Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

دوستان اوضاع سرورها برای شمام داغونه!؟؟؟
کلا ps3 خیلی بد و به فلاکت به psn و سرور بازیها جدیدا وصل میشه
تو گرنتوریسمو که افتضاح شده! انواع ارورهای عجیب و قریبو میده و خیلی تو لود sesion و lobey ,....طول میده!
قضیه چیه،نت من مشکل داره یا سرور بازی؟؟؟؟
یکی از دوستان میگفن psn شلوغ شده بخاطر اونه! درسته؟

والا منم مشکل دارم البته من دارم از پارس آنلاین استفاده میکنم که شنیدم جدیدا با PSN مشکل پیدا کرده و کلا اوضاع داغونه. حالا نمیدنم شایعست یا حقیقت داره.
در کل منم خیلی مشکل دارم

والا منم مشکل دارم البته من دارم از پارس آنلاین استفاده میکنم که شنیدم جدیدا با PSN مشکل پیدا کرده و کلا اوضاع داغونه. حالا نمیدنم شایعست یا حقیقت داره.
در کل منم خیلی مشکل دارم
منم تو هیچ بازی مشکل وصل نشدن به سرور ندارم ولی میریم تو GT با انواع و اقسام ارور ها روبرو میشم قبلا خیلی خوب بود الان تقربیا 6 ماهی میشه اینطوری شده ولی خارجیا میگن ما این مشکلو نداریم یه ضرب میره تو بازی

در کل منم خیلی مشکل دارم

دقیقاً مشکلات قطعی آپدیت های منم از همین بود :دی
با نت های داغون تر و نفله تر امتحان می کردم مشکلی نداشتن ولی این یکی بیشتر اوقات گیر خرکی میداد :دی

مدل ابعاد واقعی Alpine VGT هم بالاخره رونمایی شد!
worship.gif

alpine-vision-gt-81-638x477.jpg

alpine-vision-gt-11.jpg

-------------------------

عکس های GT6:

ویدئو: watch?v=R1aiu4JWDJg

عقب ماشین عجب چیز عجیب غریبیه! :دی وقتی اون دو تا بامبولک عقب ماشین باز میشن، عرضش خیلی زیاد میشه! :دی
مثل اینکه ماه مارس عرضه میشه.

-------------------------
یه بازی عربی (!) به نام Dubai Drift برای وسایل همراه ساخته شده که گویا خیلی شیک برداشتن Mercedes Benz AMG VGT رو هم توش چپوندن! =))

آخرین ویرایش:
عکس های درست حسابی از Lexus VGT هم اومد:

عکس های بیشتر
ماشین بهار عرضه میشه! lol ما رو بگو فکر کردیم یه دفعه چند تا VGT با هم میخواد بیاد. :دی
به نظر میرسه یکی از بهترین مدل های بازی باشه. نمیدونم جریان چیه که مدل های Lexus توی GT انقدر خفن هستن! :دی دو مدل Lexus برای GT5 (سال 2010):

معرفی این VGT ها چه سرعتی گرفته ! :دی با این اوصاف احتمال معرفی یا حتی یه رونمایی نصفه و نیمه از GT7 توی E3 بد جوری بالا میره :دی
من زودتر از اینا منتظر معرفی بازی هستم. :( مثل GT6 که یکی دو ماه قبل از E3 معرفی شد. :دی
در شرایط آدمیزادی، میتونیم امیدوار باشیم تابستون امسال GT Academy رو برای PS4 می بینیم. :دی الآن 4،5 سال (یا بیشتر) هست که دارن هر سال GT Academy میدن و 2015 هم قاعدتاً باید منتظرش باشیم. ولی خب PD هست و ... :| یعنی یه دفعه می بینی GT Academy 2015 رو هم برای PS3 میدن! lol در حالی که واقعاً کار خاصی نداره و دیگه تنبل ترین استودیوی تاریخ هم که باشن، باید تونسته باشن تا الآن یکی دو تا پیست و 2،3 تا ماشین برای GT7 طراحی کنن که تحت عنوان GT Academy منتشر کنن.

آخرین ویرایش:
@آریا

البته اینجور که من از مصاحبه های کاز برداشت کردم قصدشون اینه که مستقیما برن روی GT7 احتمالا تا قبل ار GT7 خبری از Adademy نباشه
آخه کلاً به حرف های یامائوچی و PD نمیشه اطمینان کرد و یامائوچی یه جورایی برادر دوقلوی پیتر مولینیو هست. :دی از اون طرف GT Academy هم به اون صورت بازی جداگانه محسوب نمیشه و یه چیز دمو مانند هست که بیشتر برای رکوردزنی مناسبه، برای همین مشکلی نداره اگه قبل از GT7 بیاد. :دی

دوستان چطور میشه ویدعوهایی که از بازی(video replay) که از بازی سیو میکنیم رو مثل فیلم منتقل کنیم تو pc???? مثل عکسهاش
تو گالری دوتا گذینه داره، 1 extra to ps3 که ویدعو سیو میشه و میره تو فایل سیو بازی و قابل پخش نیست!
یکی دیگم extra to mco (یک همچین چیزی)که باید فلش وصل کنیم به کنسول تا یک فایلی به فرمت idx بریزه تو فلش

من هردوحالتی ریختم تو فلش اما قابل پخش نیست!!!!
چطور میشه ویدعو های بازی رو ریخت تو فلش تا قابل پخش باشه؟؟؟؟

دوستان چطور میشه ویدعوهایی که از بازی(video replay) که از بازی سیو میکنیم رو مثل فیلم منتقل کنیم تو pc???? مثل عکسهاش
تو گالری دوتا گذینه داره، 1 extra to ps3 که ویدعو سیو میشه و میره تو فایل سیو بازی و قابل پخش نیست!
یکی دیگم extra to mco (یک همچین چیزی)که باید فلش وصل کنیم به کنسول تا یک فایلی به فرمت idx بریزه تو فلش

بعید میدونم بشه با دستگاه دیگه ای این ویویو هارو دید. چون قابل تبدیلم نیستن.

آخه کلاً به حرف های یامائوچی و PD نمیشه اطمینان کرد و یامائوچی یه جورایی برادر دوقلوی پیتر مولینیو هست. :دی از اون طرف GT Academy هم به اون صورت بازی جداگانه محسوب نمیشه و یه چیز دمو مانند هست که بیشتر برای رکوردزنی مناسبه، برای همین مشکلی نداره اگه قبل از GT7 بیاد. :دی

کاملا با حرفت موافقم اگه بخوان درستو حسابی از گیم پلی GT7 رونمایی کنن بهترین فرصت همون GT Academy هست ادم خودش شخصا گیم پلی بازیو تجربه کنه خیلی بهتره تا بری تو utube تریلر ببینه واس GT6 هم همین کارو کردن. اگه هم نخوان..... که دیگه هیچی!

کامی من خودم حجم نداشتم الان ببینم ولی یه نگاه به اینا بنداز فکر کنم بشه. کلی ویدئو های دیگه هست تو utube و زدن از ps3 انتقال دادیم pc!!!

کامی من خودم حجم نداشتم الان ببینم ولی یه نگاه به اینا بنداز فکر کنم بشه. کلی ویدئو های دیگه هست تو utube و زدن از ps3 انتقال دادیم pc!!!
ممنون فیروز جان
والا فقط اینم ظاهرا فقط یک کارایی با عکس میکنه! نه وییدعوهاش!
اما حالا باز من میگردم ببینم چی دستگیرم میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or