Grand Theft Auto IV | Xbox 360

من وقتی دارم رانندگی می کنم یک صداهایی می یاد رادیو رو هم خاموش می کنم بازم صدا می یاد مثل بیمارستان که اول دینگ دینگ می کنه بعد یه زنی حرف می زنه این هم همین جوره(این چیه؟)

دمت گرم خیلی باحالی کلی خندیدم نه اینکه به شما یاده فیلمایی افتادم که طرف دفه اول
میاد شهر ....:love:
ایول خیلی حالم گرفته بود دلم باز شد

من حدود 40 % رفتم ولی فکر میکنم GTA SA بهتر بود این شماره یه کم به هم ریختس مثلا چند نفر به آدم رنگ میزنن ..
کمی گیج کننده شده

آخرین ویرایش:
من تعجب میکنم که بعضی ها میگن بازی را در 30 ساعت تموم کردن اگر واقعی باشه باید بگم اصلا بازی نکردن بلکه خودشون را کشتن و تیکه پاره کردن که این اتفاق بیفته و همه دمو ها را هم رد کرد و از این حرف ها و از بازی لذت نبردن خوب این به چه درد میخوره من الان خیلی بازی کردم بیشتر از 30 ساعت ولی 45 هستم خیلی هم خوشحالم چون حالا حالا ها تموم نمیشه روزی هم دو ساعت بازی میکنم تنها مرحله ای هم که کشته شدم اون زدن بانک بود که 20 دقیقه واقعا گیرش بودم چون از اول اول میومد

من تعجب میکنم که بعضی ها میگن بازی را در 30 ساعت تموم کردن اگر واقعی باشه باید بگم اصلا بازی نکردن بلکه خودشون را کشتن و تیکه پاره کردن که این اتفاق بیفته و همه دمو ها را هم رد کرد و از این حرف ها و از بازی لذت نبردن خوب این به چه درد میخوره من الان خیلی بازی کردم بیشتر از 30 ساعت ولی 45 هستم خیلی هم خوشحالم چون حالا حالا ها تموم نمیشه روزی هم دو ساعت بازی میکنم تنها مرحله ای هم که کشته شدم اون زدن بانک بود که 20 دقیقه واقعا گیرش بودم چون از اول اول میومد
به رکورد اعتقاد داری؟ به کل کل چطور؟
sun_bespectacled.gif

اتفاقاً انگیزه می شه چند بار بازی تموم بشه با رکوردهای کمتر
pillowfight.gif

من تو play-boy هستم دو سه تا هم ردش کردم
چجوری میتونم موبایل بخرم
اصلا میتونم بخرم ؟
میرم تو نت تم و تون بخرم میگه گوشی شما ساپورت نمیکنه!
راستی یه چیز جالب : تو استریپ کلوب وقتی میری با اون دخترا تو اتاق و دخترا براش ادا و اطفال میان یه بار نیکو به یکیش گفت آیا مادرت میدونه از این کارا میکنی ؟:eek::cheesygri

من یک جای بازی رو گیر کردم.
این یارو بچه قشنگه که یک خواهر خوشگل داره بهم زنگ میرنه میگه برو برای خودت لباس مناسب بخر بعد هم بیا با خواهرم برو بیرون.حالا باید چی جور لباسی بخرم؟؟هر چی لباس میخرم میگه به درد نمیخوره.

دمت گرم خیلی باحالی کلی خندیدم نه اینکه به شما یاده فیلمایی افتادم که طرف دفه اول
میاد شهر ....:love:
ایول خیلی حالم گرفته بود دلم باز شد
خوشحالم که که دلتو باز کردم
آخه اومدم این موضوع رو بنویسم آخه اصلا نمی دونستم چیه گفتم چه جوری بنویسم منم که انشا موقع مدرسه میرفتم هر وقت انشام رو می خوندم همه بچه ها مثل شما دلشون باز می شد
یادم افتاد به اون درسه که می خواست انشا بنویسه اما نمی تونست بعد داداشش گفت هر چی میگی رو بنویس دیگه منم همینو نوشتم

من تو play-boy هستم دو سه تا هم ردش کردم
چجوری میتونم موبایل بخرم
اصلا میتونم بخرم ؟
میرم تو نت تم و تون بخرم میگه گوشی شما ساپورت نمیکنه!
راستی یه چیز جالب : تو استریپ کلوب وقتی میری با اون دخترا تو اتاق و دخترا براش ادا و اطفال میان یه بار نیکو به یکیش گفت آیا مادرت میدونه از این کارا میکنی ؟:eek::cheesygri
سلام.
گوشی نمیخرید. همون Playboy X یک گوشی بهتون میده که میتونید تمش رو عوض کنید و رینگتون MP3 روش بریزید. یک دوربین الکی هم داره.
من یک جای بازی رو گیر کردم.
این یارو بچه قشنگه که یک خواهر خوشگل داره بهم زنگ میرنه میگه برو برای خودت لباس مناسب بخر بعد هم بیا با خواهرم برو بیرون.حالا باید چی جور لباسی بخرم؟؟هر چی لباس میخرم میگه به درد نمیخوره.
شما برید به Perseus، که توی الگوکوئن(جزیره ی وسطی بعد بوهان) دوتا هست. یک کت و شلوار خوب بگیرید و در ضمن، کفشهای نو از همونجا بخرید. میتونید از Modo هم استفاده کنید اما پرسیوس بهتره.

یه چیزه جالب نمی دونم می دونستید یا نه ، اگه موقعی که سواره ماشینید میخواید پیاده بشید دکمه Y رو معمولی بزنید ماشین رو روشن ول می کنه و پیاده میشه ، ولی اگه چند لحظه دکمه رو بگیرید ماشینو خاموش میکنه. بدرده اونایی که بنزین آزاد میخرن می خوره :laughing:

واییی خیلی ذوق دارم(sanandreasرو تو pcنصب کردم تا gtaIV:love:میتونید بگید چقد از SAبزرگتره؟ بزرگه حجمی نه ..کلا)
من که با همینSA هم هنوز خیلی حال میکنم:love:
چند روز دیگه 360میگیرم: :cheesygricheesygri
چنتا سوال دارم.1برای انلاین بازی کردن سرویسه لایو پولیه؟
2. ماشینا بنزینشون تموم میشه؟
3. شهرش چقد از SAبزرگتره؟
4. اون بسته های اضافی انحصاری 360 کی میاد ؟ و باید دانلود شه؟ یعنی لایو...یعنی پولیه؟
اصلا چی هستن

مرسی

:(سلام دوستان
خواهشن کمک کنید و جواب منو بدید چون از سردرگمی نمیدونم چیکار کنم.
دیشب میخواستم gta را بازی کنم دیسک را وارد دستگاه کردم اما نتوانست بخوانتش دستگاه را خواموش و روشن کردم که دیدم 3 چراغ روشن شد البته قبلا یکبار اینطور شد بلافاصله خاموشو روشن کردم درست شد اما بعد هر گی خاموش و روشن کردم نشد .
بعد همه سیمها را از دستگاه در اوردم و صبح که از خواب بیدار شدم باز هم امتحان کردم نشد.
دیسک را هم در اوردم .
من این بخش را خواندم فقط یکی دو نفر بودند که اینطوری شدن اما زود درست شده
تو رو خدا بگید دستگاهم روشن میشه یا نه اخه از دیشب تا الان 6 ساعت خاموش بوده:((

Two Way
:arrowd:
آقا من بین کشتن Dwayne و P*lay*boy ، علیرغم همه حالیکه با Dwayne میکردم، الکی اومدم و کشتمش . میخواستم بدونم کسی تا حالا بوده که P*lay*boy رو کشته باشه . خودمم نمیدونم چرا اینکارو کردم واقعا پست بازی درآوردم، چون خیلی با شخصیتش حال میکردم .حالا فرق خاصی تو روند داستان داره ؟

:(سلام دوستان
خواهشن کمک کنید و جواب منو بدید چون از سردرگمی نمیدونم چیکار کنم.
دیشب میخواستم gta را بازی کنم دیسک را وارد دستگاه کردم اما نتوانست بخوانتش دستگاه را خواموش و روشن کردم که دیدم 3 چراغ روشن شد البته قبلا یکبار اینطور شد بلافاصله خاموشو روشن کردم درست شد اما بعد هر گی خاموش و روشن کردم نشد .
بعد همه سیمها را از دستگاه در اوردم و صبح که از خواب بیدار شدم باز هم امتحان کردم نشد.
دیسک را هم در اوردم .
من این بخش را خواندم فقط یکی دو نفر بودند که اینطوری شدن اما زود درست شده
تو رو خدا بگید دستگاهم روشن میشه یا نه اخه از دیشب تا الان 6 ساعت خاموش بوده:((

دوباره امتحان کنید ، اگه سه چراغ داد ارورش رو دربیارید . البته یه بازی دیگه رو امتحان کنید . بار اولی که سه چراغ شد کی بود ؟ هر احتمالی وجود داره ولی اگه دوباره سه چراغ شد باید بدیش تعمیر . کنسولتو چند وقته گرفتی ؟ از چه روشی برای خنک کردنش استفاده کردی ؟
منظورتون از (( نشد)) رو از این قسمت نفهمیدم :
اما بعد هر گی خاموش و روشن کردم نشد .

منظورتون سه چراغ درست نشد و یا دیسک نخوند ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or