Grand Theft Auto IV | Xbox 360

سلام.دوستان من نسخه ي PS3 بازي كردم اما مشكل دير لودشدن تكسچر نداشت.از اونجايي كه ميخوام 360 بخرم لطفا بگيد كه اين مشكل دير لودشدن تكسچرها تا چه حديه و آيا آزاردهنده هست و اينكه تو نسخه ي اصلي نيز اين مشكل هست يا نه.(درايوها تفاوت زيادي دارند؟مثلا ميدونم كه تو بنكيو اين مشكل تو 5 نوع از بهترين ديسك ها هم بوده)مرسي.

اقا من از اون بمبها می خوام که میزاره زیر ماشین بعد با موبایل میترکونه از کجا پیدا کنم
سلام.
پکی مکرری(Packie Macreary) که بعد از مرحله ی Three Leaf Clover دوست شما میشه رو میزان دوستیش رو حد اقل بالای 70% یا 75% درست نمیدونم، شاید کمتر برسونید، اونوقت میتونید از این بمبها استفاده کنید البته مستقیما نه.
سلام.دوستان من نسخه ي PS3 بازي كردم اما مشكل دير لودشدن تكسچر نداشت.از اونجايي كه ميخوام 360 بخرم لطفا بگيد كه اين مشكل دير لودشدن تكسچرها تا چه حديه و آيا آزاردهنده هست و اينكه تو نسخه ي اصلي نيز اين مشكل هست يا نه.(درايوها تفاوت زيادي دارند؟مثلا ميدونم كه تو بنكيو اين مشكل تو 5 نوع از بهترين ديسك ها هم بوده)مرسي.

سلام.
توی همه ی درایوها حد اقل 4-5 ثانیه برای قسمتهای مشخص شده ای تکسچرها دیر لود میشه، اما زیاد آزار دهنده نیست. من خودم با سامسونگ مشکلی ندارم فقط اینجا دو-سه ننفر بودن فکر کنم با هیتاچی مشکل داشتند که با دیسک ورباتیم حل شده. و مواردی که اذیت میکنن فکر کنم فقط مختص درایو بن کیو باشه.(حد اقل 45 ثانیه تاخیر)

دوستان من در مورد داستان بازی سخت گیج شدم .

در کل چرا تو بازی انقدر خیانت میشه ؟ همه ی اتفاقات خیلی عجیبه

چرا Jimmy که ما اون همه در حقش خوبی کردیم و کمکش کردیم میاد و Kate رو میکشه ؟ که ما بخوایم انتقام بگیریم ؟

چرا Ray اون ثروتمند ایتالیایی که خیلی شخصیت باحالی داشت و باهاش رابطه ی خوبی داشتیم رو باید به دستور همین پیرمرد Jimmy بکشیم ؟ اصلا دلیلش چی بود ؟

چرا Dimitri که رفیقمون بود میاد Roman رو گروگان میگیره و بعد اون همه نامردی میکنه تا آخر سر بریم تو کشتی انتقام بگیریم و بیخیال Deal بشیم ؟

اصلا چرا GF خودمون از اول بازی داشته بهمون خیانت میکرده و ما تازه آخر داستان فهمیدیم که این آمار کارهامونو به U.Paper میداده ؟

چرا برادران Packie که 4 تا بودن یکیشون از ما میخواد که اون یکی رو بکشیم ؟ مگه اینا داداش نبودن ؟

کل بازی مدام در حق niko دارن خیانت میکنند آدم میترسه Roman هم بهمون خیانت کنه البته من هنوز 70 % هستم و بقیه داستان رو نمیدونم .

تا اینجاش که خیلی داستان قوی و پیچیده ای داشته

چرا Jimmy که ما اون همه در حقش خوبی کردیم و کمکش کردیم میاد و Kate رو میکشه ؟ که ما بخوایم انتقام بگیریم ؟

چرا Ray اون ثروتمند ایتالیایی که خیلی شخصیت باحالی داشت و باهاش رابطه ی خوبی داشتیم رو باید به دستور همین پیرمرد Jimmy بکشیم ؟ اصلا دلیلش چی بود ؟

چرا Dimitri که رفیقمون بود میاد Roman رو گروگان میگیره و بعد اون همه نامردی میکنه تا آخر سر بریم تو کشتی انتقام بگیریم و بیخیال Deal بشیم ؟

اصلا چرا GF خودمون از اول بازی داشته بهمون خیانت میکرده و ما تازه آخر داستان فهمیدیم که این آمار کارهامونو به U.Paper میداده ؟

چرا برادران Packie که 4 تا بودن یکیشون از ما میخواد که اون یکی رو بکشیم ؟ مگه اینا داداش نبودن ؟

کل بازی مدام در حق niko دارن خیانت میکنند آدم میترسه Roman هم بهمون خیانت کنه البته من هنوز 70 % هستم و بقیه داستان رو نمیدونم .

1- کلا توی سری GTA خیانت زیاده.

2 و 3- باید توجه کرده باشی که ری، ماموریت جمع آوری محموله ی الماس دزدی رو برای خانواده ی مافیایی پگورینو رو داشت، الماسها جمع شد اما توی معامله با یهودیها گم شد و پیدا نشد. دست آخر، پگورینو که به فیل و ری هر دو مشکوک بود، به نیکو دستور داد که ری رو بکشه چون بوی خیانت میداد در مورد دزدی الماسها. اخرش هم معلوم شد که الماسها نزد یک خانواده ی دیگه مافیایی هست که آخرش هم توی بار یک وانت افتاد و رفت. اونجا هم قصد کشتن نیکو رو داشت چون اگه توجه کنی فوبیا گرفته بودش و در ضمن با دیمیتری رسکالو که دشمن نیکو بود جهت همکاری روی هم ریخته بودن(باز هم این به الماسها غیر مستقیم نقش داشت) و نیکو سدی برای هر دو، دیمیتری و پگورینو بود پس قصد کشتنش رو داشتند(در هر دو پایان بازی) اما یک شخصیت دیگه میمیره که شما مال کیت رو دیدید.

4- دیمیتری از گذشته ی نیکو توسط بلغاری خبر داشت و همچنین میدونست که نیکو مسئول از دست رفتن محموله ی کشتی ای که بلغاری سرش معامله داشت هست(داستانش توی بازی میاد، نیکو با افراد بلغاری در یک کشتی روی دریا در حال معامله بودن اما معامله به هم میخوره و همه ی افراد بلغاری میمیرن و نیکو شنا کنان فرار میکنه و سریعا از صربستان به لیبرتی سیتی میاد)، بعد از سوء استفاد هاز نیکو برای کشتن شریک دیرینه ش میخاییل فاستین میخواد نیکو رو با بلغاری از بین ببره اما خوب نیکو فرار میکنه و دیمیتری هم برای کشوندن و کشتن نیکو رومن رو گروگان میگیره اما نیکو آزادش میکنه و آخر بازی هم نمیخوام الترنیت اندینگها رو شرح بدم مزش میره.

5- کارن که نیکو به اسم میشل میشناختنش در قبل مرتکب جرمی شده و برای جبران اون، مجبور میشه برای U.L Paper کارمند یک شرکت زیرزمین یالات متحده کار کنه و نیکو و فعالیتهاش رو به عهده بگیره و برای همین بهش نزدیک میشه. در کل نیکو چون سوژه ی مشکوکی هست زیر نظرش میگیرن و میشل مسئول این کاره.

6- فرانسیس از برادرش دریک خوشش نمیاد و چون دریک یک دائم الخمر معتاد به هرویین هست و فرانسیس یک پلیس و دشمن اینجور ادمها، میخواد هم با کشتن یک جنایتکار مثل دریک که تازه وارد لیبرتی سیتی شده و در همون بدو ورود یک بانک رو هم زده رو از میون راه برداره و برای خودش اسمی در کنه. در هر صورت میشه هم فرانسیس رو کشت، هم دریک اما پیشنهاد میکنم دریک رو بکشید.

7- نترس به کنسولت آسیبی نمیرسونه:biggrin1:

Aurlito جان خیلی ممنون از توضیحات من بازم چند نکته ی مبهم به ذهنم رسید :biggrin1:

اونجایی که تو نقشه میگه Make You'r Decision در مورد Revenge یا Deal . من چون خیلی شاکی بودم از دست Dimitri بیخیال معامله شدم و رفتم واسه انتقام . شما Deal رو رفتی ؟ اگه رفتی چه اتفاقی افتاد ؟

هر چند من با مرحله ی کشتی خیلی حال کردم نهایت سختی بود . مگه میشد این Dimitri رو کشت .

سوال دیگه بین play boy x و Dawyana چی شد که اصلا درگیری بوجود اومد ؟ من چون اکثر Demo ها رو میزنم بره چون خیلی صحبتاشون طولانیه . و اینکه من play x رو کشتم چون از قیافه ی اون Dawyana می ترسیدم :biggrin1:

دوستانی که بازی رو تموم کردن لطفا بگن بازی چندتا ماموریت اصلی داره و کلا چند درصد از بازی رو باید برید تا قسمت داستانی بازی تموم بشه؟

Aurlito جان خیلی ممنون از توضیحات من بازم چند نکته ی مبهم به ذهنم رسید :biggrin1:

اونجایی که تو نقشه میگه Make You'r Decision در مورد Revenge یا Deal . من چون خیلی شاکی بودم از دست Dimitri بیخیال معامله شدم و رفتم واسه انتقام . شما Deal رو رفتی ؟ اگه رفتی چه اتفاقی افتاد ؟

هر چند من با مرحله ی کشتی خیلی حال کردم نهایت سختی بود . مگه میشد این Dimitri رو کشت .

سوال دیگه بین play boy x و Dawyana چی شد که اصلا درگیری بوجود اومد ؟ من چون اکثر Demo ها رو میزنم بره چون خیلی صحبتاشون طولانیه . و اینکه من play x رو کشتم چون از قیافه ی اون Dawyana می ترسیدم :biggrin1:
سلام
من هر دو رو دیدم.
اگه بری برای معامله، دیمیتری پگورینو رو میکشه. و عوض کیت، رومن میمیره.

پلی بوی اکس زمانی نوچه ی دیوین بوده و حالا که دیوین 10 سال توی زندان به سر برده و پلی بو به نوایی رسیده، نمیخواد که دیوین سد راهش باشه و قصد کنار زدنش رو داره. گرچه دیوین با پلی بوی مشکلی نداره و پلی بود آدم احمقی هست و دیوین به نظرم بهترین شخصیت بازیه.

راستی این فیلم قلب توی مجسمه ی خوشحالی رو نشون میده.

پس چرا بازی یک هو تمام شد ؟ :confused:

من رو 69 % برام تمام شد . ضمنا آخر بازی به من گفت You Won .

حتما انتخاب هام خیلی خوب بوده البته نمیدونم You Lost هم میده یا نه

پس چرا بازی یک هو تمام شد ؟ :confused:

من رو 69 % برام تمام شد . ضمنا آخر بازی به من گفت You Won .

حتما انتخاب هام خیلی خوب بوده البته نمیدونم You Lost هم میده یا نه
خوب شما ماموریت های فرعی بازی مثل Assassins ، کشتن کبوتر ها ، Stunt Jump ها و ... رو نرفتی

پس بگو بابا اینا که منیگن تموم کردن توی این درصد تموم کردن من فکر میکردم 50 درصد رافتم 50 تا دیگه از داستان مونده خوب باید بگم اونها زحمت کشیدن این تموم کردن نیست ماس مالی کردن هست سازنده راست گفتند بازی 100 ساعت طول میکشه تا 100 درصد بشه بی برو برگشت

منم با شما خیلی موافقم من اصلا نفهمیدم که این micheal چی شد یکهو غیبش زد:confused:

والا من که هنوز بازی رو تموم نکردم و زیاد هم نرفتم ولی همه اینایی که گفتی توی این دنیای مسخره قرن 21 هم داره اتفاق می افته. خیانت و نامردی و حق نشناسی و ... هر روز داره بیشتر و بیشتر میشه و سازنده های GTA IV هم همیشه بازیهاشون انتقادی هست و این یکی هم همین طور .

دوست عزیز، وقتی می گن طراحی محیط منظور تنوع وجود طبیعت و جنگل و ... نیست. منظور طراحی هنری محیط سه بعدیه و اینکه تا چه حد از نظر هنری به واقعیت (یا محیط مورد نظر ) نزدیکه. که در محیط GTA IV اگر دقت کنید این شهر چه از لحاظ کلی و چه با جزییات و در نظر گرفتن تک تک ساختمون ها شما رو یاد یه شهر مدرن آمریکایی در سال 2008 (و مخصوصا NY ) می اندازه، بنابراین طراحی هنری محیط بازی عالیه. جدا از این هم یه سری افکت ها مثل نور ماشین ها و چراغ ها که در شب و از فاصله ی دور تار و پخش دیده می شه باعث طبیعی شدن محیط می شه.
در مورد چراغ ها شما از بالای یک برج با یه تفنگ دوربین دار نگته کن آدما هم دیده میشن ولی به جای ماشین ها فقط یه نور هست.
در صمن اینو قبول کن که تنوع SA رو این بازی به هیچ وجه نداره.هر چند که از SA در زمینه ی گیم پلی خیلی خیلی بهتره.
در ضمن از آخر بازی رو تموم کردم.ولی سکانس آخرش خیلی نسبت به سکانس کلیسا هیجان انگیز نبود هر چند همون کلیسا هم میتونست بهتر باشه...

دوستان اگه میشه یه کمکی کنید فرانسیس منو اورد جلوی کافینت ول کرد رفت باید
چه کار کنم
من به لینک وکیله رفتم اما فرمی برای بر کردن بیدا نکردم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or