Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

نه اصلا اینطور نیست . من خودم به این نتیجه رسیدم که هیچ چیزی تو GT الکی نیست . تنظیماتشو خیلی حرفه ای ساختن هم تو GT5 هم تو GT6
نه فيروز جان `منظورم اصلا اين نبود٠ ميكم از اسم ليميتد (اسليب ديفرنشيال) مشخصه كه براي مسير هاي صاف نيست كاربردش٠ اينطؤر نيست?

نه فيروز جان `منظورم اصلا اين نبود٠ ميكم از اسم ليميتد (اسليب ديفرنشيال) مشخصه كه براي مسير هاي صاف نيست كاربردش٠ اينطؤر نيست?

خب من منظورم همین Limited Differntial بود . کلا تو GT وقتی یه ماشین میگیری LSD . suspension . Transmission . braker . weight redution باید همرو عوض کنی بهترین نوع شو بخری که دسترستی کامل به تنظیمات پیدا کنی. چون اونکی فابریک رو ماشین هست بدرد نمیخوره و دسترسی به تنظیماتش نداری. و روغن ماشینم باید عوض کنی حتی اگه ماشین 0 کیلومتر بود . این چیزی که میخوام بگم من تو GT5 تست کردم تو 6 تستش نکردم . X1 وقتی که از نمای داخل منظورم فرمون ماشینه بازی میکردی یه نمایشگر دیجیتالی بود رو فرمان که سرعت و دور موتور رو نشان میداد . وقتی این LSD رو رو عدد 60 ست میکردی دور موتور تو همون نمایشگر بالا می رفت

آپدیت جدید بازی اومده که یه سری چیزها اضافه میکنه:

یه سری ویژگی جدید به بخش آنلاین اضافه شده. مثلاً میشه کلاب ساخت و بقیه رو دعوت کرد و توش مسابقه برگزار کرد و از این چیزا:

نسخه 2014 پیست Suzuka که یه سری تغییرات نسبت به قبل داشته و چرخه شبانه روز هم بهش اضافه شده.

suzuka-circuit-gt6-2014-7-638x358.jpg

این رفیق ـمون هم به بازی اضافه شده:

Subaru Viziv GT Vision Gran Turismo هم وارد بازی شده:

یه نکته جالب هم به صداگذاری ماشین ها برمیگرده که خیلی ها میگن صدای ماشین ها بعد از آپدیت بهتر شده. یعنی اول در مورد ماشین Subaru این رو میگفتن، ولی بعدش بقیه رو هم امتحان کردن و دیدن کیفیتشون بالاتر رفته.

بقیه موارد

-----------------

این هم مدل با ابعاد واقعی از Chaparral جدید که قراره به بازی اضافه بشه:

چیز به شدت خفنی ـست! :دی

به نظرم رینگ سوبارو هه بسیار شبیه سیتروعن جی تی هست, و این چپرال تو این عکس شبیه نایک 2022هست :d
چرا بیخیال 6 نمیشن برن رو بعدی?!

آخرین ویرایش:
تا ما این PS3 رو فروختیم، خوفناک ترین ماشین VGT اومد! :| (یعنی هنوز که نیومده، در حال اومدن هست)
بالاخره Chaparral 2X Vision Gran Turismo به صورت کامل نمایش داده شد و چیز به شدت عجیبی هست! ماشین رو Chevrolet برای پروژه Vision Gran Turismo طراحی کرده و در نمایشگاه Los Angeles Auto Show معرفی شده.
البته مدل واقعی که فکر میکنم فقط برای نمایش هست و به اون شکل کارایی نداره، ولی اساس ساخت این ماشین به این صورت بوده که با قدرت لیزر کار میکنه! :دی یه سیستم تولید اشعه لیزر در مرکز ماشین وجود داره که اشعه ها رو توی یه نقطه متمرکز میکنه و باعث ایجاد نیروی قدرتمندی برای حرکت ماشین میشه.
نحوه سوار شدن توی ماشین هم شبیه Nike One 2022 هست، یعنی راننده باید به صورت خوابیده داخلش بشه! :دی

ماشین 900 اسب بخار قدرت داره، حداکثر سرعتش 240 مایل بر ساعت یا 386 کیلومتر بر ساعت هست و شتاب 100-0 هم 1.5 ثانیه.

عکس هایی از نمونه در ابعاد واقعی:

2014-Chevrolet-Chaparral-2X-VisionGranTurismoConcept-011-638x478.jpg

2014-Chevrolet-Chaparral-2X-VisionGranTurismoConcept-009-638x425.jpg

2014-Chevrolet-Chaparral-2X-VisionGranTurismoConcept-007-638x425.jpg

عکس های GT6:

ویدئوی نمایشگاه: watch?v=1WqavyL4WlM
ویدئوی توضیحات و تصاویری از بازی: watch?v=ufruRqSaVxk

اطلاعات بیشتر

این community GT6 که اضافه شده خیلی نسبت به GT5 کامل تر و قشنگتر طراحیش کردن . حتی تو سایت خود GT هم میتونی با PSN ID آنلاین شی و ببینی که پیغام یا ایمیل امده یا نه . خیلی جالبه
yu1a9870t0dwxmx6va5d.png

سلام دوستان
یه سوال داشتم که البته ربطی به تاپیک نداره ولی ممنون میشم جواب بدین ؟
الته تاپیک جدا هم ندیدم شاید اون هایی که این فرمون رو دارن بیشتر اینجا بیان :d
کسی این جا wheel logitech driving force gt داره ؟
من تازه گرفتم میخوام ببینم این صدا هایی که میده عادیه یا ببرم عوضش کنم ؟
صدای خورد شدن چرخ دنده پلاستیکی میده ؟ عادیه ؟

سلام دوستان
من دارم البته پلی3 سوخته و دیگه ازش استفاده نمیکنم! کلا سر و صدا زیاده داره فکر نکنم موردی داشته باشه اگر تو بازی مشکلی نداری به احتمال زیاد سالمه

من دارم البته پلی3 سوخته و دیگه ازش استفاده نمیکنم! کلا سر و صدا زیاده داره فکر نکنم موردی داشته باشه اگر تو بازی مشکلی نداری به احتمال زیاد سالمه
راستش جاش رو یکم سفت تر کردم خیلی بهتر شد :d
ولی کلا صدا ها عجیبی میده :d

سلام دوستان

تاپیکو درس اومدی. اون صدا مال خودشه واس همه همینطوریه. مسئله ای نیست.

تاپیکو درس اومدی. اون صدا مال خودشه واس همه همینطوریه. مسئله ای نیست.
اولین تجربم بود تا زدم به ps3 شروع کرد به کالیبره کردن (رو میز عسلی از این کوچیک ها :d ) کل خونواده گفتن تراکتور خریدی =))
الان جاش رو محکم کردم 100 بار بهتر شده ولی بازم صدا عجیبی میده نمیگم دستگاه مشکل داره یا همچین چیزی ولی صداش قشنگ مثل شکستن قطعات داخلیش میمونه :d
چون تا به حال همچین چیزی ندیده بودم و کارتنش هم یکم از حالت صافی در اومده بود گفتم شاید بر اثر ضربه این شکلی شده .

اولین تجربم بود تا زدم به ps3 شروع کرد به کالیبره کردن (رو میز عسلی از این کوچیک ها :d ) کل خونواده گفتن تراکتور خریدی =))
الان جاش رو محکم کردم 100 بار بهتر شده ولی بازم صدا عجیبی میده نمیگم دستگاه مشکل داره یا همچین چیزی ولی صداش قشنگ مثل شکستن قطعات داخلیش میمونه :d
چون تا به حال همچین چیزی ندیده بودم و کارتنش هم یکم از حالت صافی در اومده بود گفتم شاید بر اثر ضربه این شکلی شده .
نه ربطی نداره کلا driving force وقتی فرمون رو میپیچونی به راست یا چپ چرخ دنده هاش یه صدای عجیبی میده رو عصابه اگه میخوای صدا نده G27 بگیر . تو یتیوب هم ویدئو ببین ازش مال اونا هم که باش بازی میکنن همین صدا رو میده

نه ربطی نداره کلا driving force وقتی فرمون رو میپیچونی به راست یا چپ چرخ دنده هاش یه صدای عجیبی میده رو عصابه اگه میخوای صدا نده G27 بگیر . تو یتیوب هم ویدئو ببین ازش مال اونا هم که باش بازی میکنن همین صدا رو میده
الان فیکس شده رو میز تا یه استند بگیرم ولی صداش از وقتی رو میز گذاشتم خیلی بهتر شده ولی اون قدری نیست بخواد بلند یا ازار دهنده باشه فقط عجیبه :d
مرسی از راهنمایی

سلام
دوستان من بعد اینکه به این ورژن جدیده که کلی چیز میز اضافه کرده، رو دانلود و نصب کردم، خیلی سخت و بد به سرور وصل میشم!!!!!
قبلا خیلی راحت تو بخشهای انلاین جویین میشدم،اما الان ارور میده همش!!!
Entry was refused due to network
Incompatiblity with the room owner
1671
همش این ارور رو میده!!! هر کلاب و رومی رو بگید تست کردم همش اینجوریه!
راحت تو psn جویین میشم، تو بازیهای دیگه خوبه اما این اینجوری شده!
چکارش کنم بنظرتون؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or