مرحله ای که بعد از کتک زدن دشمنان رومن است . با ماشین یک نفر را سوار میکنم . دومی هم مینطور پلیسها حمله میکنند 20 دقیقه میرم اینور اونور نمیدونم چطور از دستشون خلاص بشم بکشمشود یا جای خاصی باید برم .
مرحله ای که بعد از کتک زدن دشمنان رومن است . با ماشین یک نفر را سوار میکنم . دومی هم مینطور پلیسها حمله میکنند 20 دقیقه میرم اینور اونور نمیدونم چطور از دستشون خلاص بشم بکشمشود یا جای خاصی باید برم .
سلام.
هنوز Pay 'n' Spray براتون آنلاک نشده، پس از محیط دوتا دایره ی متحدالمرکز روی رادار دور شید و مواظب باشید تا پلیسی سر راهتون نباشه(آیکونی هست که نشون میده جای پلیسها رو). وقتی ستاره ها به چشمک افتادند، اگه نزدیک پلیس نیست وایستید تا وانتد لولتون بره.
همین سادگی.
اشکان جان جایی رو سراغ دارید که این بازی رو ، روی verbatim بفروشه و مشکلی نداشته باشه ؟ دوستتون دیسکشو از کجا گرفته ؟
من t-gate هم گرفتم ولی بدتر شد بهتر نشد . کنسول هم کاملا نو هست که بخوایم بگیم لنزش ضعیف شده .
میخواستم دیسک مالزی بگیرم چون اونا شبیه به اصلن انگار و مشکلی ندارن ( فقط پدر لنزو در میارن )
من از نکست جن ورباتیم گرفتم و هیچ مشکلی هم ندارم ، کنسولم هم یک ساله داره کار میکنه و لنزش نو نیست .
----------------------
اشکان جان دیسک تی گیت رو توی ماهواره تبلیغ میکنه و بنظر میاد دیسک خوبی باشه (حداقل از hpبهتره ) .
ما باهم بازیرو از تکین خریدم - دیسک هم t-gate هست . دیگه مطمین شدم مشکل از درایو هست ، ربطی به کنسول بدون هارد - با هارد ، مدل ارکین ، الیت و ... نداره .