جاکوب دعواش شده و از من می خواد که کمکش کنم گیر کردم...
وقتی میرم تو اون ساختمون موقع برگشتن پلیسها خیلی زیادن و سریع می کشنم....
آیا راه خاصی داره؟

help me!
من تو اون مرحله که الیزابت با جاکوب دعواش شده و از من می خواد که کمکش کنم گیر کردم...
وقتی میرم تو اون ساختمون موقع برگشتن پلیسها خیلی زیادن و سریع می کشنم....
آیا راه خاصی داره؟
شما موقع برگشتن نبايد وايسي كه پليسها آبكشت كنن!:biggrin1: سريع سوار اون ماشيني كه اون جاست بشو ، و سعي كن پليس ها رو بپيچوني!

حق با شماست خیلی مرحله ی سختیه اما با Cover گرفتن های به موقع میشه تک تکشونو کشت .
اتفاقا یکی از زیباترین مراحل همینه که آدم رو یاد مافیا میندازه اون مرحله ی Parking Lot

آخرین ویرایش:
خب نمیشه پیچوندشون زیادن دوتا تیر با شات گان میخورم میمیرم...
خب اونجا بايد كاور بگيري ! بعدشم با يه نارنجك ميتوني راه رو پاكسازي كني ، و بعد سريع از ساختمان خارج شو ، من تو اين مرحله از اسلحه اصلا استفاده نكردم با نارنجك 2 دقيقه بيشتر طول نكشيد ، يه 20-30 تا نارنجك حروم كردم!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Mohsen Rock
خب نمیشه پیچوندشون زیادن دوتا تیر با شات گان میخورم میمیرم...

من که می خواستم این مرحله رو رد کنم ، وقتی پلیس ها اومدن رفتن جلوی در اونجا وایسادم تا چند تا پلیس بیان و همونجا چهار پنج تاشونو کشتم، بعد با تمام سرعت به سمت ماشینه دویدم.
اگر زود می میری می تونی از اسلحه فروشی جلیقه ی ضد گلوله بخری.

:(

سلام!
خوبین؟
بلاخره تموم شد. :( فقط میشه گفت یه شاهکار بود:love:
بهترین بازیی بود که تو 360 تجربه کردم

فعلا مخم هنگه .

من برم یه جوریم!

سلام
نزدیک به 18 ساعت از بازی رو رفتم تازه 50% رو رفتم.خیلی طولانیه:cheesygri.بیشتر ماموریتها شبیه بهم و خسته کننده شده:( دوستانی که بازی رو تموم کردن:اتفاق جالبی پیش میاد که تا اینجا ندیده باشم).چون میخوام دیگه بیخیالش بشم و برم سراغ یه بازیه دیگه:laughing:

عزیز شما لطف کن سراغ بازی دیگه هم نرو کلا بازی را ول کن واقعا که!!!!!!!
من فقط توی فروم های ایرانی اینجور چیزا را میبینم من کل فرم های خارجی میرم کسی اینجور چیزا که الان 50 تا رفتم چیزی نداشته را ندیده بودم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or