Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

چند تا خبر! :دی

سال ها بعد از حضور Nissan R34 GT-R Pace Car در سری Gran Turismo، به زودی دومین ماشین این مدلی وارد بازی میشه. BMW M4 Safety Car:

=====

Subaru Viziv هم معرفی شد. یکی از ماشین های پروژه Vision GT:

ویدئو: watch?v=NzHiYZQwDuU

=====

در جریان SEMA 2014، یامائوچی این ماشین رو انتخاب کرده و وارد نسخه بعدی GT میشه:

922wo2z8p22qy1ordwvi.jpg

یک عدد کاماروی 750 اسب بخاری! :دی

====

آخرین خبر هم برمیگرده به اینکه Gran Turismo اسپانسر Pikes Peak International Hill Climb 2015 شده. موضوعی که شاید با طراحی این پیست برای GT7 در ارتباط باشه. Pikes Peak توی GT2 هم حضور داشت و طرفدارهای خاص خودش رو داشته. یه مسیر پیچ در پیچ که بیشتر به درد مسابقات Time Trial رالی میخوره.

ممنون بابت همش
اون تیکه وارد نسخه بعدی میشه یه مقدار باعث شدضربانم نا منظم شه! منظور دقیقا چی بود? معرفی شد بعدیش ???
نه هنوز که معرفی رسمی نشده. :دی ولی کلاً رسم PD این طوری هست که هر سال یامائوچی میره SEMA و Pebble Beach و توی هر کدوم یه ماشین رو انتخاب میکنه و اون ماشین وارد نسخه بعدی میشه. تا جایی که یادمه، این جور ماشین ها هیچ وقت به عنوان DLC نیومدن و یه جا میرن برای نسخه بعدی.
توی Pebble Beach امسال هم Maserati A6GCS Spyder انتخاب شد:

یعنی با اینکه GT7 هنوز معرفی نشده، ولی فعلاً این دو تا ماشین رو میدونیم که توی بازی خواهند بود. :دی

یکم از بحث دور شیم!
تا حالا بیشترین سرعتی که رفتیم چقدر بوده؟ با چه ماشینی و چطوری؟
من ۴۲۶ مایل با بوگاتی با اسپلیت استریم پشت یه بوگاتی دیگه!
راستی چطور میشه اون ماشین ردبول ۲۰۱۱ رو خرید؟ یعنی واقعا باید ۲۰ میلیون با ریس کردیت جمع کنم؟

یعنی کاماروهه! قشنگ با استیلش میگه کسی جلوم باشه میره تو جلو پنجره بعد به یه فرم و حالت دیگه از اگزوز میزنه بیرون ! :d
من بیشترین سرعت به ردبول رفتم فک کنم 510,20 تا بود که زیاد برام ماشینه قابل باوری نیست. ولی توی استریم با فورد جی تی توی ایونت لایک د ویند 439 تا رفتم که داشت همینطور افزایش میداد که زارت رفتم تو مینولتایی که جلوم بود!!
اوه من الان دوباره پست قبلیو خوندم, حاجی مطمعنی مایل بوده سرعتی که رفتی? میشه 680 تا به کیلومترا !!!!!

آخرین ویرایش:
مرسی آریا برای اطلاع رسانی
جوری که این کامارو تیونینگ شده اصلا غیر قابل توصیفه ! گودزیلای واقعی همینه ! فکر اینکه اینجور ماشین ها و کانسپت های Vision GT بخوان تو عنوان بعدی باشن مخمو میترکونه ! :دی
این سوباروئه هم دست کمی از Acura NSX جدید نداره . طراحیش حتی از اونم بهتره و یه جورایی وحشی تر هم به نظر میرسه !

اون تیکه وارد نسخه بعدی میشه یه مقدار باعث شدضربانم نا منظم شه! منظور دقیقا چی بود? معرفی شد بعدیش ???
یامائوچی توی یه مصاحبه از وجود بازی خبر داده و درباره اینکه در حال کار کردن روی نسخه بعدی هستن یه مقدار توضیح داده . لینک منبع یکی از دوستای مطلع ! :دی لطف کردن ما رو با خبر کردن .
Kazunori Yamauchi, creator of the long-running Gran Turismo racing franchise, revealed a possible 2015-2016 timeframe for the next series entry, saying PlayStation 4 hardware will make the development process much less painful than the last installment.

غیر از این صحبتها ، یامائوچی روی بهتر بودن پلتفرم PS4 نسبت به کنسول نسل قبل سونی هم تاکید کرده و گفته که دیتاهای به اصطلاع با حجم و کیفیت بالایی که روی پلتفرم PS4 رندر کردن نشون دهنده تفاوت فوق العاده زیادش با نسخه نسل قبلی هست .
خلاصه ادعا میکنه که خیلی کارا قراره بکنه با نسخه نسل بعدی ...
PS3 was much, much more difficult. The high quality of data that we have being rendered on the PS4 I think is going to make an incredible difference.”

صحبتش راجع بهGT7 :
For GT7, myself and my staff have a clear vision: to do everything we couldn’t do in GT6,” he said. “We want to make it very Gran Turismo. By that I mean it’s going to be a game that matches the very era that we live in, in 2015 or 2016.”
ببینیم و تعریف کنیم ! :دی

آخرین ویرایش:
فکر میکنم جی تی بعدی با اومدنش یه تحول اساسی توی وضعیت تیم پلی استیشن 4 بده. با این تعداد طرفدار که داره یحتمل بعد ریلیزش کاربرای پلاس پی اس ان دو برابر میشن .:d
فقط امیدوارم موقعی که موفق به تجربش میشم, تو نگاه اول یه سکته بزنم! یعنی باید کاری کنه که سکته بزنیم ,وگرنه اونطور درست نخواهد چسبید !

اون برنامه ای رو که میگفتین باهاش میشه از طریق جی پی اس مسیر یه پیست رو ساخت رو از کجا باید تهیه کنیم؟ اصلا اومده؟ چطوری نقشه برداری کنیم و به بازی بدیم؟

والا منم نتونستم بیشتر از 520 تا اونم با ردبول برم، حالا نمیدونم 680 رو چه جوری این دوستمون رفته و آیا واقعاً شدنیه؟!
منکه امتحان نکردم :d
دنده های بوگاتی رو تا اخر باز کن! توی بخش ۲ نفره پشت همون بوگاتی اسلیپ استریم کن! ۶۰۰ تا رو راحت میره!
اگر به موقع نیترو رو در هر دو ماشین خالی کنی راحت میشه ۶۵۰ تا رو رفت! من بعد چند رو هماهنگی ۴۲۶ مایل رفتم!

اون برنامه ای رو که میگفتین باهاش میشه از طریق جی پی اس مسیر یه پیست رو ساخت رو از کجا باید تهیه کنیم؟ اصلا اومده؟ چطوری نقشه برداری کنیم و به بازی بدیم؟

باید جالب باشه منم میخوام!

یک گذینه GPS کنار صفحه هست، احتمالا باید به اون مربوط باشه

سلام دوستان عزیز
من توی جی تی های ps3 جنون سرعتمو سعی کردم ترک کنم و خیلی دنبال تنظیم کردن ماشین ها برای سرعت های عجیب نبودم. اما توی جی تی چهار با یه چپرال 2D ,پونصد و خورده ای و با یه لوتوس اسپریت نزدیک پونصد تا رفتم. خیلی وقت پیش بود ,دقیق یادم نیست. فک کنم عکس یکیش تو البوم پ وفایلم هست.ولی 680!
==================================================================
برای تهیه اسکن دیجیتالی از مسیر مورد نظرتون که میخواهید تو جی تی ایمپورت کنید اول احتیاج به تهیه چی پی اسی که اینو ساپورت کنه دارید. اگه دارید که ایول!
===================================================================
خب درباره چیزی که هنوز داره روم تاثیر میذاره بگم!
الان داشتم مرحله نیمه نهایی قهرمانی فرمولا 1 در برزیل رو از تلویزیون به صورت زنده! تماشا میکردم.
همه چیز در سطح عجیبی از کیفیت قرار داشت!
حرارت لاستیک ها به صورت ریل تایم هنگام سویچ به نمای دوربین بالای ایر باکس اتومبیل نمایش داده میشد. روزبرگ و همیلتون که دو هم تیمی از بنز هستند در حالی که نفر اول و دوم مسابقه بودند در حال دریدن همدیگه برای مقام اول بودن!
دو مجری تازه کار ,اما آشنا به مسابقات اتومبیل رانی هم گزارش مسابقه رو انجام میدادند که بسیار بهتر از مجری با سابقه سابق بود که میگفتند فرمولا یک ها 18000 دور در ثانیه دور موتور دارن!
در کل این رو به فال نیک میگیرم و امیدوارم جزو اثرات آغازین تغییر رییس سازمان صدا وسیما باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or