من وقتی دارم رانندگی می کنم یک صداهایی می یاد رادیو رو هم خاموش می کنم بازم صدا می یاد مثل بیمارستان که اول دینگ دینگ می کنه بعد یه زنی حرف می زنه این هم همین جوره(این چیه؟)
به رکورد اعتقاد داری؟ به کل کل چطور؟من تعجب میکنم که بعضی ها میگن بازی را در 30 ساعت تموم کردن اگر واقعی باشه باید بگم اصلا بازی نکردن بلکه خودشون را کشتن و تیکه پاره کردن که این اتفاق بیفته و همه دمو ها را هم رد کرد و از این حرف ها و از بازی لذت نبردن خوب این به چه درد میخوره من الان خیلی بازی کردم بیشتر از 30 ساعت ولی 45 هستم خیلی هم خوشحالم چون حالا حالا ها تموم نمیشه روزی هم دو ساعت بازی میکنم تنها مرحله ای هم که کشته شدم اون زدن بانک بود که 20 دقیقه واقعا گیرش بودم چون از اول اول میومد
اتفاقاً انگیزه می شه چند بار بازی تموم بشه با رکوردهای کمتر![]()
خوشحالم که که دلتو باز کردمدمت گرم خیلی باحالی کلی خندیدم نه اینکه به شما یاده فیلمایی افتادم که طرف دفه اول
میاد شهر ....
ایول خیلی حالم گرفته بود دلم باز شد
سلام.من تو play-boy هستم دو سه تا هم ردش کردم
چجوری میتونم موبایل بخرم
اصلا میتونم بخرم ؟
میرم تو نت تم و تون بخرم میگه گوشی شما ساپورت نمیکنه!
راستی یه چیز جالب : تو استریپ کلوب وقتی میری با اون دخترا تو اتاق و دخترا براش ادا و اطفال میان یه بار نیکو به یکیش گفت آیا مادرت میدونه از این کارا میکنی ؟:cheesygri
شما برید به Perseus، که توی الگوکوئن(جزیره ی وسطی بعد بوهان) دوتا هست. یک کت و شلوار خوب بگیرید و در ضمن، کفشهای نو از همونجا بخرید. میتونید از Modo هم استفاده کنید اما پرسیوس بهتره.من یک جای بازی رو گیر کردم.
این یارو بچه قشنگه که یک خواهر خوشگل داره بهم زنگ میرنه میگه برو برای خودت لباس مناسب بخر بعد هم بیا با خواهرم برو بیرون.حالا باید چی جور لباسی بخرم؟؟هر چی لباس میخرم میگه به درد نمیخوره.
سلام دوستان
خواهشن کمک کنید و جواب منو بدید چون از سردرگمی نمیدونم چیکار کنم.
دیشب میخواستم gta را بازی کنم دیسک را وارد دستگاه کردم اما نتوانست بخوانتش دستگاه را خواموش و روشن کردم که دیدم 3 چراغ روشن شد البته قبلا یکبار اینطور شد بلافاصله خاموشو روشن کردم درست شد اما بعد هر گی خاموش و روشن کردم نشد .
بعد همه سیمها را از دستگاه در اوردم و صبح که از خواب بیدار شدم باز هم امتحان کردم نشد.
دیسک را هم در اوردم .
من این بخش را خواندم فقط یکی دو نفر بودند که اینطوری شدن اما زود درست شده
تو رو خدا بگید دستگاهم روشن میشه یا نه اخه از دیشب تا الان 6 ساعت خاموش بوده![]()