Grand Theft Auto IV | Xbox 360

اونایی که این بازی رو انجام دادن و لطف کنن اسم این آهنگی که ازا ین بازی گذاشتم رو بگن اگه میدونن 220 KB هم بیشتر نیست :
Download
این شماره رو با موبایلت بگیر(9485550100).یکی تو PHONEBOOKEت میاد به اسم ZIT! که هر وقت بهش زنگ بزنی اهنگم واسش پخش کنی بهت میگه اسم اهنگو با خوانندش.حالا کدوم کانال رادیو اینو میذاره؟حال کردم باهاش;)

این شماره رو با موبایلت بگیر(9485550100).یکی تو PHONEBOOKEت میاد به اسم ZIT! که هر وقت بهش زنگ بزنی اهنگم واسش پخش کنی بهت میگه اسم اهنگو با خوانندش.حالا کدوم کانال رادیو اینو میذاره؟حال کردم باهاش;)
اگه اشتباه نکنم Rate 102.5

دوستاني كه مثل من اين مشكل دير لود شدن بافتهاي بازي رو دارن بشينيم يه فكر اساسي كنيم ببنيم چيكار بايد بكنيم.يكي از دوستان پيشنهاد كرده بود image بگيريم دوباره رايت كنيم.من dvd9 تا حالا رايت نكردم.ميشه هر كدوم از دوستان ميتونن اين راهو تست كنن و نتيجه رو بگن؟در ضمن الان بهترن جنس dvd9 تو بازار چي هست؟به جز ورباتيم چون 90 درصدشون تقلبي شده.ممنون.........

با سلام كساني كه مشكل دير لود شدن دارند يا افت فريم يا هر مشكل ديگر ديسك من مالزي پلي باكس است وهيچ مشكلي نداره هركس خواست ميفروشم 13000 شماره تماس:09151832076

حالا ما یه چیزی گفتیم ، دیگه سوء استفاده نکنید
دیسک مالزی 13 تومان!!!!!!!!!!!!!
اگه اینجوری باشه خودم 12 تومان Aone میفروشم تا بزنم رو دستت:biggrin1:

راستی بچه ها چیجوری تکچرخ میزنه؟؟؟

تک چرخ که کار نداره.مثل SA تک چرخ میزنه.(با هر موتوری تک چرخ نمیزنه)
شوک رو باید پایین نگه داری.
چی جوری باید از اینترنت ماشین بخرم؟؟
یکی راهنماییم کنه.

من اون مرحلم که میره تو پارک و یه شماره اس ام اس میاد ، اونجا باید چی کار کنم؟

به او شماره زنگ بزن و هواست باشه کی تو پارک مبایلش زنگ میخوره. برو بکشش.

** ادیت شد ** ديسك مالزي مي دوني يعني چي؟اين ديسك ها در خود مالزي تهيه مي شه كف ديسك ها طلايي داراي 3 قفل كه به هيچ عنوان قابل رايت كردن نيست چاپ روي ديسك ها كاملا ليزري داراي قاب تصوير شبرنگي كه از ديدن كيفيت آن متحير مي شويد شما كه در تهران هستيد اين را نمي دانيد كه كسي پشت شهرداري تهران ديسك ها را وارد مي كند و بنده با ايشان ارتباط دارم آن ديسكي كه شما مي گوييد دي وي دي خام است كه خود آن رايت مي كنند به نظر من اين پلي باكس 20000 كمشه خلاصه كنم شماره تماس:09151832076 و 05812225532

Last edited by a moderator:
کسی روش system link این بازی رو بلده؟(یعنی با کابل 2 تا 360 بازی کنیم)
همه بازی ها می شه اما این نمی شه پشتشم نوشته system link 2
این بازی حالت Co-op نداره و حالت Multiplayer هم مخصوص لایوه... چون توی گوشی نیکو وقتی وارد قسمت Multiplayer میشی مستقیم به لایو میره. این کاورها هم توشون دست میبرن. پک اوریجینال که نیست که بشه بهش اعتماد کرد.
IGN:There will be no system link or split screen multiplayer.

موقعهايي كه مست ميشه چه باحاله!:pبه نظر من اين بازي همه چيز داره اين قدر هم نگوييد گرافيك:evil::evil: اين بازي توي سبك خودش بيشترين گرافيك را داره.

** ادیت شد ** ديسك مالزي مي دوني يعني چي؟اين ديسك ها در خود مالزي تهيه مي شه كف ديسك ها طلايي داراي 3 قفل كه به هيچ عنوان قابل رايت كردن نيست چاپ روي ديسك ها كاملا ليزري داراي قاب تصوير شبرنگي كه از ديدن كيفيت آن متحير مي شويد شما كه در تهران هستيد اين را نمي دانيد كه كسي پشت شهرداري تهران ديسك ها را وارد مي كند و بنده با ايشان ارتباط دارم آن ديسكي كه شما مي گوييد دي وي دي خام است كه خود آن رايت مي كنند به نظر من اين پلي باكس 20000 كمشه خلاصه كنم شماره تماس:09151832076 و 05812225532
خدمت دوستان بگم که اين کار کلاه برداريه!
مالزی داقونترين ديسک موجود هست!
من از يک جايی پرسيدم ميگفت خريدشون 2500 هست
همين فروشگاه شادی مالزی رو 7000 تومن ميده!

** ادیت شد ** ديسك مالزي مي دوني يعني چي؟اين ديسك ها در خود مالزي تهيه مي شه كف ديسك ها طلايي داراي 3 قفل كه به هيچ عنوان قابل رايت كردن نيست چاپ روي ديسك ها كاملا ليزري داراي قاب تصوير شبرنگي كه از ديدن كيفيت آن متحير مي شويد شما كه در تهران هستيد اين را نمي دانيد كه كسي پشت شهرداري تهران ديسك ها را وارد مي كند و بنده با ايشان ارتباط دارم آن ديسكي كه شما مي گوييد دي وي دي خام است كه خود آن رايت مي كنند به نظر من اين پلي باكس 20000 كمشه خلاصه كنم شماره تماس:
شما ماهارو چي فرض كرديد ؟؟؟ فكر كرديد نميدونم PLAYBOX چيه . ديگه همه اينو ميدونند كه چه جنسي دارند اين PALYBOX از نظر منم 2000 تمنو واسه اين پلي باكس ها زياده بعدشم چه جوري تو IGN و همه سايت هاي دنيا ميگندبازي مشكل تكسچر لودينگ داره بعد شما ميگي پلي باكس نداره حالبه مشكل افت فريم كه همه دارند واقعا جالبه

:laughing:هه هه playbox از این دیسکا hp اشغالتر که نیست:confused: نسبتا بهتره شما که مثل من چهار بار dvd عوض نکردین:mad: نفستون از جای گرم درمیاد یارو فروشنده میگه درایو دویدیت هیتاچی برای همین بعضی بازیها رو اجرا نمیکنه :-"از شانس ما همون بازی gta4 بود:((:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or