Grand Theft Auto IV | Xbox 360

پدرا جان تو ديسك verbatim گرفتي يكي از دوستان ميگفت vebratim اين مشكلات رو نداره.

خیر ورباتیم نیست.برای من T-Gate هست.

فکر میکنم پدرام بازیاشو خودش dl میکنه و روی بهترین دیسک هم رایت میکنه کنسولشم 2روز نشده باز کرده !
پس بنکیو و gtaIV کپیو مشکل تکسچر ;)

راستی پدرام جان سرعت ریددرایوتو روی چند تنظیم کردی ؟

جالبه من مشکل Texture رو اول بازی داشتم دیگه هنوز پیش نیومده...

سرعت رو هم 12 زدم.

این بازی رو از تکین خریدم.اما الان Dark Sector تو خط دانلوده... :biggrin1:

یک مشکلی پیدا کردم دوستان لطف کنن راهنمائی کنن این جوابی که اقا مشتبی به من داد کمکم نکرد ولی لطف کردجواب داد
من بعد از اینکه vlad رو میکشم و dimitri رومن و نیکو رو میگیره و بعد ازادشون میکنه نمیدونم باید چیکار کنم هیچ علامتی هم رو نقشه نمیاد لطفا بگید باید چیکار کنم مرسی راستی باید حتما vlad رو میکشتیم ضمنا مینویسه find a cop car یعنی چی ماشین مسابقه را پیدا کنید یا مسابقه ماشین سواری را از کجا پیدا کنم dimitri هم بهم زنگ نمیزنه ممنون میشم جواب بدید مرسی

آخرین ویرایش:
من بعد از اینکهvlad رو میکشم و dimitri رومن و نیکو رو میگیره و بعد ازادشون میکنه نمیدونم باید چیکار کنم هیچ علامتی هم رو نقشه نمیاد لطفا بگید باید چیکار کنم مرسی راستی باید حتما vlad رو میکشتیم
غصه نخور بعد از چن ديقه dimitri بهت زنگ ميزنه بعد jobاي F آزاد ميشه.

کمک برای مرحله اخر:

ببخشید دوستان من اخرین مرحله گیر کردم
من با رومن رفتم تو کشتی و پایان اول رو انتخاب کردم بعد از اینکه همه رو کشتم و از کشتی اومدم بیرون سیو کردش و یک بارbell زنگ زد بهم و بعد رومن اما هیچ مرحلهایی باز نشده تلفن کتی هم هی اشغال میزنه:eek::eek:
دوستان کسی میدونه من باید اینجا چیکار کنم؟؟؟؟تا بازی تموم بشه؟؟؟؟

کمک برای مرحله اخر:

ببخشید دوستان من اخرین مرحله گیر کردم
من با رومن رفتم تو کشتی و پایان اول رو انتخاب کردم بعد از اینکه همه رو کشتم و از کشتی اومدم بیرون سیو کردش و یک بارbell زنگ زد بهم و بعد رومن اما هیچ مرحلهایی باز نشده تلفن کتی هم هی اشغال میزنه:eek::eek:
دوستان کسی میدونه من باید اینجا چیکار کنم؟؟؟؟تا بازی تموم بشه؟؟؟؟

خوب، کار درست رو کردید.
برید به مغازه پرسیوس یک لباس خوب با کفش مناسب بپوشید، بعد منتظر تلفن رومن باشید تا بگه برای دامادیش برید کلیسای توی الگوکوئن. ساعت 10 صبح باید کلیسا باشید.
همین.

دوستان شاید قدیمی باشه اما :
بعد از اینکه valid را میکشم . یک جایی میرم که دست و پام بسته اس و یکی به رومن شلیک میکنه و دست و پام و باز میکنن میرم بیرون . نمیدونم حالا باید چیکار کنم . :confused:

دوستان شاید قدیمی باشه اما :
بعد از اینکه valid را میکشم . یک جایی میرم که دست و پام بسته اس و یکی به رومن شلیک میکنه و دست و پام و باز میکنن میرم بیرون . نمیدونم حالا باید چیکار کنم . :confused:
سلام.
یک ماشین پلیس که همون نزدیک هست پیدا کنید، بعد Wanted leveـتون رو از بین برده و بد از تلفن دیمیتری، باید پیش ونهایی که توی نقشه مشخصند برید و کنارشون آژیر بکشید تا وایستن . یکیشون محموله ی تلوزیون رو داره و همون رو باید هایجک کنید. البته این قسمت دقیق یادم نیست.

من بعد از اینکه vlad رو میکشم و dimitri رومن و نیکو رو میگیره و بعد ازادشون میکنه نمیدونم باید چیکار کنم هیچ علامتی هم رو نقشه نمیاد لطفا بگید باید چیکار کنم مرسی راستی باید حتما vlad رو میکشتیم ضمنا مینویسه find a cop car یعنی چی ماشین مسابقه را پیدا کنید یا مسابقه ماشین سواری را از کجا پیدا کنم dimitri هم بهم زنگ نمیزنه ممنون میشم جواب بدید مرسی

همونجا یک ماشین پلیس میاد و رانندش میره تو ساختمون باید ماشین پلیس رو برداری و به دنبال Van ها بگردی

میبخشید لطفا دوباره منو راهنمایی کنید :blushing::blushing::blushing:

من اونجا که یه علامت سوال روی نقشه پیدا میشه میرم به محل با یه ادمی ملاقات میکنم و ... بعد میرم به جایی که یه اس ام اس میاد ... بعد باید شماره ای که داده رو بگیرم .. شماره رو میگیرم و صحبت میکنم ولی بعدش نمیدونم باید چکار کنم ؟؟؟ میگه ویو پورت رو ببین با اون دستگاهها ولی هر جایی رو که نگاه میکنم اتفاقی نمیافته !
اونجا چه کار باید بکنم ؟؟؟

میبخشید لطفا دوباره منو راهنمایی کنید :blushing::blushing::blushing:

من اونجا که یه علامت سوال روی نقشه پیدا میشه میرم به محل با یه ادمی ملاقات میکنم و ... بعد میرم به جایی که یه اس ام اس میاد ... بعد باید شماره ای که داده رو بگیرم .. شماره رو میگیرم و صحبت میکنم ولی بعدش نمیدونم باید چکار کنم ؟؟؟ میگه ویو پورت رو ببین با اون دستگاهها ولی هر جایی رو که نگاه میکنم اتفاقی نمیافته !

منم سوال ایشون رو دارم لطفا کمکمون کنین

o

اگه منظورت همون دم پارک هست که اونجا که یارو بهت پیامک میده باید اون شماره رو بگیری و
به داخل پارک نگاه کنی و اون کسی که به گوشیش جواب میده رو بری بکشی و یه چیزی ازش بدست میاری که باید ببری بدی به همون که این مائموریت رو بهت داده
فارسی را پاس بداریم :laughing::laughing:

شما میری در محله قرار.یک اس ام اس برای شما میاد که در اون یک شماره تلفن نوشته.با اون شماره تماس میگیرید بعد با اون دستگاه ویو پورت (همون دوربین ها)در شلوغی ها دنبال یک فردی میگردین که داره با موبایل صحبت میکنه.وقتی پیداش کردین برین نزدیکش.به محضه اینکه نزدیکش بشین علامن اون قرمر میشه و باید بکشینش.(این یارو احتمالا یا رو صندلی نشته یا لبه ساحل هست).اگه پیداش نکردین دوباره بهش زنگ بزنین تا پیداش کنین.پیشنهاد:بهتره خودتون در شلوغی ها به ایستید تا صدای زنگ گوشی قربانی رو بشنوید.

خیلی ممنون دوست عزیز بازم راهنمایی لازم شدم :(:blushing:

میریم اداره پلیس پیش فرانسیس و باهاش صحبت میکنیم ... بعدش باید بریم کافی نت ... اونجا که رفتیم چه کار باید بکنیم ؟ تو کدوم سایت بریم ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or