Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

داداش دقىق متوجه شدى كدوم مسابقه رو مىكم؟ لونار اكسبلورىشن فقط خودتى و ماه! حرىف دىكه اى نىست!
عكس هم كزاشتم ازش بالاتر

اونم سخت نیست زیادم باهاش حال نکردم . راهی نداره باید موانع رو بزنی میلی سانتی بزنشون که راحتتر بشه طلا بگیری . قبلا 2 ثانیه وقت کمتر بود ولی تو یکی از این اپدیتا تایمو بیشتر کردن . فکر کنم اصلا اون ماشین جایزه نده تا انجا که یادمه

اونم سخت نیست زیادم باهاش حال نکردم . راهی نداره باید موانع رو بزنی میلی سانتی بزنشون که راحتتر بشه طلا بگیری . قبلا 2 ثانیه وقت کمتر بود ولی تو یکی از این اپدیتا تایمو بیشتر کردن . فکر کنم اصلا اون ماشین جایزه نده تا انجا که یادمه

آره منم فکر نکنم جایزه داشته باشه...
چون اگه داشت برای همه رتبه ها داشت.

بچه ها دیروز تولد یک سالگی GT6 بود که بخاطر تولد پلی استیشن یادمون نبود به هر ایشالا سالها زنده باشه و موتور ماشیناش ایضا چرخای ماشیناش برای ما بچرخهb-)
GT6 با تمام پستی بلندی هایی که داشت این یک سال گذشته من رو بشخصه خیلی سرگرم کرد. گرافیکش فوق العاده بود ( البته در اکثر موارد:d) گیم پلی فوق العاده و لذت بازی روز افزون
یادم نمیاد هیچ استودیوای تا به حال اینهمه برای بازی Update منتشر کنه.

تولدت مبارک:x

8bf5a4ac08c039031.jpg

علی ایها الحال GT6 تونست ثابت کنه که هنوز به PD میشه امید زیادی داشت.

gt6-ronda-spain-launch-event-21-638x424.jpg

دوستان این ویدعو رو ببینید خیلی جالبه

کسی تست کرد دید شدنیه مارو هم خبر کنه
https://www.youtube.com/watch?v=sE750d_moRs

فک کنم بازی رو هک زده چون یادم تو GT5 یکی بود تو بخش sesional event همچین کاری کرد بعد ظرف 12 ساعت نکشید حذف شد از گلوبال حالا شایدم هک نباشه یه باگی چیزی باشه

فک کنم بازی رو هک زده چون یادم تو GT5 یکی بود تو بخش sesional event همچین کاری کرد بعد ظرف 12 ساعت نکشید حذف شد از گلوبال حالا شایدم هک نباشه یه باگی چیزی باشه

هک نیست من، اینکارو کردم جواب داد. کافی تنطیماتشو فیکس کنن

واقعا میطلبه که یه تاپیک جدید برای GT7 احداث بشه تا اینجور مباحث اونجا انجام بشه ولی خوب فعلا بازی رسما معرفی نشده گرچه هممون میدونیم در حال ساخته:|

یادمه چند وقت پیش تو یه تاپیکی در مورد تعداد اعضای PD بحث میکردیم. من سایت رسمی Worldwide Studios که چک کردم دقیقا نوشته بود Over 100 employees. دقیقا یادمه. نکته قابل توجه اینه که امشب از سر بیکاری رفتم دوباره چک کردم با این عبارت روبرو شدم

Over 140 people are employed at Polyphony Digital Inc.'s offices in Tokyo, led by Kazunori Yamauchi

خوب مشخصا این جمله Update شده.

Alpine Vision GT احتمالاً یه همچین چیزی خواهد بود:

fjwdd1ozcz3ygz7j87t2.jpg

سایت فرانسوی AutoMoto خبرش رو منتشر کرده و نوشته که اواخر این ماه سر و کله ماشین پیدا میشه. :دی

========================

از نکات جالب همکاری PD با کمپانی ها در طرح Vision GT اینه که شاید بشه بعضی از ویژگی های ماشین های آینده این کمپانی ها رو اولین بار توی GT دید! :دی مثلاً چند ساعت پیش Mercedes Benz F 015 رو نمایش دادن که یکی از ماشین های مفهومی این کمپانی هست و از بعضی جهات (مخصوصاً جلو و عقب ماشین) به شکل واضحی به Mercedes Benz AMG VGT شباهت داره:

این AMG VGT هست که اولین ماشین VGT بود:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or