Grand Theft Auto IV | Xbox 360

Two Way
:arrowd:
آقا من بین کشتن Dwayne و P*lay*boy ، علیرغم همه حالیکه با Dwayne میکردم، الکی اومدم و کشتمش . میخواستم بدونم کسی تا حالا بوده که P*lay*boy رو کشته باشه . خودمم نمیدونم چرا اینکارو کردم واقعا پست بازی درآوردم، چون خیلی با شخصیتش حال میکردم .حالا فرق خاصی تو روند داستان داره ؟

من P*lay*boy گشتم چون بد بود بهت خونشو میده باید همین کارو میکردی چون گفت به هت پول مبدم برو اونو بگوش ولی من گفتم پول برا خودت خونتو بده

آخرین ویرایش:
نیکو روسیه؟
توی بازی اصلا اسمی از کشور قدیمی که توش بودن اسمی برده نمیشه و بهش میگن Old Country. دو تا از کاراکترها بهش میگن روسی، دوتا دیگه میگن لهستانی، اما از شواهد بر میاد که صربی باشه. البته خوندم اما وقتی دیدم که توی جنگ بوده، احتمالا صربی باشه چون آخرین جنگی که این گروه نژادی با این لهجه(سکَیی) داشتند همین جنگ صرب با بوسنی(بوسنی و هرزه گویین چه فرقی دارن باهم) هست.
چند تا ایستر اگ از بازی، مواظب باشید داستان لو میره توش:

• یکیش که کاملا صدق میکنه گفتم، اسم کسی که مهاجر غیر قانونی داخل شهر میکنه حسن هست.
  • اگر Playboy X رو بکشید و قصرش رو بگیرید، برید جای کمدش. یکی از لباسها همون لباسهای شخصی که توی GTA III شخصیت اصلی بود هست. توی سن آندریاس کاتالینا بهش میگه کلیود اما شاید اسمش اینم نباشه. کلا خیلی باهاش حال میکردم توی GTA III هیچی حرف نمیزد.
  • اسم یکی از کافی شاپها توی بروکر Hot Coffee Shop هست.
  • بیرون آپارتمان رومن، یکم همون اطراف بگردید روی دیوار اسم کلیود، تامی، سی جی ، ویکتور و تونی(پروتاگویستهای قبلی) نوشته شده.(این رو ندیدم فقط خوندم)
  • تلوزیون که نگاه کنید، توی شبکه ی کامریکال یک عکس از لاس ونچرز(جالبته توی این بازی میگند لاس ونتوراس در حالی که توی SA بهش میگفتن لاس ونچرز و درستم همین هست) رو نشون میده. گاهی هم از لوس سنتوس.
  • باکس شاتهای سری قبلی روی دیوارهای شهر پیدا میشه... فقط خوندم.
  • فیل کالینز که توی GTA VCS یک شخصیت اصلی و خواننده بود توی رادیوی GTA IV آواز میخونه.
  • نزدیک آپارتمانتون توی بوهان، یک در هستو داخلش شید تا شاهد یک محل جنایت باشید.
  • صورت مجسمه ی شادی(آزادی) بازی شبیه صورت هیلاری کلینتونه(هه هه بذارید رییس جمهور آمریکا شه آب راکستار رو میگیره:biggrin1:)
بازهم هست.

دوباره امتحان کنید ، اگه سه چراغ داد ارورش رو دربیارید . البته یه بازی دیگه رو امتحان کنید . بار اولی که سه چراغ شد کی بود ؟ هر احتمالی وجود داره ولی اگه دوباره سه چراغ شد باید بدیش تعمیر . کنسولتو چند وقته گرفتی ؟ از چه روشی برای خنک کردنش استفاده کردی ؟
منظورتون از (( نشد)) رو از این قسمت نفهمیدم :
اما بعد هر گی خاموش و روشن کردم نشد .
بعد همه سیمها را از دستگاه در اوردم و صبح که از خواب بیدار شدم باز هم امتحان کردم نشد.
منظورتون سه چراغ درست نشد و یا دیسک نخوند ؟

عزیزم دوباره که چه عرض کنم 100 بار امتحان کردم . اولین باری که 3 چراغ شد یک هفته پیش هنگام بازی gta بود اما با ری استارت درست شد.
کنسولم را هم تغریبا تابستان پارسال گرفتم . با اینترکولر هم خنکش میکنم .
الان هم بعد از 6 ساعت که گذاشتم خاموش بمونه روشن کردم باز هم دستگاه 3 چراغ بود.
اما مطمئن هستم از بازی gta هست چون روشن بود بازی را گذاشتم توی دستگاه ری استارت کردم دیگه 3 چراغ داد.
ایا تعمییر میشه ؟ هزینه تعمیرش چند هست ؟ اصلا کسی هست بتونه تعمییر کنه؟

عزیزم دوباره که چه عرض کنم 100 بار امتحان کردم . اولین باری که 3 چراغ شد یک هفته پیش هنگام بازی gta بود اما با ری استارت درست شد.
اما مطمئن هستم از بازی gta هست چون روشن بود بازی را گذاشتم توی دستگاه ری استارت کردم دیگه 3 چراغ داد.

دوسته من اول تشخیص بده error ش چی هست بعد نسبت به اون روش تعمیر انتخاب میشه
اگر خودت دل و جرات داری میتونی در بعضی موارد تعمیر کنی مثلا x-clamp که اموزشش رو استد خلیل گذاشته;)
امید وارم کنسولت درست شه
ولی درشت شد حتما 12 ولت + SD بکن

ديروز بلاخره بازي تموم شد و هر دو پايان رو هم مشاهده كردم.راستي اگه تاكسي هم خالي نباشه اول سوت بزنيد بعد y رو بگيريد ميره مسافر رو پياده ميكنه و خودش سوار تاكسي ميشه البته مواظب باشيد تاكسي حركت نكنه وگرنه با دستگيره اش رو زمين كشيده ميشيد و تاكسي ميره.
حيف كه تو اين بازي خالكوبي نداره كلاه هم 2 مدل داره كه تصادف كني ميوفته زمين و ميره پي كارش تنوع لباس ها فوق العاده پايين بازي خيلي خوبي بود ولي انتظاره بيشتري ازش داشتم.

راستي اگر رمز ماشين و هليكوپتر رو بزنيد رو اچيومنت بازي تاثيري نداره پس با خياله راحت رمز ماشين و هلي رو بزنيد و حالش رو ببريد.

سلام به دوستان یکی از موزیک های پر طرفدار GTA موزیکی از رپر معروف روسی KingRing هست که لینک دانلودش رو براتون میزارم از IGN
http://c.musicmovies.ign.com/music/audio/article/841/841637/Seryoga_-_King_Ring_(GTA_IV).mp3
اینم موزیک اول بازی که حتما همه دوست دارید http://www.filefactory.com/file/99add6

ایول دمت گرم ، در به در دنبال این آهنگه بودم....
اگه میشه یکی لیست دانولد کل آهنگهای بازی رو بزاره....

راستی چیجوری میشه اسم آهنگ و خواننده رو فهمید؟ که اس ام اس بشه؟

امروز شبکه خبر داشت با یکی صحبت می کرد(کله گنده بود).یارو گفت 600 یا 300 بازی (دقیق یادم نیست) وارد ایران شده که 30 تا از این بازیها در لیست سیاه هستند و در راس این 30 تا gta رو گفت و گفت این بازی باعث بر*ا*ن*گ*ی*خ*ت*گ*ی میشه (منظورشو نفهمیدم) و بازی دیگه که اسمشو نگفت.گفت که توش خونخواری هست!

ایول دمت گرم ، در به در دنبال این آهنگه بودم....
اگه میشه یکی لیست دانولد کل آهنگهای بازی رو بزاره....

راستی چیجوری میشه اسم آهنگ و خواننده رو فهمید؟ که اس ام اس بشه؟

ZiT, تمامه سایتا و توی خیابونا شمارشو زدن با موبایل بگیر اهنگ در حال پخش رو میگه واست
منم دنباله یک اهنگ خیلی معروفشم که فکر کنم اسمش Sound Of Freedom هست
و اکثر دموهای بازی اونو پخش میکنن

از بازی که نمیتونه باشه ، احتمالا همون سه چراغ معروفه که به مرور بوجود میاد و کم کم کنسول رو به جایی میرسونه که دیگه روشن نشه . شما با استفاده از اینتر کولر در واقع هیچ کمکی به کنسولت نمیکردی . حالا هم باید بدی واست ایکس کلمپ کنن که در صورت تعمیر شدن امکان داره دوباره سالم بشه .هزینش توی تهران حدود 50 تومنه که نکست جن انجام میده (البته اگه درست نشه پولی ازت نمیگیرن)
------------------------------
تاپیک داره منحرف میشه ، اگه سوال دیگه ای دارید در قسمتrepair & ... پست بدید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or