NeverH00D
کاربر سایت
این شماره رو با موبایلت بگیر(9485550100).یکی تو PHONEBOOKEت میاد به اسم ZIT! که هر وقت بهش زنگ بزنی اهنگم واسش پخش کنی بهت میگه اسم اهنگو با خوانندش.حالا کدوم کانال رادیو اینو میذاره؟حال کردم باهاش![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
اگه اشتباه نکنم Rate 102.5این شماره رو با موبایلت بگیر(9485550100).یکی تو PHONEBOOKEت میاد به اسم ZIT! که هر وقت بهش زنگ بزنی اهنگم واسش پخش کنی بهت میگه اسم اهنگو با خوانندش.حالا کدوم کانال رادیو اینو میذاره؟حال کردم باهاش
با سلام كساني كه مشكل دير لود شدن دارند يا افت فريم يا هر مشكل ديگر ديسك من مالزي پلي باكس است وهيچ مشكلي نداره هركس خواست ميفروشم 13000 شماره تماس:09151832076
کسی روش system link این بازی رو بلده؟(یعنی با کابل 2 تا 360 بازی کنیم)
همه بازی ها می شه اما این نمی شه پشتشم نوشته system link 2
این بازی حالت Co-op نداره و حالت Multiplayer هم مخصوص لایوه... چون توی گوشی نیکو وقتی وارد قسمت Multiplayer میشی مستقیم به لایو میره. این کاورها هم توشون دست میبرن. پک اوریجینال که نیست که بشه بهش اعتماد کرد.کسی روش system link این بازی رو بلده؟(یعنی با کابل 2 تا 360 بازی کنیم)
همه بازی ها می شه اما این نمی شه پشتشم نوشته system link 2
خدمت دوستان بگم که اين کار کلاه برداريه!** ادیت شد ** ديسك مالزي مي دوني يعني چي؟اين ديسك ها در خود مالزي تهيه مي شه كف ديسك ها طلايي داراي 3 قفل كه به هيچ عنوان قابل رايت كردن نيست چاپ روي ديسك ها كاملا ليزري داراي قاب تصوير شبرنگي كه از ديدن كيفيت آن متحير مي شويد شما كه در تهران هستيد اين را نمي دانيد كه كسي پشت شهرداري تهران ديسك ها را وارد مي كند و بنده با ايشان ارتباط دارم آن ديسكي كه شما مي گوييد دي وي دي خام است كه خود آن رايت مي كنند به نظر من اين پلي باكس 20000 كمشه خلاصه كنم شماره تماس:09151832076 و 05812225532
شما ماهارو چي فرض كرديد ؟؟؟ فكر كرديد نميدونم PLAYBOX چيه . ديگه همه اينو ميدونند كه چه جنسي دارند اين PALYBOX از نظر منم 2000 تمنو واسه اين پلي باكس ها زياده بعدشم چه جوري تو IGN و همه سايت هاي دنيا ميگندبازي مشكل تكسچر لودينگ داره بعد شما ميگي پلي باكس نداره حالبه مشكل افت فريم كه همه دارند واقعا جالبه** ادیت شد ** ديسك مالزي مي دوني يعني چي؟اين ديسك ها در خود مالزي تهيه مي شه كف ديسك ها طلايي داراي 3 قفل كه به هيچ عنوان قابل رايت كردن نيست چاپ روي ديسك ها كاملا ليزري داراي قاب تصوير شبرنگي كه از ديدن كيفيت آن متحير مي شويد شما كه در تهران هستيد اين را نمي دانيد كه كسي پشت شهرداري تهران ديسك ها را وارد مي كند و بنده با ايشان ارتباط دارم آن ديسكي كه شما مي گوييد دي وي دي خام است كه خود آن رايت مي كنند به نظر من اين پلي باكس 20000 كمشه خلاصه كنم شماره تماس: