شما لطفا برو یک بار دیگه saints row رو بازی کن بعد بیا بگو گرافیک gta4 مثل saints row هست.منم امروز این بازی رو گرفتم ، تا حالا که 7% بازی رو رفتم چیز خاصی توی بازی ندیدم . منظورم جذابیتشه که خیلی بالا نبوده و از نظر گرافیک هم کاملا معمولی ، چیزی توی مایه های sainis row . سازنده هاش سعی کردن با aa اشکالات رو بپوشونن .کنترل بازی (ماشین و شخصیت بازی ) یه جورایی مورد داره
نمیدونم این حرفو از کجا اوردی داری میگی. ولی گیم اسپات امتیاز 10 به بازی داده. اون 9.9 میانگین امتیاز سایت های دیگس! گیم اسپات برا امتیاز دادن به بازی از امتیاز یوزر هاش میانگین نمیگیره.البته user ها در گیم اسپات نمره 9/3 رو دادن و خود سایت 9/9 که میانگین بالاتر از 9/5 شده و بهمین خاطر 10 دادن .
اوه اوه چه داغ بحث :biggrin1:
لطفا یکی از دوستان اون سایتی که موبایل میخری رو بگه
ty
بچه ها ماموریت پیدا کردم:biggrin1:ولی دوتا سوال:
1.نمی شه خونه خرید؟
2.یک سری رمز دارم ولی باید چجوری بزنم؟
شما لطفا برو یک بار دیگه saints row رو بازی کن بعد بیا بگو گرافیک gta4 مثل saints row هست.
نمیدونم این حرفو از کجا اوردی داری میگی. ولی گیم اسپات امتیاز 10 به بازی داده. اون 9.9 میانگین امتیاز سایت های دیگس! گیم اسپات برا امتیاز دادن به بازی از امتیاز یوزر هاش میانگین نمیگیره.
سلام!منم امروز این بازی رو گرفتم ، تا حالا که 7% بازی رو رفتم چیز خاصی توی بازی ندیدم . منظورم جذابیتشه که خیلی بالا نبوده
بابا تاکسی که پُره ! فقط نمیدونم چرا منو سوار نمیکنن و باید دو ساعت دنبالشون بدوئم !
ولی من خودم سوت می زنم اگر واستاد که واستاد , اگر وانسته دو حالت داره: یا میرم سر چراغ قرمز یارو رو خفت می کنم به زور سوار میشم و مسافرش رو پیاده می کنم , یا اگر دیدم بهش نمی رسم می ترکونمش!:biggrin1:
بابا تاکسی که پُره ! فقط نمیدونم چرا منو سوار نمیکنن و باید دو ساعت دنبالشون بدوئم ![/QUOTE ]
باور کن نیست. بعضی وقتا انقدر سر این 4راه اون 4 راه میدوام تا بلاخره یکشون
دلشون میسوزه وای میسن.
مشکل اینجاس که اورژانس رو میتونی زنگ بزنی بگی بیاد ولی بره تاکسی
هیچ خبری نیست
یه بدی هم که داره نمیدونم چرا 2 نفری نمیشه سوار تاکسی بشیم که خیلی ضد حاله.
-----
یه سوال هم داشتم که تکراریه
بره من که پال هست با ماله شما ها از لحاظ سانسورو این حرفا فرق داره؟
میتونی بعد از اولین دیتت با رومن ازش تاکسیش استفاده کنی اما یک مشکل داره، اول اینکه پشت سرهم نمیفرسته و دوم اینکه بعضی وقتها توی بازی رومن غیبش میزنه و نمیتونی به تاکسی رانیش تلفن کنی.سلام!
-------
یه سوال هم داشتم: تو این liberty city تاکسی تلفنی هست؟
هی یه ساعت باید دنبال تاکسی بگردیم اگه کسی شماره ی یه آژانسی چیزی داره بگه.