Grand Theft Auto IV | Xbox 360

خب بالاخره تمومش كردم!:love: 10 واقعا حقش بود ( گواراي وجودش راك استار!:biggrin1: )

اچيومنت كمتر از 30 ساعت رو هم به زحمت در نهايت گرفتم ( 29 ساعت و 45 دقيقه !!! )

حالا مشتاقم پايان دوم بازي رو هم ببينم ، يه سيو تقريبا از اواسط بازي دارم به نام Final Interview از اونجا شروع كنم ميتونم پايان دوم رو ببينم ؟ فقط اين دفعه بايد :
Dimitri رو بكشم ديگه؟

خب بالاخره تمومش كردم!:love: 10 واقعا حقش بود ( گواراي وجودش راك استار!:biggrin1: )

اچيومنت كمتر از 30 ساعت رو هم به زحمت در نهايت گرفتم ( 29 ساعت و 45 دقيقه !!! )

حالا مشتاقم پايان دوم بازي رو هم ببينم ، يه سيو تقريبا از اواسط بازي دارم به نام Final Interview از اونجا شروع كنم ميتونم پايان دوم رو ببينم ؟ فقط اين دفعه بايد :
Dimitri رو بكشم ديگه؟
آره سعی کن حتما آلترنیت ریونج هم ببینی. درسته باید دیمیتری رو توی کشتی بکشید. البته رومن نمیمیره اما یکی دیگه میمیره. میشه عین Godfather III.:biggrin1:

سلام
من یه جای بازی گیر کردم یه جا هست که نیکو زنگ میزنه به رومن بعد همه جیز تو نقشه میره و باید بری پیش رومن و بعد با رومن باید بری پیش یک نفر که کنار خیابون داره نقاشی میکشه بعد حرفاش .من یه ماشین میگیرم و هر دو _رومن و اون نقاشه) سوار ماشین میشن اما چیزی تو نقشه معلوم نیست من نمیدونم باید این دوتارو کجا ببرم ممنون میشم یه نفر کمکم کنه

سلام
من یه جای بازی گیر کردم یه جا هست که نیکو زنگ میزنه به رومن بعد همه جیز تو نقشه میره و باید بری پیش رومن و بعد با رومن باید بری پیش یک نفر که کنار خیابون داره نقاشی میکشه بعد حرفاش .من یه ماشین میگیرم و هر دو _رومن و اون نقاشه) سوار ماشین میشن اما چیزی تو نقشه معلوم نیست من نمیدونم باید این دوتارو کجا ببرم ممنون میشم یه نفر کمکم کنه
سلام.
باید به جهتهایی که میگه توجه کنید و به اون سمت برید. یکم اینور و انورتون میکنه. پس اول اینکه خیلی خیلی آروم حرکت کنید تا خیابون رو گم نکنه. وقتی جهت های چپ و راست رو میگه، چپ و راست خودتون رو برید نه چپ و راست بازی. در ضمن کاری کنید تا عقب بشینه و جهتها رو نشون بده تا گمراه نشید.
راستی من یک سیو داشتم از قبل و رفتم جیمی هاپکینز رو دیدم. درست توی Cutscene مرحله ی Blow Your Cover هست و داره میرقصه. جالبه معتاد هم شده:biggrin1:

سلام
من وقتي دوست دختر مو ميرسونم خونه و قبول ميكنه برم تو خونش مثل gta :san andreas س*ا*ن*س*و*ر داره نميدونم مشكل بازيه من هست يا همه ي بازيها همينجوره؟

نه مشکل از کنسول شماست ماله من که قشنگ همه چیز رو نشون میده و زوم هم میکنه تازه خودت میوتی کنترلش کنی!!!
پسر جون آخه این چه سوالیه که میپرسی؟

نه مشکل از کنسول شماست ماله من که قشنگ همه چیز رو نشون میده و زوم هم میکنه تازه خودت میوتی کنترلش کنی!!!
مطمئنی؟؟؟!!!!!
هیچ چیزی مبنی بر وجود چنین چیزی هیچ جا نخوندم!!تازه اگه اینجوری بود مثل همون قضیه san andreas مسئولان راک استار رو به چالش می کشوندن!! تازه درجه سنی بازی میشد بالای 21 سال. مال من هم سانسور می کنه. مال ما همه سانسور می کنه.

سلام
منم دقیقا همینجارو گیر کردم

دوستان ی سوال... توی این بازی میشه مثل قبلی ماشین رو اسپرت کرد !؟ اگر میشه یکی از نقشه عکس بگیره بزار اینجا چون من بد تو کفشم..

نه متاسفانه نمیشه....

اما ماشین های باحال زیاد داره مثلا یه ماشین داره عین لامبورگینیه و من که خیلی باهاش حال کردم اینقدر سرعتم زیاد بود که زدم به ماشین نیکو پرت شد بیرون و واقعا دیدنی بود... یاد Saints Row افتادم...

من یه ماموریت ازمیخاییل گرفتم که دوست پسر دخترش رو بکشم طرف با یه موتور خفن فرار میکنه واخر سر
میره تویه پارک چندتا از رفقاش هم میان همگی شروع میکنن به تیراندازی کردن اینجا رو گیر کردم قلق خاصی
داره اگه راهی داره بگین لطفا دارم کلافه میشم
:evil:

مشکل در لود

من بازی رو تازه خریدم، مشکل داره، مشکلشم اینه که اجسام دیر ظاهر میشن، مثلا وقتی داری با ماشین حرکت می کنی می بینی با یه چیزی برخورد میکنه اما هیچی نیست کمی بعد مثلا یه سطون ظاهر میشه.
حالا مشکل از کجا میتونه باشه؟؟، از DVD یا از دستگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و چرا؟؟؟؟؟؟
لطفا جواب بدید!!

من بازی رو تازه خریدم، مشکل داره، مشکلشم اینه که اجسام دیر ظاهر میشن، مثلا وقتی داری با ماشین حرکت می کنی می بینی با یه چیزی برخورد میکنه اما هیچی نیست کمی بعد مثلا یه سطون ظاهر میشه.
حالا مشکل از کجا میتونه باشه؟؟، از DVD یا از دستگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و چرا؟؟؟؟؟؟
لطفا جواب بدید!!
این مشکل رو خیلی ازبچه ها داشتن ظاهرا ازdvdهست

این قضیه دقیقا همون قضیه ی هات کافی هست که این اسمش وارم کافی هست و فکر نکنم اصلا توی کنسول سانسور نشه و امکان نداره چون من خودم این کارو کردم و سانسور شده
ولی داخل پی سی شاید بشه یه کاری کرد که سانسور نشه!
شما مطمئنی؟
مگه اینکه به تنظیمات کنسول ربط داشته باشه!که سانسور نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or