Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

باز دوباره مثل GT5 یه لیست عظیم از اسامی پیست های نسخه های قبلی GT داخل بازی کشف شده! یه نفر هست که توی فایل های بازی میچرخه و بعضی وقت ها به چیزهای جالبی برخورد میکنه که اکثراً توی آپدیت های بعدی منتشر میشن. حالا هم اومده گفته که اسامی این پیست ها توی یکی از فولدرهای بازی دیده میشه:

campo
grandcanyon
hongkong
icerace
infineon
paris_tarmac
routex
seattle
smokey mountain south
tahiti maze
valencia
yosemite
yosemite_dirt

این قضیه توی GT5 هم وجود داشت و یه دفعه یه لیست 20،30 تایی از پیست ها توی فایل های بازی پیدا شد و حتی توی سایت خود PD هم ملت تونستن توی یه لینک مخفی اینا رو پیدا کنن.
به نظر میاد از دو حالت خارج نباشه:
1. اینا همین طوری از قبل توی فایل های بازی باقی موندن و بروبچ هم به علت تنبلی زیاد حوصله ندارن گرد و خاکش رو بگیرن و پاک کنن! :دی
2. PD از زمان GT5 تصمیم داشته اینا رو به عنوان DLC منتشر کرده ولی هنوز این کار رو نکرده! البته کار خیلی ضایعی هست، چون پیست های استاندارد خیلی توی ذوق میزنن و بیشتر از ماشین های استاندارد ضایع بازی درمیارن و خیلی عجیب هست که یه دفعه بیان کلی پیست با کیفیت PS2 رو منتشر کنن، ولی خب PD هست و هر انتظاری میشه داشت. :دی شاید توی GT5 پشیمون شدن و دوباره توی GT6 این فکر به سرشون زده، شاید هم همون قضیه اول درست باشه. در مجموع هر دو مورد رو میشه از PD انتظار داشت! :-"

اون برنامه ای رو که میگفتین باهاش میشه از طریق جی پی اس مسیر یه پیست رو ساخت رو از کجا باید تهیه کنیم؟ اصلا اومده؟ چطوری نقشه برداری کنیم و به بازی بدیم؟
اون که آخرش هم نیومد! :دی رفت توی لیست وعده های قبلی PD!
کلاً یا از اول یه چیزی گفتن و به اجراش فکر نکردن، یا PS3 نتونسته خوب پردازش کنه و گذاشتن برای PS4. چون چیز کمی نیست که شما توی ماشینت رانندگی کنی و بعد اطلاعات رو وارد بازی کنی و بر اساس اون نقشه بسازه. :دی البته چند وقت پیش گفتن این ویژگی هنوز در دست ساخت هست و نمیدونم توی فاز آلفا و بتا و این چیزا هست، ولی خب خبری نشده دیگه.
یه مورد دیگه هست که البته شاید فقط به درد 0.001% از دارندگان GT6 بخوره! به این شکل که سوار ماشین های مخصوصی مثل Toyota 86 میشین و توی پیست های واقعی رانندگی میکنین. بعدش اطلاعات رو از ماشین درمیارین و وارد بازی میکنین و توی بازی شبیه سازی میشه. یعنی هر کاری توی واقعیت کردین، توی بازی هم به صورت مجازی نمایش داده میشه و بیشتر به درد نمایش مهارت توی رانندگی واقعی میخوره، ولی خب همون طور که گفتم درصد افرادی که هم اون ماشین های خاص رو داشته باشن و هم به پیست های معروف دسترسی داشته باشن، انقدر کم هست این قابلیت خود به خود بی استفاده می مونه.

@آریا

از میون اون لیست من با پیست سیاتل خیلی خاطره دارم اولین بار تو GT2 به بازی اضافه شد. بعد هم یامائوچی یه Tech demo ازش روی PS2 نمایش داد( گویا اسمش Gtran Turismo 2000 بوده و یه جورایی گرافیک آپدیت شده نسخه دوم بازی حساب میشده. اینجا هم یه سری عکس ازش هست). تو GT های PS2 حضور حماسی ای داشت. واقعا نمیدونم چرا برای PS3 بازسازیش نکردن. جون میداد برای ماشینای کلاس GT

راستی صحبت از تک دموی GT روی PS2 شد به این عکس نگاه کنید به اشعه نور خورشید که روی ماشین تابیده نگاه کنید

gt2000proto93456.jpg

یکی دو سال پیش یامائوچی تو مصاحبش گفته بود که Fill Rate ( سرعت چینش پیکسل ها) PS2 به طرز وحشتناکی نسبت به زمان خودش بالا بوده ( در مقایسه با تمام کنسولای نسل خودش حتی Xbox OG از لحاظ خیلی قویتر بوده) حتی گفته که از PS3 هم از این نظر قویتره.این افکت رو نتونستن تو GT های PS3 پیاده کنن.

حالا ببینیم با PS4 که گویا Fill rate ای حدود 15 برابر PS3 داره چه گلی به سر ما میزنه

نمیدونم یامائوچی اشتباه کرده و یا من ترجمم مورد داشته درستش پیست سیاتله.

آخرین ویرایش:
اولین تصویر از Corvette Vision GT هم اومد:

توی صفحه فیـس بوک Corvette گذاشته شده و چیز زیادی هم ازش معلوم نیست! فقط من نمیدونم راننده چطوری میتونه از اونجا پیست رو ببینه! :دی

از میون اون لیست من با پیست سیاتل خیلی خاطره دارم اولین بار تو GT2 به بازی اضافه شد. بعد هم یامائوچی یه Tech demo ازش روی PS2 نمایش داد( گویا اسمش Gtran Turismo 2000 بوده و یه جورایی گرافیک آپدیت شده نسخه دوم بازی حساب میشده. اینجا هم یه سری عکس ازش هست). تو GT های PS2 حضور حماسی ای داشت. واقعا نمیدونم چرا برای PS3 بازسازیش نکردن. جون میداد برای ماشینای کلاس GT
راستی صحبت از تک دموی GT روی PS2 شد به این عکس نگاه کنید به اشعه نور خورشید که روی ماشین تابیده نگاه کنید
gt2000proto93456.jpg

یکی دو سال پیش یامائوچی تو مصاحبش گفته بود که Fill Rate ( سرعت چینش پیکسل ها) PS2 به طرز وحشتناکی نسبت به زمان خودش بالا بوده ( در مقایسه با تمام کنسولای نسل خودش حتی Xbox OG از لحاظ خیلی قویتر بوده) حتی گفته که از PS3 هم از این نظر قویتره.این افکت رو نتونستن تو GT های PS3 پیاده کنن.
حالا ببینیم با PS4 که گویا Fill rate ای حدود 15 برابر PS3 داره چه گلی به سر ما میزنه
آره اون صحبت یامائوچی رو دیدم. :دی کلاً خیلی به PS3 فحش میده و همون طور که قبلاً هم گفتم، امیدوارم این صحبت هایی که میکنه فقط بهانه نباشه و واقعاً در عمل هم نشون بدن که با PS4 میتونن کارهای خفنی انجام بدن.
Seattle کلاً نورپردازی به شدت خفنی داشت. یه حالت جالب سراب مانندی هم وجود داشت که یادم نیست فقط توی ویدئوهای قبل از شروع بازی بود یا توی خود بازی هم بود، یه حالت پیچ و تاب داری به تصاویر پیش زمینه میداد که خیلی خوب غروب خورشید رو نمایش میداد.
در مورد چیزهایی که توی نسخه های PS2 بودن و توی PS3 نبودن، فقط این افکت هم نبود. مثلاً تماشاگرهای بازی هم توی بعضی پیست های GT4 بهتر از نسخه های PS3 بودن!! :دی یعنی یه حالت زنده ای داشتن و اگه درست یادم باشه می اومدن وسط زمین عکس میگرفتن و ماشین که در حال نزدیک شدن بود، میرفتن کنار. البته توی نسخه های PS3 هم یه سری تماشاگر متحرک وجود دارن که نسبت به ماشین عکس العمل نشون میدن، ولی GT4 از این نظر خیلی بهتر بود.
در کل نمیدونم اینا چیکار کردن با PS3. درسته که سخت افزار پیچیده ای داشته، ولی دیگه نسبت به PS2 ضعف که نداشته! :دی من احتمال میدم انجین رو از اول نسبت به PS3 خوب طراحی نکردن و مشکلات متعدد پیش اومد. هرچند همون نسخه های PS3 هم از نظر تکنیکی غول آسا بودن، ولی از نظر بصری مشکلات زیادی داشتن و توی PS4 دیگه نباید شاهد این چیزها باشیم. (البته اگه ماشین ها و پیست های استاندارد اجازه بدن)
========
از بین اون پیست های لیست هم من بیشتر از همه منتظر دیدن Grand Canyon توی GT7 هستم. واقعاً چیز محشری بود! :x کلاً حال و هوای رالی توی GT4 فوق العاده بود و این پیست هم من رو میبرد فضا!

========
راستی بحث Seattle شد، نکته جالب در موردش اینه که PD توی یکی از تریلرها نسخه PS3 این پیست رو نمایش داد! تریلر Acura NSX Concept که قبل از معرفی GT6 منتشر شده بود، سه تا لوکیشن توی خودش داشت. Apricot Hill که بعدها توی GT6 حضور پیدا کرد، ولی Seattle Circuit و Ginza District با اینکه توی تریلر نمایش داده شدن، ولی مفقود الاثر شدن! :دی

به جز اینا یه لوکیشن دیگه هم بود که شبیه لوکیشن های Photo Travel بود، ولی اونم گم و گور شد!

کلاً به نظر میرسه بروبچ توی PD میشینن دور هم یه چیزی طراحی میکنن و بعدش حال نمیکنن میندازنش کنار! :دی

وای ,ممنون. دوباره مارو شوت کردین تو قدیما:d یادش واقعا بخیر
این زمین سیاتل از چند نظر برام جالب بود. اول اینکه یه زاویه داشت که خیلی نزدیک به زمین بود, منم عشق پهنای لاستیک عقب ماشینا بودم! فورد جی تی چهلمو همش تو این زمین میگرفتم و به اون زاویه که میرسید پاز میزدم, پن دقبقه نگاش میکردم! لامصب یه متر پهنای لاستیک عقبش بود !:d
توی اوایل ترک هم چند تا قسمت بود که زمین ییهو حالت پله ای با زاویه زیاد بریده میشد, ماشینا هی تالاق تلوق میپریدن بالا پایین, اونشم خیلی فاز بود حال میداد...

منم بالاخره طی فرصتی که این چند روز داشتم بازی رو پلات کردم! حیف که نت قطعه! خیلی دوست داشتم تروفیم ثبت شه!
یه سوال
من ۲ روز پیش بازی رو تموم کردم! وقتی توی اکانت ثبت میشه تاریخ آنلاین شدنم برای پلات ثبت میشه یا تاریخ اصلی؟؟

منم بالاخره طی فرصتی که این چند روز داشتم بازی رو پلات کردم! حیف که نت قطعه! خیلی دوست داشتم تروفیم ثبت شه!
یه سوال
من ۲ روز پیش بازی رو تموم کردم! وقتی توی اکانت ثبت میشه تاریخ آنلاین شدنم برای پلات ثبت میشه یا تاریخ اصلی؟؟

ربطی نداره شما 6 ماه دیگه هم سینک بزنی ثبت میشه . تاریخ همونی که در حین گرفتن تروفی تعیین شده همون ثبت میشه

@آریا

gt2000proto93456.jpg

آخ آخ آخ یادش بخیر واقعا.مرسی بابت یاد آوریت :bighug:

GTبازها خاطرات زیادی با ماشین های Chaparral دارن. ماشین های خفن و قدرتمندی که طرفدارهای زیادی دارن:

Chaparral 2J
Chaparral_2J_Race_Car_%2770.png

Chaparral 2D
Chaparral_2D_Race_Car_%2767.png

حالا قراره مدل مفهومی جدیدی از Chaparral برای GT ساخته بشه که جزو پروژه Vision Gran Turismo هست. این ماشین که Chaparral 2X VGT Concept نام داره، قراره یه مدل در ابعاد واقعی هم داشته باشه که توسط Chevrolet در 21 تا 30 نوامبر در جریان نمایشگاه ماشین لس انجلس نمایش داده میشه.

d0c8gyzh8xzu0gvvd2ez.jpg

High speed challenge.
اینم یه چند تا عکس و ریپلی!
در مورد ریپلی هم اگر کسی بود که همکاری میکرد بهتر میشد رفت! توی اون بخش ۲ نفره هر ۲ رو خودم کنترل میکردم! پس هنوز هم کشش داره بیشتر برم!
71428447564938762459.jpg

86513594775161246797.jpg

79902363458152027542.jpg

- - -ویرایش - - -

اینم ریپلی :-)
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/96b8c2114a158d751.zip

High speed challenge.
اینم یه چند تا عکس و ریپلی!
در مورد ریپلی هم اگر کسی بود که همکاری میکرد بهتر میشد رفت! توی اون بخش ۲ نفره هر ۲ رو خودم کنترل میکردم! پس هنوز هم کشش داره بیشتر برم
- - -ویرایش - - -

اینم ریپلی :-)
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/96b8c2114a158d751.zip

متاسفانه دستگام بن شده, وگر نه خیلی دوست داشتم تو آنلاین از این کارا کنم:d

در مورد high speed اگه خواستین سرعت بیشتری برید پیشنهاد میکنم با X1 2014 prototype تست کنید خیلی بیشتر میره چون بوگاتی قدرتش 1300 خورده ای هست ولی قرتش X1 1550 تا 600 هست و وزنشم خیلی از بوگاتی کمتره . ولی بوگاتی یه خوبی داره نیترو میخوره اما X1 نداره. نیترو زیاد مهم نی. من خودم روش کار نکردم . ولی حرف 6 7 ماه پیش بود با یکی از رفیقا تو لابی بازی کردیم X1 اوردیم 688 تا باهاش رفتیم تو باد هم دیگه تو پیست special stage . البته زیاد با دنده هاش ور نرفتیم ولی خب مطمئنم خیلی بیشتر هم میشه باهاش رفت چون X1 کشش خیلی بیشتر اگه دنده ها رو دقیق تنظیم کنی خیلی از بوگاتی بهتره فقط یادت باشه Final gear رو رو 3000 ست کن و LSD هم اولین گزینشو رو 60 بزار که دور موتور بالا بره سریعتر هم شتاب میگیره. Traction contlrol رو هم off کن که پدال گازو تا اخر فشار بده شما که علاقه به سرعت دارید یه تست هم رو این بکن

در مورد high speed اگه خواستین سرعت بیشتری برید پیشنهاد میکنم با X1 2014 prototype تست کنید خیلی بیشتر میره چون بوگاتی قدرتش 1300 خورده ای هست ولی قرتش X1 1550 تا 600 هست و وزنشم خیلی از بوگاتی کمتره . ولی بوگاتی یه خوبی داره نیترو میخوره اما X1 نداره. نیترو زیاد مهم نی. من خودم روش کار نکردم . ولی حرف 6 7 ماه پیش بود با یکی از رفیقا تو لابی بازی کردیم X1 اوردیم 688 تا باهاش رفتیم تو باد هم دیگه تو پیست special stage . البته زیاد با دنده هاش ور نرفتیم ولی خب مطمئنم خیلی بیشتر هم میشه باهاش رفت چون X1 کشش خیلی بیشتر اگه دنده ها رو دقیق تنظیم کنی خیلی از بوگاتی بهتره فقط یادت باشه Final gear رو رو 3000 ست کن و LSD هم اولین گزینشو رو 60 بزار که دور موتور بالا بره سریعتر هم شتاب میگیره. Traction contlrol رو هم off کن که پدال گازو تا اخر فشار بده شما که علاقه به سرعت دارید یه تست هم رو این بکن
يه سوال بيش اومد برام `تنظيمات ال اس دي مكه همونطؤر كه از اسمش مشخصه برا مسير هاي غير مستقيم نسيت? فكر نكنم خيلي تو اين ترك تاثير كذار باشه...

يه سوال بيش اومد برام `تنظيمات ال اس دي مكه همونطؤر كه از اسمش مشخصه برا مسير هاي غير مستقيم نسيت? فكر نكنم خيلي تو اين ترك تاثير كذار باشه...

نه اصلا اینطور نیست . من خودم به این نتیجه رسیدم که هیچ چیزی تو GT الکی نیست . تنظیماتشو خیلی حرفه ای ساختن هم تو GT5 هم تو GT6

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or