Grand Theft Auto IV | Xbox 360

اینجا همونجایی هست که من دوست پسردختر میخاییل (فالستین)رو کشتم وبعداز اون دیمیتری (دستیارمیخاییل)به من ماموریت داد تا میخاییل رو بکشم منم رفتم تو باشگاهش وروپشت بوم کشتمش
حالا دیگه خبری از ماموریت نیست
البته لیتل جاکوب یه ماوریت بهم داده که باید یه بابایی رو تعقیب کنم اگه این ماموریت اصلی هست بگین لطف
ا
سلام. به دیمیتری زنگ بزنید، باهاتون توی ماهتن توی یک انبار یک قرار میذاره. بعد لیتل ژیکوب بهتون زنگ میزنه و باهم میرید اونجا.

هلوکوپتر رد کردم دو روز پیش خیلی راحت بود راستی من هرچی میرم تو اینترنت یه دوست پیدا کنم نمیشه؟
بری اینترنت که از آسمون دوست نمیباره!
برید توی سایت love-meet.net که بنر تبلیغش همونجاهاست. برید توی قسمت Female. یکی رو که خوشتون اومد انتخاب کنید و Date رو بزنید. بعد منتظر جوابش باشید. همین.

آقا لطفا یک توضیح بده که اگر کی رو بکشیم آخرش چی میشه کی میمیره و چی میشه و اگر کی رو نکشیم چی میشه و ..... خلاصه بگید ببینیم چی کار کنیم...

;هنوز کسی ارایشگاه باز کرده
یا لباس فروشی با حال
یا اسپرت ماشین

این بازی اصلا آرایشگاه نداره من سیو تموم شدش رو لود کردم و کل شهر رو گشتم و اصلا خبری از این آرایشگاه نبود اما چیزهای جالبی دیگری پیدا کردم که بعدا همراه با عکس در اسپویلر میزارم. یه جا هم هست مثل اینکه برای اسپورت کردنه ماشینه که درش وا نمیشه! باید باهاش ور برم بعد خبرتون میکنم. لباس فروشی هم که دیگه مشخصه.....

آخرین ویرایش:
آره منم تموم كردم و ميرم سمت اون گاراژه ميري جلوش هيچي نيست ولي بايد اسپورت داشته باشه چون ماشين هاي مردم آپشن هاش فرق ميكنه مثلا شيشه ها و بال و رينگ...

آقا لطفا یک توضیح بده که اگر کی رو بکشیم آخرش چی میشه کی میمیره و چی میشه و اگر کی رو نکشیم چی میشه و ..... خلاصه بگید ببینیم چی کار کنیم...
1-Play Boy X و Dawyne
حتما Playboy X رو بکشید. دلایلش رو متوجه خواهید شد. هم ویلای پلی بوی اکس براتون میرسه، هم دیواین رو اگر میزان دوستی تون بالا باشه باهاش، وقتی احتیاج به کمک دارید با یک تلفن براتون آدم میفرسته.

2-Francis و Derrick
توی روند اصلی بازی فرق خاصی نمیکنه... فقط دیالوگها با کیت مکرری و پکی مکرری و جری مکرری هم فرق میکنه. کلا فقط اسمه. من فرانسیس مکرری رو عوض دریک مکرری کشتم.

3- Revenge و Deal
این دوتا پایان بازی رو درست میکنن... انتخاب با خودتون. یک شخصیت میمیره در هر صورت.

اگه از یه ماشین مرتب استفاده کنید بعد از مدتی کثیف میشه که باید ببریدش کارواش!!
تازه اگه LT+RT رو 40-50 ثانیه نگه دارید لاستیک ماشینتون میترکه!!

دقیقا امین جان حرف شما کاملا درسته
ما 3نفر هستیم که کنسول هامون درایو بنکیو روش هست و 3 تامون همین مشکل داریم 2تا UC
یکی PAL:(:(:(:(
بله متاسفانه مشکل از درایو هست ، تو پست قبلی هم اشاره کرده بودم.
یا باید دیسک اصل رو بخریم و یا درایو رو عوض کنیم که در هر 2 صورت 60-70 تومن پیاده میشیم !

ای بابا من بخاطر gtaمیخوام 360بخرم
ارکید ...که درایوشم بنکیو است:confused:
کمک کمک:(
منم برای iv 360 رو خریدم ، ولی متاسفانه اونچیزی که نباید میشد - شد .
بهتره صبر کنی تا ازین ارکید هایی که iv توشونه بگیری . ریجن pal .
دیسک اصل iv مشکلی ندارد و اینو تو فروم های خاریجیم تایید کردن، فقط کپی ها مشکل داره اونم رو benq .

gta4russiandude.jpg

آخرین ویرایش:
Aurlito عزیز، درباره ی یکی از انتخاب هایی که گفتی:

درباره ی کشتن Francis و Derrick ، انتخاب اینکه چه کسی رو بکشی می تونه خیلی تو گیم پلی تاثیر بذاره. من Derrick رو کشتم ، و بعد فرانسیس یه سری امکانات بهم داد. اول اینکه می شه بهش زنگ زد تا Wanted Level رو کم کنه (فکر کنم حداکثر 3 ستاره) ،و جدا از اون یه ایمیل برات می فرسته که لینک Database محرمانه پلیس رو بهت می ده که چیز جالبیه و اطلاعاتش خیلی کاملتر از Database موجود در ماشین های پلیسه.

مستی و راستی

دوستان با یه چیزه این شماره از GTA خیلی حال میکنم!! اونم مستی نیکو هستش:cheesygri فوق العاده درست کردن این قسمت رو!! یعنی بهتر از این من گمون نمیکنم بشه مستی رو شبیه سازی کرد! دوستانی که اهل نوشیدنی هستن و مست میشن (البته مثله نیکو!) میدونن که چی میگم من:cheesygri:love::love:

عجب بازی شاخیه واقعا خیلی لذت بخشه دوستان چند تا سوال داشتم وقتی داخل بازی میگه Lرو بزنید منظورش کدوم دگمه است من همه دگمه هارو زدم ولی فایده نداشت چطوری میشه تاکسی سوار شد ایا شماره ای داره که زنگ بزنیم لطفا دقیق جواب بدبد چون امروز xbox 360 رو افتتاح کردم مرسی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or