ورژن PAL با J هم سازگار هست و روي دستگاه J هم اجرا ميشه و نسخه UC هم جدا كلا دو تا سورس از بازي پخش شده يكي PAL يكي UCبچه ها شرمنده: می خواستم بدونم برای j هم اومده؟( چون خیلی از جاها pal دارند!!!)
pal و j یکی اما uc جداستبچه ها شرمنده: می خواستم بدونم برای j هم اومده؟( چون خیلی از جاها pal دارند!!!)
سلام.دوستان به نظر شما زیاد بازی تاریک نیست مخصوصا تو شب که واقعا دیگه میشه شب:biggrin1:
یعنی واقعا دیدن سخته و در روزم کمی تاریکیه بازی مشکل زاس
نورم ببری بالا که میدونید گرافیک میاد پایین ولی خوب در مقابل فیزیک خارقالعاده بازی اینا چیزی نیست و دست فرمون ماشینم تو بعضی ماشین ها دیگه میره رو اعصاب مثل ماشین ROMAN (البته شاید من نوبم:biggrin1
اقا داود چون بازی به دلایلی چی ..... ممنوعه پخشش) اگر مثل سایر بازی ها بود تاپیک مشکلات تهیه gta نبود)
بازی تاریک نیست.مشکل از تلویزیون های ماست.من تا همین دیشب تلویزیون پلاسما داشتم و GTA هم خیلی تاریک بود.ولی همون دیشب یک HD گرفتم.الان دارم راحت بازی میکنم و مشکل کم نوری هم ندارم.دوستان به نظر شما زیاد بازی تاریک نیست مخصوصا تو شب که واقعا دیگه میشه شب:biggrin1:
یعنی واقعا دیدن سخته و در روزم کمی تاریکیه بازی مشکل زاس
نورم ببری بالا که میدونید گرافیک میاد پایین ولی خوب در مقابل فیزیک خارقالعاده بازی
Mitchel به منم اینجوری حال داد، کسی تصویرم داشته یا نه فقط Voice بوده ؟سلام اقا این بازی که ما داریم سانسور شدست ؟ منظورم اینه که این اون نسخه نیستش که راکستار برای استرالیا زده؟ اخه مثلا با مچل هم فقط صدا بود تصویر نبود گفتم شاید سانسور شده ؟ خواهشا جواب بدید
چرا اینقدر خودتونو ازیت میکنید.بازی تاریک نیست.مشکل از تلویزیون های ماست.من تا همین دیشب تلویزیون پلاسما داشتم و GTA هم خیلی تاریک بود.ولی همون دیشب یک HD گرفتم.الان دارم راحت بازی میکنم و مشکل کم نوری هم ندارم.
شما اگه خیلی مشکل داری میتونی موقه ی بازی همه ی چراغ هارو خاموش کنی تا نور لامپ یا نور خورشید تو صفحه ی تلویزیونت نیفته.
سلام اقا این بازی که ما داریم سانسور شدست ؟ منظورم اینه که این اون نسخه نیستش که راکستار برای استرالیا زده؟ اخه مثلا با مچل هم فقط صدا بود تصویر نبود گفتم شاید سانسور شده ؟ خواهشا جواب بدید