اگر Six Wanted Level داشته باشيد و فرار كنيد يه اچيومنت ميده ، كه من خيلي راحت گرفتم !:biggrin1: فقط كافيه يه ماشين Racing داشته باشيد با يه خيابان پهن دراز!!!:biggrin1:آقا رضا من که مشکلی ندارم.اون دوستمون مشکل داشت.
کی تاحالا تونسته از دست Five Wanted Level فرار کنه؟؟(5 تا ستاره ی پلیس)
همین الان از دستشون فرار کردم.البته خیلی خیلی سخت بود.
1- هواپيما كه من تا حالا 50% بازي رو رفتم نديدم ، ولي هلي كوپتر ميشه سوار شد!بچه ها بلاخره بازی را گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومد:
1.نمی شه هواپیما سوار شد؟هلیکوپتر چه طور؟
2.چرا گرافیک موتورها عالی نیست؟
3.جریان این level چیه؟
4.برای خارج شدن از بازی فقط باید dvd را در بیاریم!!!؟ جایی برای exit نداره؟
در ضمن بچه ها جایی برای رمز های ( فارسی ) بازی سراغ دارید؟....
موفق باشید
ببین مثلا شما میخوای یه مدت بری واسه خودت الکی تو شهر بچرخی و آشوب به پا کنی میزاری رو sleep mode. باعث میشه تو اون مدت کسی برا ماموریت دادن یا قرار گزاشتن بهت زنگ نزنه چون اگه بزنن و قبول نکنی رابطت باهاشون بد میشه بعضی از ماموریت ها هم که اصلا تا تلفنو جاب بدی شروع میشن و نمیتونی شروع ماموریتو قبول نکنی, پس تنها راهش اینه که اصلا زنگ نزنن.آقا کسی هنوز اچیومنت ها را ننوشته تا بریم بگیریم
راستی این حالت Sleep mode که در موبایل هست را من نفهمیدم دقیقا چه جوری هست یعنی باعث میشه دیگه ماموریت جدید نده تا ما این ماموریت ها را بریم یا کلا بعضی ماموریت ها حذف میشه
هلي كوپتر دقيقا الان يادم نيست تو كدوم جزيره هست ، فكر كنم تو جزيره دوم يا سوم باشه كه شما فعلا بهش دسترسي نداري !هلي كوپتر یاید آزاد بشه یا باید جای خاصی اونو پیدا کنیم؟
در ضمن رمز های بازی را به فارسی دارید؟
چجوری می شه sleep mode را فعال کرد؟
و سوال آخر ، اینکه چرا محیط live آماده نیست؟( چون قبلا خبرایی بود )
از راهنماییت ممنون
رو به روی خونت(همون جا که save میکنی) دم درش یک کادر زرد هست که این بجای گاراژ هستدوستاني كه بازي رو تا آخر رفتن بگن خبري از گاراژ هست يا نه چون الان يكي از بچه ها يه LAMBORGHINI به من هديه داده ميخوام بدونم چطوري مي تونم نگهش دارم . آخه اونطور كه ديدم تك بود . اگه جايي هست كه دوباره ميشه از اين ماشينها پيدا كرده لطفا رو كنيد .![]()