Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

بازیو اورج داشتم . نه کابل HDMI sony همین معمولی ها ورژن 1.4 . حالا تو فکرش نرو مهم اینه بازی بهت میچسبه . سعی کن GT6 بگیری قشنگتره :d
بلاخره بعد از 6 سال صاحب پلی 3 شدم .یکی از بستگان هم یه led sony چند میلیونی داره .یه بنده خدای دیگه هم یه سینما خانگی سونی داره که وقتی فیلم پخش میکنه یه صداهایی در میاره ادم فکر میکنه توی محیط ارکست یا میدان جنگه فکر میکنم جمع ما 3 نفر تقسیم بر سه بشه یه چیز درست درمون!
خلاصه اگه سیستم های سونی گیرم بیاد با اونام امتحانش میکنم ببینم کیفیت چطور خواهد شد
بهرحال اگه بتونم دونه دونه همه چیزایی که بهش شک دارمو عوض میکنم بلکه مشکلش حل شده ولی چیزی که نمیتونم عوضش کنم شانس خودمه :d
خاستم اول 5 رو بگیرم اگه خوشم اومد با همین ادامه بدم حالا صبر میکنم که 6 هم ارزان تر بشه ایشالله بعدا 6 رو میخرم.
راستش مدتی که پلی 1 و 2 را داشتم فهمیدم که بعضی ورژن های بازی از بعدیاشم بهتره و هر جدیدی لزوما بهتر نیست.مثال هم بخوام بزنم کشتی کج پلی 2 که مدل 2006 کامل ترین و بهترینشه طوری که الان بعد از 8 سال برام کهنه نشده.گزارشش ، کیفیت و رزلوشن بازی ،مهیج بودن و واقعی بودن کاراکترها و بازیکنان با نسل های بعدش اصلا قابل مقایسه نیست

- - -ویرایش - - -

توی عکس شما همه چیز عادی هست و مشکلی دیده نمیشه, اگر امکانشو داشتین نسخه شش رو بگبرین که از هندلینگ ریلستیک تر لذت ببرین. مخصوصا که سرور های انلاین پنج هم بسته هست
یعنی نمیشه اپدیت هاشو دانلود کنم؟؟ اگه بازی انلاین غیر فعال بشه مشکلی ندارم ولی اگه سرور اپدیت غیر فعال شده که واویلا دیگه باید با همین مشکل بسازم:-s

نه دوست عزیز, سرورهای مولتی پلیر تعطیل شدند. برای اپدیت شما مشکلی ندارید, خیالتون راحت. اگر بخواهید مولتی پلیر با دیگران رقابت کنید باید شش رو تهیه کنید.
چون صحبت صوتی تصویری شد بگم که شما برای داشتن تصویر مناسب لازم نیست حتما سراغ سونی یا برند های تاپ برید, مثلا من خودم تی ویم صنامه با پنل ال جی ,اما تصویرش کاملا راضی کننده هست. اما صدای خوب چیزیه که کمی تخصصی تر هست و هر برندی توش حرفی برای گفتن نداره. اگر قصد تهیه سیستم صوتی دارید یه سر به تاپیک راهنمایی خرید اسپیکر در بخش سخت افزار بزنید. پست هایی داده شده که راهنماییتون میکنه و سوالی هم باشه خودم در حد اطلاعاتم در خدمتم و دوستان دیگرم تقریبا حضور دارن.
سعی کنید جی تی رو با صدای با کیفیت ,ترجیحا دالبی تجربه کنید, بسیار متفاوت تر هست !

آخرین ویرایش:
این گروههای خارجی که روم میسازن خیلی نامردن!!! تو ریس تا از پیست خارج میشن(منحرف میشن) یا اینکه میینن داری اول میشی tick out میکنن!!!! اخرم فحش میدن!

)x

اقا یون تو این 2-3 روز تعطیلی بیاید انلاین یک ریسی بزنیم، البته قبلش من رو اگه خواستید اد کنید

نه دوست عزیز, سرورهای مولتی پلیر تعطیل شدند. برای اپدیت شما مشکلی ندارید, خیالتون راحت. اگر بخواهید مولتی پلیر با دیگران رقابت کنید باید شش رو تهیه کنید.
چون صحبت صوتی تصویری شد بگم که شما برای داشتن تصویر مناسب لازم نیست حتما سراغ سونی یا برند های تاپ برید, مثلا من خودم تی ویم صنامه با پنل ال جی ,اما تصویرش کاملا راضی کننده هست. اما صدای خوب چیزیه که کمی تخصصی تر هست و هر برندی توش حرفی برای گفتن نداره. اگر قصد تهیه سیستم صوتی دارید یه سر به تاپیک راهنمایی خرید اسپیکر در بخش سخت افزار بزنید. پست هایی داده شده که راهنماییتون میکنه و سوالی هم باشه خودم در حد اطلاعاتم در خدمتم و دوستان دیگرم تقریبا حضور دارن.
سعی کنید جی تی رو با صدای با کیفیت ,ترجیحا دالبی تجربه کنید, بسیار متفاوت تر هست !

نگران اپدیت بودم که انگار خدا رو شکر مشکلی نیست .بکل اهل بازی انلاین نیستم پس برام فرقی نداره باشه یا نه.
در مورد کیفیت صدا و تصویر باید بگم من نهایت کیفیت رو تا بحال تجربه نکردم اما بصورت کلی مارک های ژاپنی و امریکا و اروپای شمالی بهترین در نوع خود هستن.مارک هایی مثل فیلیپس و شارپ در حال حاضر در کیفیت تصویر حرف اول رو میزنن. نشانه خوب بودن شارپ هم استفادش در صفحه ps vita و دستگاه های ساخت اپل مثل ایفون و بازخورد مثبت مشتریان هست.در زمینه صدا و سیستم های خانگی هم مارک هایی زیادی هستن ولی من که چند بار صدای سیستم های های فای و سینمای خانگی سونی را شنیدم باید بگم بی نظیرن.بهرحال ممنون از همراهی شما محسن جان اینم یه عکس از هدفون سونیه که فکر میکنم مستقیم به پورت اپتیکال پشت پلی 3 وصل میشه صداش در گرن توریسم باید شنیدنی باشه...
ea1202aed1e0.jpg

MASHIN@
احیانا فرانسوی نبودن اون جوانمردایی که کیکتون کردن? :d
من این اتفاق سر فرانسوی ها برام زیاد پیش میومد. یه سری تو یه روم رفتم دو تا فرنچ عزیز بودن که جفتشون SUPRA داشتن که از شواهد بر می آمد که تا خرخره تیون آپ شده بودن و داشتن با هم از شتاب و صدای کشنده سوپراهاشون لذت میبردن; رفتم فورد GTیمو که مثل اون دوستان تا خرخره تیون کرده بودم برداشتم گفتم برم ببینم با چقدر فاصله ازشون سوم میشم. رفتمو تو حالت فان بود ترک که بعدش زدن رو شروع مسابقه. با کلی استرس و هیجان مسابقه رو پا به پا شروع کردیمو (راستی ترک تریال مانتین بود) دیدم عهههه,,, بعد چهار پنج تا پیچ فاصله گرفتم ازشون!!! دو دور بود مسابقه که سر دور دوم طوری شده بود که براشون سرعت کم میکردم تا برسن و خود فرنچشونم که ظاهرا فهنیده بودنو از عملکرده سوپراهاشون جلوی جی تی کف کرذده بودن هی میخندیدن! منم خندم گرفته بود.:d خلاصه نزدیکای خط پایان بود که خنده هاشون تموم شد و یکی به اون یکی با همون زبون با مزشون یه چی تالاق تولوق کرد در هدستو ییهو دیدم عههههه , کیک شدم :d
=======================================================================
Matsu@
عزیز خواستم برا اینکه راحت تر بشه حرف زد و آف تاپیک نشه براتون پیام بزارم که دیدم نشد. آره این هدسته سونی به شددددت از نظر بنده توصیه میشه. صدای 7.1 دالبی جزعیاتش گیح کننده هست! من واقعا صدای هوایی که توربو چارجر های بوگاتی با شدت به سمت سیلندرها تزریق میکردن حس کردم !!!
صدای موتور پژو 908 توی نوربرینگ در صورتی که تنها تو پیست باشین یه طورایی ترسناک هست ! قیمت این هدستو اگه میدونین لطف کنین برام بفرستین ممنون میشم.

آخرین ویرایش:
MASHIN@
من این اتفاق سر فرانسوی ها برام زیاد پیش میومد. یه سری تو یه روم رفتم دو تا فرنچ عزیز بودن که جفتشون SUPRA داشتن که از شواهد بر می آمد که تا خرخره تیون آپ شده بودن و داشتن با هم از شتاب و صدای کشنده سوپراهاشون لذت میبردن; رفتم فورد GTیمو که مثل اون دوستان تا خرخره تیون کرده بودم برداشتم گفتم برم ببینم با چقدر فاصله ازشون سوم میشم. رفتمو تو حالت فان بود ترک که بعدش زدن رو شروع مسابقه. با کلی استرس و هیجان مسابقه رو پا به پا شروع کردیمو (راستی ترک تریال مانتین بود) دیدم عهههه,,, بعد چهار پنج تا پیچ فاصله گرفتم ازشون!!! دو دور بود مسابقه که سر دور دوم طوری شده بود که براشون سرعت کم میکردم تا برسن و خود فرنچشونم که ظاهرا فهنیده بودنو از عملکرده سوپراهاشون جلوی جی تی کف کرذده بودن هی میخندیدن! منم خندم گرفته بود.:d خلاصه نزدیکای خط پایان بود که خنده هاشون تموم شد و یکی به اون یکی با همون زبون با مزشون یه چی تالاق تولوق کرد در هدستو ییهو دیدم عههههه , کیک شدم :d
Matsu@
عزیز خواستم برا اینکه راحت تر بشه حرف زد و آف تاپیک نشه براتون پیام بزارم که دیدم نشد. آره این هدسته سونی به شددددت از نظر بنده توصیه میشه. صدای 7.1 دالبی جزعیاتش گیح کننده هست! من واقعا صدای هوایی که توربو چارجر های بوگاتی با شدت به سمت سیلندرها تزریق میکردن حس کردم !!!
صدای موتور پژو 908 توی نوربرینگ در صورتی که تنها تو پیست باشین یه طورایی ترسناک هست ! قیمت این هدستو اگه میدونین لطف کنین برام بفرستین ممنون میشم.
اقا محسن عذرخواهی میکنم دوست گرامی برای شما نامه میفرستم اگه نرسید اطلاع بدید دوباره بفرستم با تشکر از مدیر تاپیک

برای منم همچین چیزی اتفاق افتاد. یه سری فرانسوی عوضی بودن . کلا یه 7 8 نفر شدیم و توی پیست Nurburgring قرار بود یه مسابقه ی 20 دوری بریم .:d:-o پیست هم که طولانیه و 20 دور هم که برای اون پیست خودتون میدونید دیگه!! :) با اختلاف چند دور از نفر دوم جلو بودم که اواخر دور نوزدهم که دیگه مسابقه داشت تموم میشد منو کیک کردن و انداختن بیرون. :| خیلی عوضین بعضیا. :|

والا من کلا آدم حسودی نیستم و موفقیت های مردم ناراحتم نمیکنه. البته از حق نگذریم خوشحال هم نمیشم:d ولی تصدیق بفرمایید بعضی اتفاقات ویژه و زیبایی که برای دیگران می افته جا برای حسادت نکردن نمیزاره و شما هر چقدر هم آدم مشتی باشید آرزو میکنید ای کاش طرف بترکه:d. امروز از اون روزایی بود که من همچین حسی داشتم و حسودیم شد.
نمیدونم یادتون باشه یا نه یه تاپیکی من چند وقت پیش تو بخش اخبار زدم در رابطه با روابط جدید FIA و Polyphony Digital و این جور صحبتا تو همون تاپیک اسم یه جوونی تو سن و سال خودمون اومده بود که فقط با GT بازی کردن تونسته تو مسابقات حرفه ای اتومبیل راه پیدا کنه اسمش هم هست
Jann Mardenborough

10710722_10152479996135197_3373352764064733867_n-638x425.jpg

که ژان ماردنبارو تلفظ میشه. این اسم رو به خاطر داشته باشید بعدا خبرهای زیادی ازش میشنوید.

حالا خبر آمده که ایشون کارش به مسابقات F1 رسیده و رنو اسپرت ازش دعوت کرده که خودروی جدیدشون رو تست کنه.

اینجور که در همون خبر اومده تیمهای F1 فقط در شرایطی میدن خودروشون رو کسی تست کنه که یا 1. راننده فوق حرفه ای و برنده مسابقات بین المللی باشه یکی مثل فتل یا شوماخر و یا اینکه 2. کسی باشه که اون تیم احساس میکنه که میتونه اون آدم براش وارد مسابقات بشه و خلاصه روش نظر سو دارن. به هر روی و علی حذا ایشالا کوفتش بشه.

اینم عکس ایشون همراه با ماشین Nissan و دسته PS3

10481961_10152479999590197_3295103210231357538_n-638x424.jpg

دمت گرم احسان جان. توی عمر گیمریم تعداد انگشت شماری از عنوان ها بودن که من واقعا بهشون علاقه داشتم. ولی یکی از اونها بود که وقتی که کم کم خودمو شناختم ,از اینکه طرفدارشم به خودم افتخار کردم , و اون گرن توریسمو هست.
این عنوان تا حدی تاثیر گذار هست که یک نفر توسط اون راننده بالاترین سطح مسابقات اتومبیل رانی میشه. و یک نفر دیگه(از آشنایانم:d) به قدری تحت تاثیر قرار میگیره که وقتی رانندگی منو تو این شبیه سازو میبینه به کل یادش میره که این واقعیت نیست, و فرداش منو ور میداره به یه بهونه ای میبره با ماشینش بیرون و تا جایی که میتونه ویراژ میده فقط برای اینکه ثابت کنه رانندگی اونم خوبه, غافل از اینکه من توی گرن توریسمو بودم و اون احساس کذده که یک راننده در شرایط واقعی به اون صورت داشته مانور میداده !

MASHIN@
Matsu@

چرا اتفاقا فرانسوی بودن،(پدر نامردا)
فحشم میدن بی شعورا!!
از صداشونم معلومه بعضیاشون سنشون از 25_30 به بالاست!

دوستام موقع شروع مسابقه تا چراغ سبز میشه گاز میدم مینویسه پنالتی،4 ثانیه وایسید، اما اونا بعد یک مکث کوتاه راه میوفتن، من هنوز دز حالت پنالتیم!!!
این اتفاق چرا میوفته؟؟! مال اینترنت هست؟
اخه تو گرنتوریسمو لگ ندارم چندان!

این گزینه alcar temperament تو اپشن بازی مربوط به چیه ؟

آخرین ویرایش:
چرا اتفاقا فرانسوی بودن،(پدر نامردا)
فحشم میدن بی شعورا!!
از صداشونم معلومه بعضیاشون سنشون از 25_30 به بالاست!

دوستام موقع شروع مسابقه تا چراغ سبز میشه گاز میدم مینویسه پنالتی،4 ثانیه وایسید، اما اونا بعد یک مکث کوتاه راه میوفتن، من هنوز دز حالت پنالتیم!!!
این اتفاق چرا میوفته؟؟! مال اینترنت هست؟
اخه تو گرنتوریسمو لگ ندارم چندان!

این گزینه alcar temperament تو اپشن بازی مربوط به چیه ؟

اون پنالتی یا همون جریمه خودمون احتمالا به این علته که شما زودتر از موعد مقرر و شروع مسابقه پاتو تا ته گذاشتی رو پدال گاز. یا اینکه به هر صورت زودتر از موعد گاز میدی یه کوچولو صبر کن احتمالا حل میشه

اون هم احتمالا AI car هست که تنظیمات هوش مصنوعیه

-------------------------------------------------------------------

اینجور که از شواهد امر پیداست فرانسویا تو بخش Fair Play خیلی رو مخ پچه های BC بودن ایشالا خدا به راه راست کجشون کنه

آخرین ویرایش:
با این همه ادعای GT باز بودن به هیچ جا نرسیدیدم اونوقت این پسره از همین طریق رسیده به بالاترین جایگاه اتومبیل رانی ! منم حسودیم شد راستش ! :دی

نقطه مقابل فرانسوی ها آلمانی ها بودن, بسیار با شعور و مودب هستند, بسیار کلین رانندگی میکنن, وبسیار حرفه ای هستند
یک مرتبه که نفر دوم بودم تو مسابقه و نفر اول رفته بود تو چمن, موقعی که داشت میکشید بیرون و من داشتم تو مسیر مستقیم میرفتم خورد به من و باعث شد برم تو چمن. در جا مسابقه رو لیو کرد و نزدیک به دو خط ازم عذر خواهی کرد!!!با اینکه گفتم میدونم از قصد نبود. و خیلی راحت مسابقه رو داد به من با اینکه تو جی تی وحشتناک رو مقامشون حساس هستن.

یکی این فرانسویها، یکیم این انگلیسی ها!
البته فر انسویها بیشتر!
کلا رومهای فرانسویها جوریه که غیر خودی توشون نباید بیاد!
خیلی عوضی هستن
خیلی جالبه فحش که دادن بعد تیک اوت میکنن تا هم از مسابقه بندازنت بیرون، هم نتونی جواب فحشهاشونم بدی!

PD در ادامه جذب نیروهای جدید، باز هم آگهی استخدام داده. :دی
برای موارد زیر:

• CG Artists
  • Technical Artists
  • Software Engineers
  • Tool Engineers

اگه خدا بخواد انگار استودیو داره روز به روز بزرگ تر میشه و توی بعضی بخش ها هم دنبال تغییرات جدی هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or