Grand Theft Auto IV | Xbox 360

آقا یک سوال دیگه ببخشید :
مرحله ای که بعد از کتک زدن دشمنان رومن است . با ماشین یک نفر را سوار میکنم . دومی هم مینطور پلیسها حمله میکنند 20 دقیقه میرم اینور اونور نمیدونم چطور از دستشون خلاص بشم بکشمشود یا جای خاصی باید برم .

آقا یک سوال دیگه ببخشید :
مرحله ای که بعد از کتک زدن دشمنان رومن است . با ماشین یک نفر را سوار میکنم . دومی هم مینطور پلیسها حمله میکنند 20 دقیقه میرم اینور اونور نمیدونم چطور از دستشون خلاص بشم بکشمشود یا جای خاصی باید برم .
سلام.
هنوز Pay 'n' Spray براتون آنلاک نشده، پس از محیط دوتا دایره ی متحدالمرکز روی رادار دور شید و مواظب باشید تا پلیسی سر راهتون نباشه(آیکونی هست که نشون میده جای پلیسها رو). وقتی ستاره ها به چشمک افتادند، اگه نزدیک پلیس نیست وایستید تا وانتد لولتون بره.
همین سادگی.

اشکان جان جایی رو سراغ دارید که این بازی رو ، روی verbatim بفروشه و مشکلی نداشته باشه ؟ دوستتون دیسکشو از کجا گرفته ؟
من t-gate هم گرفتم ولی بدتر شد بهتر نشد . کنسول هم کاملا نو هست که بخوایم بگیم لنزش ضعیف شده .
میخواستم دیسک مالزی بگیرم چون اونا شبیه به اصلن انگار و مشکلی ندارن ( فقط پدر لنزو در میارن )

من از نکست جن ورباتیم گرفتم و هیچ مشکلی هم ندارم ، کنسولم هم یک ساله داره کار میکنه و لنزش نو نیست .
----------------------
اشکان جان دیسک تی گیت رو توی ماهواره تبلیغ میکنه و بنظر میاد دیسک خوبی باشه (حداقل از hpبهتره ) .

ما هم تموم كرديم اين بازي رو عجب چيزه خفني بود بهترين بازي طول زندگيم
اين قضيه چيه ميگن رومن ميميره چه كار كني رومن ميميره؟برا من زنده موند

من هم بعد از چند هفته بی XBox 360 بودن بالاخره تونستم GTA رو بازی کنم.واقعا شاهکاره...ولی خوب درایو BenQ و مشکل Texture و ...
اما در کل عالی بود...

پدرا جان تو ديسك verbatim گرفتي يكي از دوستان ميگفت vebratim اين مشكلات رو نداره.
فکر میکنم پدرام بازیاشو خودش dl میکنه و روی بهترین دیسک هم رایت میکنه کنسولشم 2روز نشده باز کرده !
پس بنکیو و gtaIV کپیو مشکل تکسچر ;)

راستی پدرام جان سرعت ریددرایوتو روی چند تنظیم کردی ؟

من سر دومين ماموريت که
vlad
ميده ديگه سر
loading
گير ميکنه نميدونم چرا
بعد از اون دمو که تو بار نشستيم يکی به يارو ميگه سيگار نکش اینجا

بازی فوق العادست و در سبک مافیا هم هست . رادیو داخل ماشین حرف نداره و واقعا حال میده . ماشین سواری واقعا عالی کار شده و کنترلش خیلی طبیعی هست .

تو صحنه های تیر اندازی اکشن هم کاورش عالیه اما تیراندازیش یکم ضعیف کار شده . در کل آدم رو میخکوب میکنه .

فقط قضیه Save هم مثل GodFather گذاشتن که یکم ضد حاله

فکر میکنم پدرام بازیاشو خودش dl میکنه و روی بهترین دیسک هم رایت میکنه کنسولشم 2روز نشده باز کرده !
پس بنکیو و gtaIV کپیو مشکل تکسچر ;)

راستی پدرام جان سرعت ریددرایوتو روی چند تنظیم کردی ؟

ما باهم بازیرو از تکین خریدم - دیسک هم t-gate هست . دیگه مطمین شدم مشکل از درایو هست ، ربطی به کنسول بدون هارد - با هارد ، مدل ارکین ، الیت و ... نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or