Grand Theft Auto IV | PS3

آیا نسخه PS3 بازی GTAIV را میخرید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    426
ایا این Stand Jump علامت خاصی تو نقشه ندارند یا این هم بعداز گذراندن چند مرحله باز میشه بعد راستی اون شخص کیه که اول بازی میریم تو یه مخروبه بعد چند نفر میان و تیر اندازی وشلیک اسمش چیه ایا جاکوب اینه و بعد برای سیو حتما باید بریم تو خونه تا سیو کنه ایا میتونیم وقتی زنگ زدن جواب ندیم بعد وقتی داری میری یه ماموریتی انجام بدی مثلا داری میری پیش میشل رومن بهت زنگ میزنه حالا موندی که پیش کی بری رومن یا میشل اینجا باید چیکار کنیم ایا میشه پیش هر دو رفت من داشتم میرفتم پیش میشل که رومن زنگ زد کمک خواست من هم میشل رو ول کردم رفتم پیش رومن ایا از درصد دوستی میشل کم میشه لطفا دقیق توضیح بدید چون تلفنم خیلی زنگ میخوره نمیدونم به کی جواب بدم

سلام آقا چه جوری میتونی انتخاب کنی یکی رو بکشی یا زنده بذاری هرکاری میکنم یارو میمره باید چه دکمه ای رو بزنم اخه من نمیخوام vlad رو بکشم

بعضی مراحل میتونی انتخاب کنی چیکار کنی ولاد رو یادم نیست اما اگر میشد میتونی یا تیر بزنی یا از اون منطقه دور شی. راه برو به سمت دیگه ازش دور شو.

سلام آقا چه جوری میتونی انتخاب کنی یکی رو بکشی یا زنده بذاری هرکاری میکنم یارو میمره باید چه دکمه ای رو بزنم اخه من نمیخوام vlad رو بکشم
کسانی رو که میتونی انتخاب کنی که بکشی یا نه بالای سرشون علامت قرمز و سبز میشه.اگه بخوای نکشی باید ازشون دور بشی و .....

بازی خیلییی قشنگیه:love:..........تنها چیزی که تو ذوقم زد نور پردازی بازیه:(.....چرا انقدر تاریکه؟؟حتی تو روز هم یه جاهایی باید نوربالای ماشین روشن کنم..
من اگر تو اتقاقم چراغ روشن کنم تقریبا هیچی دیگه نمیتونم تو صفحه تلویزیون ببینم
gpod عزیز GTA IV دو مدله یکی عادی یکی UNCUT EDITION که سانسور نشدست و یه چیزایی اصافه داره. در ضمن نقطه رو برای چی ساختن؟ علامت تعجب کم آوردی من دارم.:laughing: ناراحت نشی...
کجا همچین چیزی خوندی که GTAIV سانسور شده داریم....:confused:
.....
در مورد نکشتن افراد سوال دارم.....اگر بالای سرشون سبز و قرمز بشه یعنی میشه نکشت؟؟!!مثلا میشه میخائیل نکشت؟؟!

سلام این استانت جامپها رو پیدا کردم ولی نمیدنم چیکار کنم از روش با ماشین میپرم ولی هیچ چی نمیشه یعنی هیچ علامت یا چیزی خاصی اتفاق نمیفته که بفهمم این رو رد کردم یعنی من فقط باید با ماشین بپرم من میپرم ولی هیچ اثری نداره لطفا کامل نحوه رد کردن این رو توضیح بدهید ایا باید قبلش پیش کسی رفت بعد در ضمن من این ایتمای مخفی که میگن جلیقه ضد گلوله و جان و اسلحه هست جاشون رو تو نقشه دارم ولی میرم اونجا هیچ چیزی پیدا نمیکنم بعد چرا در نقشه ای که تو منوی بازی هست بدون اسم یعنی چرا اسم خیابونا یا اینچیزا رو نمینویسه نقشه خالی خالی بعد چیجوری میشه که جای همه اینارو فهمید با تشکر در مورد استانت جامپ توضیح بیشتری میخوام

عزیزم ادبو رعایت کن شما از دنیا بی خبری به من چه؟!!! دیدی که منبعم گذاشتم! میخوای بازم بزارم جاهای دیگه؟! کم میاری دیگه محمل نگو! مدیرا هم که انگار نه انگار!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or