Grand Theft Auto IV | Xbox 360

دوستانیکه میگن ریجن UC با این بازی مشکل داره، باید بگم که بدلیل اینکه تو این ریجن از درایو BenQ استفاده بیشتری کردن این مشکل واسشون پیش اومده و متاسفانه بدلیل اینکه BenQ تو خوندن دیسکهای رایتی مشکل داره نمیتونه اینو اجرا کنه حتی اگه کنسول مال 2-3 ماه پیش باشه ( لنز کاملا سر حال باشه ).

پ.ن: مال من UC ولی با درایو Hitachi79 fl و هیچ مشکلی بابت دیر Load شدن تکسچرهای بازی ندارم .

دوستان کسی میدونه از کجا میتونم اهنگ اول بازی رو دانلود کنم
تو چند صفحه گزشته یه لینک بود دانلودش کردم اما اهنگ شبیه اون اهنگ بود ولی خودش نبود
ممنون میشم یک نفر لینک دانلودشو بهم بده

دوستانیکه میگن ریجن UC با این بازی مشکل داره، باید بگم که بدلیل اینکه تو این ریجن از درایو BenQ استفاده بیشتری کردن این مشکل واسشون پیش اومده و متاسفانه بدلیل اینکه BenQ تو خوندن دیسکهای رایتی مشکل داره نمیتونه اینو اجرا کنه حتی اگه کنسول مال 2-3 ماه پیش باشه ( لنز کاملا سر حال باشه ).

پ.ن: مال من UC ولی با درایو Hitachi79 fl و هیچ مشکلی بابت دیر Load شدن تکسچرهای بازی ندارم .
ریجن دستگاه من هم uc هست با درایو سامسونگ و تا حالا هیچ مشکلی بابت دیر Load شدن تکسچرها نداشتم!

نقل قول:نوشته شده توسط amir_clk500
دوستان آهنگ شادمهر ((میدونم میــــــدونم ..نمیخوای بــــــمونم))رو که حتما یادتونه تو آلبوم قبلی خونده بود؟؟
من داشتم شبکه san juan رو گوش میدادم که دیدم ورژن لاتین این آهنگ توسط یه خواننده دیگه خونده شد(یا برعکس شادمهر از روی آهنگ خواننده دیگه ای خونده)..اگر کسی آهنگ رو شنیده و اسم خواننده و آهنگش رو میدونه بیزحمت لینکشو بذاره
.

http://www.mediafire.com/?xjkeem4ftt1

eh eh eh eh eh راست میگید!...

من نمیدونستم استاد شادمهر عقیلی:love: از این کارا هم میکنه!!....

اما بازم دوستش داریم....

Only Shadmehr

دقیقا امین جان حرف شما کاملا درسته
ما 3نفر هستیم که کنسول هامون درایو بنکیو روش هست و 3 تامون همین مشکل داریم 2تا UC
یکی PAL:(:(:(:(

MUSIC

دوستان کسی میدونه از کجا میتونم اهنگ اول بازی رو دانلود کنم
تو چند صفحه گزشته یه لینک بود دانلودش کردم اما اهنگ شبیه اون اهنگ بود ولی خودش نبود
ممنون میشم یک نفر لینک دانلودشو بهم بده

http://www.mediafire.com/?bjzd5nor55m

http://www.mediafire.com/?2c4ittzc0nb

http://www.mediafire.com/?ixyzxrmi4dk

اقا یک نکته جالب نمیدونم دوستان گفتن یا نه
سر عوارضی ماشین جلویی رو به جلو هل بدید 2 حالت پیش میاد
1: باز دارنده به سقف ماشین میکوبه و راننده میمیره
2: چون بازدارنده شکست شما به صورت مجانی میتونید برید :biggrin1: و بدون پلیس

اقایون من میخاییل رو ترکوندم به دستور دیمیتری اما الان ماموریتی ندارم ضمنا این جاکوب یه ماموریت بهم داده
میخواستم بدونم اصلی هست یا فرعی؟اگه همه چیزبه ماموریت جاکوب بستگی داره بگین لطف
ا

سلام.منم بالاخره بازی رو تموم کردم ولی زیره 30 ساعت نشد و GS رو نگرفتم(31 ساعت شد:()
در این بین همه ی کسانی رو که هم میتونستم بکشم هم میتونستم آزادشون کنم رو کشتم.(بچه ها میگن یک کم روحیم خشنه.راست میگن؟؟؟:((:confused:).بین PB X و Dwayne هم Dwayne رو کشتم.بین Derrick و Francis هم Francis رو کشتم.و در مرحله ی یک دونه مونده به آخر به جای معامله رفتم اون یارو رو کشتم.
ولی دلم واسه Kate خیلی سوخت(قرار بود به پای هم پیر شیم که نشد:(:(:(()
راستی یکی گفته بود که Roman میمیره.نمرد که؟؟؟
10 از 10 گوارای وجود راک استار گیم و Sam Houser
همینجا هم از Sam Houser و Dan Houser و همنیطور Microsoft بخاطر این بازی فوق العاده تشکر میکنم.
بای

من نمی دونم بچه ها چه اسراری به 30 ساعت تموم کردن دارند!!!؟
لذت بازی را ببرید،حالا اصلا رکورد بزنید چی می شه...

ولی در آخر تصمیم با شماست:biggrin1:

اقایون من میخاییل رو ترکوندم به دستور دیمیتری اما الان ماموریتی ندارم ضمنا این جاکوب یه ماموریت بهم داده
میخواستم بدونم اصلی هست یا فرعی؟اگه همه چیزبه ماموریت جاکوب بستگی داره بگین لطف
ا
کسی اینجا رو رد نکرده؟:-"

یک کم بیشتر درباره ی مرحله توضیح بده.
اینجا همونجایی هست که من دوست پسردختر میخاییل (فالستین)رو کشتم وبعداز اون دیمیتری (دستیارمیخاییل)به من ماموریت داد تا میخاییل رو بکشم منم رفتم تو باشگاهش وروپشت بوم کشتمش
حالا دیگه خبری از ماموریت نیست
البته لیتل جاکوب یه ماوریت بهم داده که باید یه بابایی رو تعقیب کنم اگه این ماموریت اصلی هست بگین لطف
ا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or