اقا من تقریبا تمام تروفیهای بازیو گرفتم،فقط هرکاری میکنم نمیتونم تروفیه ayrton senna رو بگیرم همه رو گلد کردم به جز stage 4 !!!!
خیلی سخته!!! چکار کنم؟؟؟؟؟؟![]()
اینکارو بکن شاید بهتر بشه. اگه مشکلت چرخیدن ماشینه باید اهسته گاز بدی سر پیچ اگه نمیتونی خب وقتی داخل پیست هستی برو تو تنظیمات گزینه Traction controller رو بزار رو 5 یا 6 که اهسته تر پدال گاز رو فشار بده ماشین دور خودش نچرخه. یه جور دیگه هم میشه . با دنده 3 یا 4 گاز بده سر پیچ های خفن که نچرخه دور خودش
راهی نداره چون این جز special هاست و تنظیمات نداره . اون abs رو هم رو off نزار اشتباهه ترمز نمیگیره اونو off میزارن واسه گمراه کردنه وگرنه off کاربردی نداره . ولی ترکشن چرا off باشه خیلی بهتره سریعتر شتاب میگیره . فرمولا و x1 کنترولشون از ماشینای دیگه سختتره بخاطر اون گفتم ترکشنو بزار رو 5 یا 6 که سر پیچ ها ماشین نپیچه دور خودش ولی اگه بلد سر پیچ آهسته گاز بدی بزاریش رو off خیلی بهتره . من همون روز اول رفتمش 1.6.200 هم زدم البته گیر ندادم چون لیدر بورد نداره ارزش وقت گذاشتن نداره ولی کلی با فرمون بصورت حرفه ای گیر بدی تا 1.4 هم میادفیروز جان هرکاری بگی کردم!!!!!! تو ویدعوی یوتیوب دیدم طرف ترکشن و abs رو off کرد، و گیربکسم دستی کرد، رکورد 1:6:989 زد!!! منم اینکارو کردم، فقط نمیدونم چرا نمیتونم بزنم،!! یکروز از صبح تا غروب فقط داشتم سر این زور میزدم!!!!!!
فیروز شما خودت کاپ گلدشو گرفتی؟؟؟؟؟؟ میتونی راهنماییم کنی؟؟؟؟
و یک چیز جالب برای دوستان! خیلی راحت میتونید یک تروفی بگیرید!!
پیست motorsport panorama رو انتخاب کنید، موقع شروع وقتی مسیر اصلی میره سمت چپ، یک بریدگی هست سمت راست، که میره از مسیر اصلی بیرون، توی اون بریدگی،یکسری لاستیک ابی چندن کنار گارد ریلش، برید عقب و محکم بزنید به لاستیکا تا بریزن، وقتی ریخت 1 تروفی بهتون میده
اسم تروفیشم فکرکنم blue tyre باشه
من بازی رو افلاین بازی میکنم و ورژن بازیم همون 1.00 هست. الان 20 میلیون پول جمع کردم. به نظر شما ردبول 2010 رو بگیرم یا 2011. چون 10 رو نوشته سریع ترین ماشین. ولی 11 رو نوشته مدل تکامل یافته 10 هست.
پی پی 11 بیشتر هست. به نظر میاد بهتر باشه. شما کدوم رو پیشنهاد میکنید اقا فیروز؟ یه توضیحی در مورد این 2 بدین!
راهی نداره چون این جز special هاست و تنظیمات نداره . اون abs رو هم رو off نزار اشتباهه ترمز نمیگیره اونو off میزارن واسه گمراه کردنه وگرنه off کاربردی نداره . ولی ترکشن چرا off باشه خیلی بهتره سریعتر شتاب میگیره . فرمولا و x1 کنترولشون از ماشینای دیگه سختتره بخاطر اون گفتم ترکشنو بزار رو 5 یا 6 که سر پیچ ها ماشین نپیچه دور خودش ولی اگه بلد سر پیچ آهسته گاز بدی بزاریش رو off خیلی بهتره . من همون روز اول رفتمش 1.6.200 هم زدم البته گیر ندادم چون لیدر بورد نداره ارزش وقت گذاشتن نداره ولی کلی با فرمون بصورت حرفه ای گیر بدی تا 1.4 هم میاد
اون درجه فرمون رو همیشه رو 7 بزار. ترکشن هم کم کم از درجش کم کن ببین رو کدامش میتونی بری من خودم قبلا تست کردم با ترکشن 5 هم راحت میشد. کلا پیست یه پیچ تند داره اونم همون پیچ دومه که با دنده 2 یا 3 برو تا ماشین سرعتش کم نشه. گیم پلی هم کپچر میخواد در ضمن من که رکورد جهانی نزدم که فیلم بگیرم من فقط در حد طلا گرفتن بازی کردمممنون فیروز جان
تو خودت تنظیمات رو دقیقا چطور گذاشتی تا تونستی رکورد بزنی ، من اون تنظیم فرمون رو از -2 اوردم رو 7 ، که سریع غکسلعمل نشون بده،شما اونو رو چند گذاشتی؟؟؟؟؟
اخه ترکشن رو اگه 5 بزارم عملا ماشین سرپیچ وایمیسه!!!! خیلی تایم میره!
اون پیچ اخرش خیلی اذیت میکنه!!!!!!
کلیپی چیزی نگرفتی از تایم زدنت؟؟؟![]()
اون درجه فرمون رو همیشه رو 7 بزار. ترکشن هم کم کم از درجش کم کن ببین رو کدامش میتونی بری من خودم قبلا تست کردم با ترکشن 5 هم راحت میشد. کلا پیست یه پیچ تند داره اونم همون پیچ دومه که با دنده 2 یا 3 برو تا ماشین سرعتش کم نشه. گیم پلی هم کپچر میخواد در ضمن من که رکورد جهانی نزدم که فیلم بگیرم من فقط در حد طلا گرفتن بازی کردم
وقتی نت نوسان یا تایم اوت داره اینطوری میشه. من خودم قبلا سر یه آپدیت ها کفرم در میومد یا گیگ حروم میشد یا میزد 99999 هزار ساعت . یه اکانت ژاپن بساز 14 روز plus رایگان داره . با ps helper بگیر آپدیت هارو واسه آپدیت اگه بخوای رزیوم داشته باشه باید plus داشته باشی. یه وقتم نت قطع شه یا نوسان پیدا کنه گیگ حروم نمیشهتو روحشون ! اینا ظاهراً تا Vision GT رو کامل نکنن دست بردار PS3 نیستن
پ.ن : و اینکه یه مشکلی برای من پیش اومد گفتم اینجا بگم شاید کسی بدونهسر این آپدیت GT6 این آپدیتش تا یه جایی میره و بعد یهو به صورت خودجوش قطع میشه و می پره بیرون
سرعت نت هم خوبه (بود) ولی بازم تا یه 80-90% میرفت و توی یه جای مشخص کتلت میشد ، این PS3 خراب شده ریزوم هم نداره
کسی می دونه دلیلش چیه ؟
![]()