daeialborz
کاربر سایت
همین الان به یکی گفتم می گه چطوری آژیر خراب می شه؟!اگه سوار ماشین پلیس باشین بعد آژیرتون خراب بشه صدا آژیر هم قطع وصل میشه خیلی باحاله!!:biggrin1:
همین الان به یکی گفتم می گه چطوری آژیر خراب می شه؟!اگه سوار ماشین پلیس باشین بعد آژیرتون خراب بشه صدا آژیر هم قطع وصل میشه خیلی باحاله!!:biggrin1:
پدرا جان تو ديسك verbatim گرفتي يكي از دوستان ميگفت vebratim اين مشكلات رو نداره.
فکر میکنم پدرام بازیاشو خودش dl میکنه و روی بهترین دیسک هم رایت میکنه کنسولشم 2روز نشده باز کرده !
پس بنکیو و gtaIV کپیو مشکل تکسچر
راستی پدرام جان سرعت ریددرایوتو روی چند تنظیم کردی ؟
من بعد از اینکهvlad رو میکشم و dimitri رومن و نیکو رو میگیره و بعد ازادشون میکنه نمیدونم باید چیکار کنم هیچ علامتی هم رو نقشه نمیاد لطفا بگید باید چیکار کنم مرسی راستی باید حتما vlad رو میکشتیم
کمک برای مرحله اخر:
ببخشید دوستان من اخرین مرحله گیر کردم
من با رومن رفتم تو کشتی و پایان اول رو انتخاب کردم بعد از اینکه همه رو کشتم و از کشتی اومدم بیرون سیو کردش و یک بارbell زنگ زد بهم و بعد رومن اما هیچ مرحلهایی باز نشده تلفن کتی هم هی اشغال میزنه
دوستان کسی میدونه من باید اینجا چیکار کنم؟؟؟؟تا بازی تموم بشه؟؟؟؟
دوستان شاید قدیمی باشه اما :
بعد از اینکه valid را میکشم . یک جایی میرم که دست و پام بسته اس و یکی به رومن شلیک میکنه و دست و پام و باز میکنن میرم بیرون . نمیدونم حالا باید چیکار کنم . :confused:
من بعد از اینکه vlad رو میکشم و dimitri رومن و نیکو رو میگیره و بعد ازادشون میکنه نمیدونم باید چیکار کنم هیچ علامتی هم رو نقشه نمیاد لطفا بگید باید چیکار کنم مرسی راستی باید حتما vlad رو میکشتیم ضمنا مینویسه find a cop car یعنی چی ماشین مسابقه را پیدا کنید یا مسابقه ماشین سواری را از کجا پیدا کنم dimitri هم بهم زنگ نمیزنه ممنون میشم جواب بدید مرسی
میبخشید لطفا دوباره منو راهنمایی کنید :blushing::blushing::blushing:
من اونجا که یه علامت سوال روی نقشه پیدا میشه میرم به محل با یه ادمی ملاقات میکنم و ... بعد میرم به جایی که یه اس ام اس میاد ... بعد باید شماره ای که داده رو بگیرم .. شماره رو میگیرم و صحبت میکنم ولی بعدش نمیدونم باید چکار کنم ؟؟؟ میگه ویو پورت رو ببین با اون دستگاهها ولی هر جایی رو که نگاه میکنم اتفاقی نمیافته !
اونجا چه کار باید بکنم ؟؟؟
منم سوال ایشون رو دارم لطفا کمکمون کنین
منم سوال ایشون رو دارم لطفا کمکمون کنین
شما میری در محله قرار.یک اس ام اس برای شما میاد که در اون یک شماره تلفن نوشته.با اون شماره تماس میگیرید بعد با اون دستگاه ویو پورت (همون دوربین ها)در شلوغی ها دنبال یک فردی میگردین که داره با موبایل صحبت میکنه.وقتی پیداش کردین برین نزدیکش.به محضه اینکه نزدیکش بشین علامن اون قرمر میشه و باید بکشینش.(این یارو احتمالا یا رو صندلی نشته یا لبه ساحل هست).اگه پیداش نکردین دوباره بهش زنگ بزنین تا پیداش کنین.پیشنهاد:بهتره خودتون در شلوغی ها به ایستید تا صدای زنگ گوشی قربانی رو بشنوید.من اونجا که یه علامت سوال روی نقشه پیدا میشه میرم به محل با یه ادمی ملاقات میکنم و ... بعد میرم به جایی که یه اس ام اس میاد ... بعد باید شماره ای که داده رو بگیرم .. شماره رو میگیرم و صحبت میکنم ولی بعدش نمیدونم باید چکار کنم ؟؟؟ میگه ویو پورت رو ببین با اون دستگاهها ولی هر جایی رو که نگاه میکنم اتفاقی نمیافته !
اونجا چه کار باید بکنم ؟؟؟