Grand Theft Auto IV | PS3

آیا نسخه PS3 بازی GTAIV را میخرید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    426
خوشا به حال xbox داران اونا ميتونن امروز بازي رو از تو اينترنت بگيرن وبعد هم بزنن رو DVD9 ولي ماها فكر كنم كه اصلا دستمون بهش نرسه

آقا بره کشون شروع شد.امروز رفتم یه مغازه ببینم قیمتش حدودا چنده و میاره یا نه.چشمتون روز بد نبینه گفت 4 روز دیگه میرسه و اگه میخوای باید بیعانه بدی بعد با خنده گفتم حتما 200 تومن هم پولش هست؟بعد گفت آره منم با چشمان گرد گفتم چیییییییییییییییییییییییی؟گفت آره دیگه همون حدود 200 تومنه دیگه منم گفتم خیلی ممنون و اومدم بیرون.

میبینم که اینجا خوابیده همه ps3 دارها GTA IV بی شدند . :biggrin1: .
بابایه نقلی چیزی بکنید آبروی من رفت . برای من پنج شنبه بدستم میرسه .:biggrin1: . از دبی دارن میارن

اونهایی که راضی میشن 200000 پای این بازی بدن بعد یه مدت پشیمون میشن به نظر من همون 60000 هم از سرش زیادیه. توی نقدهایی که از بازی میشه این بازی در حد و اندازه های ps3 نیست. البته گیم پلی قوی داره اما....از یه dvd9 چه انتظاری میشه داشت .میتونستن برای ps3بهتر تولید کنن نه اینکه نماینده rockstarبیاد بگه این بازی خوبه برای اونهایی که 500 دلار پول بابت کنسولهای نسل جدید میدن.این بازی رو باید رو همون x360 بازی کرد چون هیچ فرقی با ps3نداره.

بلاخره سایت بسیار سخت گیر گیم اسپات(گیم اسفالت سابق) امتیاز 10.10 رو به جی تی ای داد! بزرگترین بازی تاریخ را تا به امروز معرفی میکنم جی تی ای 4 رکورد پرفروش ترین بازی های دنیا را تا 2 روز دیگر به خود انحصار میدهد!
تبریک فراوان!;)
منبع:گیم اسپات

بلاخره سایت بسیار سخت گیر گیم اسپات(گیم اسفالت سابق) امتیاز 10.10 رو به جی تی ای داد! بزرگترین بازی تاریخ را تا به امروز معرفی میکنم جی تی ای 4 رکورد پرفروش ترین بازی های دنیا را تا 2 روز دیگر به خود انحصار میدهد!
تبریک فراوان!;)
منبع:گیم اسپات
این امتیاز مال Playstation Official Magazine UK و ربطی به GaMe Spot نداره!!;)

خوش به حال سازنده های این بازی چه پولی به جیب بزنند . ببینید چقدر آدم از جمله خودم تشنه بازی هستند . از گیم اسپات بعید به بازی 10 بده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or