Grand Theft Auto IV | Xbox 360

اقایون ببخشید اما میشه 1نفر بگه که برای دیدن 2بایان متفاوت باید چه کرد
شما به ماموریت one last thing که رسیدی قبل از اینکه انتخابتو انجام بدی save کن بعد یک انتخابو انجام بده برو جلو تموم که شد دباره از همونجا load کن اون یکیرو انتخاب کن.

اقا من اونجام که باید با هلیکوپتر یه هلیکوپتر دیگرو تعقیب کنی سخته چه کار کنم نمیشه؟؟؟]

شما دنبال هلیکوپتر برو تا از رو شهر بره بیرو وقتی رسید رو اقیانوس برو سمت راستش ( اون سمت چپ شما باشه) و نزدیکش بمون تا jacob با RPG بزنش
اگه قبل از اینکه برگرده رو شهر نتونی بزنیش میبازی و باید از اول بری

اقایون ببخشید اما میشه 1نفر بگه که برای دیدن 2بایان متفاوت باید چه کرد
شما بعد از مرحله ی That Special Someone، زنگ میزنید پگورنیو. پگورنیو میگه بیاید کلوب فیل. اونجا که میرید، پگورینو بهتون میگه که برید با دیمیتری رسکالو هرویین معامله کنید.
اما همونوطر که میدونید نیکو و دیمیتری دشمن هستن، نیکو به رومن زنگ میزنه و مشورت میکنه و رومن بهش میگه که الان توی بندرگاه هست دیمیتری. حالا دوتا راه دارید، برید باهاش معامله کنید(علامت$ سبز) و برید بکشیدش(علامت لوزی قرمز).
انتخاب خودتونه. برید معامله، معامله ای نمیشه اما بهتون رقم زیادی پول میرسه اما برید انتقام بکشید، پایان بازی مسلما بهتر خواهد بود تا جایی که معامله کنید.
پس بعد از مرحله ی That Special Someone سیو کنید و به پگورینو زنگ بزنید. یکبار انتقام بگیرید و یکبار معامله کنید. دو مرحله ی آخر فرق زیادی باهم ندارن.

اقا من اونجام که باید با هلیکوپتر یه هلیکوپتر دیگرو تعقیب کنی سخته چه کار کنم نمیشه؟؟؟]
دوست من کاری نداره. B رو بزن تا روی هلیکوپتر زوم کنه. از بامپر چپ و راست استفاده کن تا به چپ و راست بره. بعد، وقتی به اقیانوس رسیدید، باید بذارید لیتل ژیکوب با آر پی جی هلیکوپتر رو بزنه. برید نزدیک هلیکوتر تا یک سطح بشید باهاش(توجه کنید به ایکون روی رادار که یک دایره کامل باشه و وطش جهت نباشه). بعد لیتل ژیکوب رو به سمت هلیکوپتر سوق بدید تا هلیکوپتر رو بزنه. مواظب باشید که از اقیانوس به ساحل نرسه.

ادیت: شرمنده دو پست همزمان شد.

آخرین ویرایش:
لطفا منو راهنمایی بفرمایید :blushing::blushing::blushing:

من وقتی میرم پیش Manny 0 اگه اسمش رو درست نوشته باشم !! ) یه ماموریت میده که باید ترن رو تعقیب کنیم . ولی وقتی میرم دنبالش به یه جایی میرسم که جلوم بن بسته و اگه به چپ یا راست بپیچم ترن میره و گمش میکنم .
اونا رو باید چطوری رد کنم ؟؟؟؟

بدون شرح::biggrin1:

GTA4_Behind_Enemy_lines_trailer_01.jpg

چطوری هلیکوپتر رو تعقیب کنم نمیشه میگه باختی همون اول ؟
همون اول؟ مطمئنید؟ احتمالا به سمتش نمیرید... وقتی باختید زیر تصویر چی مینویسه؟ نگاه کنید، با RT بلند شید تا به ارتفاع لازم برسید. بعد LS رو به سمت بالا فشار بدید تا هلیکوپتر حرکت کنه. به سمت علامت قرمز که هلیکوپتر هست برید تا اقیانوس تعقیبش کنید. بعد بذارید لیتل ژیکوب با راکت لانچر بزنه ش. مرحله ی بسیار ساده ایه. برای فرود هلیکوپتر هم از LT استفاده کنید و LT و RT رو باهم نگه دارید تا ثابت وایسته. از LB و RB هم جهت چرخوندن هلیکوپتر استفاده کنید.

لطفا منو راهنمایی بفرمایید :blushing::blushing::blushing:

من وقتی میرم پیش Manny 0 اگه اسمش رو درست نوشته باشم !! ) یه ماموریت میده که باید ترن رو تعقیب کنیم . ولی وقتی میرم دنبالش به یه جایی میرسم که جلوم بن بسته و اگه به چپ یا راست بپیچم ترن میره و گمش میکنم .
اونا رو باید چطوری رد کنم ؟؟؟؟

دوست من شما دکمه ی B رو نگه دارید تا روی قطار زوم شه و همگام با ریل بپیچید. قطار جز ریل جای دیگه ای نمیره و تا جایی که من یادمه، شما به دوتا بن بست اینجوری بر میخورید. گوش بزند باشید و نگاهتون به قطار باشه. همین نکته تعقیب قطاره.

:biggrin1: از فیلمه پشت خط دشمنه؟ نه؟ شبیه به پسر اون یارو تو COD4 هم هست(اسمش یادم نیست)
ولی ای کاش این نیکو بلیک اینقدر بی ریخت نبود

نیکو به این مرد شباهت زیادی داره.کلا توی یک نگاه مثل هم هستن.اون پسر یارو مثل Jean Reno بود(بازیگر The Professional در نقش لئون).

خودم میدونم چطوری میشه با هلیکوپتر بلند شد وقتی بهش میرسم میاد بیرون بعد فکر کنم نباید زیاد بهش نزدیک یا زیاد دور شم موندم
این مرحله دو راه داره.:biggrin1:
خوب معلومه که نباید زیاد بهش نزدیک بشی.باید تعقیبش کنی نه اینکه بری کنارش باهم دست بدین و یک سلام علیکی هم بکنین.نا سلامتی قراره یارو رو بکشی.

راهنمایی برای رد کردن این مرحله هلی کوپتر که والا من خودم یک بار ردش کردم تنها مرحله ای که این بازی روی مخ من رفت مرحله بانک بود و اما آموزش :
ب
بین من دیدم هرکی یک چیز میگه نه فقط یک راه داره شما سعی کن همین طور بری دونبال هلی کوپتر فقط ببینش نمیخواد نزدیک شی فقط توی نقشه باشه و توی مسیر هم باشید تا اینکه هلی کوپتره میره روی دریاچه خود جاکوب یک حرفی میزنه میگه برو نزدکش تا بزنمش شما ارتفاع بگیر تا بتونی محیط را قشنگ ببینی سر هلی کوپتر را تا ته بده پایین که فاصلت کم شه تا حدی که خودت حساب کن rpg بهش میخوره بعد میزنتش روی همون دریاچه میترکه من که دقیقا اینطوری ردش کردم

a

دوستان آهنگ شادمهر ((میدونم میــــــدونم ..نمیخوای بــــــمونم))رو که حتما یادتونه تو آلبوم قبلی خونده بود؟؟
من داشتم شبکه san juan رو گوش میدادم که دیدم ورژن لاتین این آهنگ توسط یه خواننده دیگه خونده شد(یا برعکس شادمهر از روی آهنگ خواننده دیگه ای خونده)..اگر کسی آهنگ رو شنیده و اسم خواننده و آهنگش رو میدونه بیزحمت لینکشو بذاره.

http://www.mediafire.com/?xjkeem4ftt1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or