Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

اقا من تقریبا تمام تروفیهای بازیو گرفتم،فقط هرکاری میکنم نمیتونم تروفیه ayrton senna رو بگیرم همه رو گلد کردم به جز stage 4 !!!!
خیلی سخته!!! چکار کنم؟؟؟؟؟؟:((

اقا من تقریبا تمام تروفیهای بازیو گرفتم،فقط هرکاری میکنم نمیتونم تروفیه ayrton senna رو بگیرم همه رو گلد کردم به جز stage 4 !!!!
خیلی سخته!!! چکار کنم؟؟؟؟؟؟:((

اینکارو بکن شاید بهتر بشه. اگه مشکلت چرخیدن ماشینه باید اهسته گاز بدی سر پیچ اگه نمیتونی خب وقتی داخل پیست هستی برو تو تنظیمات گزینه Traction controller رو بزار رو 5 یا 6 که اهسته تر پدال گاز رو فشار بده ماشین دور خودش نچرخه. یه جور دیگه هم میشه . با دنده 3 یا 4 گاز بده سر پیچ های خفن که نچرخه دور خودش

اینکارو بکن شاید بهتر بشه. اگه مشکلت چرخیدن ماشینه باید اهسته گاز بدی سر پیچ اگه نمیتونی خب وقتی داخل پیست هستی برو تو تنظیمات گزینه Traction controller رو بزار رو 5 یا 6 که اهسته تر پدال گاز رو فشار بده ماشین دور خودش نچرخه. یه جور دیگه هم میشه . با دنده 3 یا 4 گاز بده سر پیچ های خفن که نچرخه دور خودش

فیروز جان هرکاری بگی کردم!!!!!! تو ویدعوی یوتیوب دیدم طرف ترکشن و abs رو off کرد، و گیربکسم دستی کرد، رکورد 1:6:989 زد!!! منم اینکارو کردم، فقط نمیدونم چرا نمیتونم بزنم،!! یکروز از صبح تا غروب فقط داشتم سر این زور میزدم!!!!!!
فیروز شما خودت کاپ گلدشو گرفتی؟؟؟؟؟؟ میتونی راهنماییم کنی؟؟؟؟

و یک چیز جالب برای دوستان! خیلی راحت میتونید یک تروفی بگیرید!!

پیست motorsport panorama رو انتخاب کنید، موقع شروع وقتی مسیر اصلی میره سمت چپ، یک بریدگی هست سمت راست، که میره از مسیر اصلی بیرون، توی اون بریدگی،یکسری لاستیک ابی چندن کنار گارد ریلش، برید عقب و محکم بزنید به لاستیکا تا بریزن، وقتی ریخت 1 تروفی بهتون میده;)
اسم تروفیشم فکرکنم blue tyre باشه

فیروز جان هرکاری بگی کردم!!!!!! تو ویدعوی یوتیوب دیدم طرف ترکشن و abs رو off کرد، و گیربکسم دستی کرد، رکورد 1:6:989 زد!!! منم اینکارو کردم، فقط نمیدونم چرا نمیتونم بزنم،!! یکروز از صبح تا غروب فقط داشتم سر این زور میزدم!!!!!!
فیروز شما خودت کاپ گلدشو گرفتی؟؟؟؟؟؟ میتونی راهنماییم کنی؟؟؟؟

و یک چیز جالب برای دوستان! خیلی راحت میتونید یک تروفی بگیرید!!

پیست motorsport panorama رو انتخاب کنید، موقع شروع وقتی مسیر اصلی میره سمت چپ، یک بریدگی هست سمت راست، که میره از مسیر اصلی بیرون، توی اون بریدگی،یکسری لاستیک ابی چندن کنار گارد ریلش، برید عقب و محکم بزنید به لاستیکا تا بریزن، وقتی ریخت 1 تروفی بهتون میده;)
اسم تروفیشم فکرکنم blue tyre باشه
راهی نداره چون این جز special هاست و تنظیمات نداره . اون abs رو هم رو off نزار اشتباهه ترمز نمیگیره اونو off میزارن واسه گمراه کردنه وگرنه off کاربردی نداره . ولی ترکشن چرا off باشه خیلی بهتره سریعتر شتاب میگیره . فرمولا و x1 کنترولشون از ماشینای دیگه سختتره بخاطر اون گفتم ترکشنو بزار رو 5 یا 6 که سر پیچ ها ماشین نپیچه دور خودش ولی اگه بلد سر پیچ آهسته گاز بدی بزاریش رو off خیلی بهتره . من همون روز اول رفتمش 1.6.200 هم زدم البته گیر ندادم چون لیدر بورد نداره ارزش وقت گذاشتن نداره ولی کلی با فرمون بصورت حرفه ای گیر بدی تا 1.4 هم میاد

من بازی رو افلاین بازی میکنم و ورژن بازیم همون 1.00 هست. الان 20 میلیون پول جمع کردم. به نظر شما ردبول 2010 رو بگیرم یا 2011. چون 10 رو نوشته سریع ترین ماشین. ولی 11 رو نوشته مدل تکامل یافته 10 هست.
پی پی 11 بیشتر هست. به نظر میاد بهتر باشه. شما کدوم رو پیشنهاد میکنید اقا فیروز؟ یه توضیحی در مورد این 2 بدین!

من بازی رو افلاین بازی میکنم و ورژن بازیم همون 1.00 هست. الان 20 میلیون پول جمع کردم. به نظر شما ردبول 2010 رو بگیرم یا 2011. چون 10 رو نوشته سریع ترین ماشین. ولی 11 رو نوشته مدل تکامل یافته 10 هست.
پی پی 11 بیشتر هست. به نظر میاد بهتر باشه. شما کدوم رو پیشنهاد میکنید اقا فیروز؟ یه توضیحی در مورد این 2 بدین!

بنظرم اول بازی رو کامل آپدیت کن چون ماشینا خیلی تخفیف میخوره رد بول میشه 6 میلیون بعد آپدیت هم داشته باشی الان جدیدا بازی خیلی پول میده. کلا چند مدل x1 هست . اون مدل پروتوتایپ 2011 که تو gt5 هم بود از همه سریعتره و همون مدل تکامل یافته 2010 هست ولی مدل sebastian vettel از همه بهتر چون فاصله گیر بکسش بیشتره بعد هندلینگشم یه ذره ای از اون یکی ها بهتره. اون مدل های جونیور هم زیاد شتاب و سرعتشون خوب نیست در مقابل اینا . ولی خب کلا ردبول و فرمولا تو GT6 هیچ کاربردی نداره چون perfomance رو آوردن وسط تو هر ریسی که میخوای بری اجازه ورود نداره

راهی نداره چون این جز special هاست و تنظیمات نداره . اون abs رو هم رو off نزار اشتباهه ترمز نمیگیره اونو off میزارن واسه گمراه کردنه وگرنه off کاربردی نداره . ولی ترکشن چرا off باشه خیلی بهتره سریعتر شتاب میگیره . فرمولا و x1 کنترولشون از ماشینای دیگه سختتره بخاطر اون گفتم ترکشنو بزار رو 5 یا 6 که سر پیچ ها ماشین نپیچه دور خودش ولی اگه بلد سر پیچ آهسته گاز بدی بزاریش رو off خیلی بهتره . من همون روز اول رفتمش 1.6.200 هم زدم البته گیر ندادم چون لیدر بورد نداره ارزش وقت گذاشتن نداره ولی کلی با فرمون بصورت حرفه ای گیر بدی تا 1.4 هم میاد

ممنون فیروز جان
تو خودت تنظیمات رو دقیقا چطور گذاشتی تا تونستی رکورد بزنی ، من اون تنظیم فرمون رو از -2 اوردم رو 7 ، که سریع غکسلعمل نشون بده،شما اونو رو چند گذاشتی؟؟؟؟؟
اخه ترکشن رو اگه 5 بزارم عملا ماشین سرپیچ وایمیسه!!!! خیلی تایم میره!
اون پیچ اخرش خیلی اذیت میکنه!!!!!!

کلیپی چیزی نگرفتی از تایم زدنت؟؟؟8-|

آخرین ویرایش:
ممنون فیروز جان
تو خودت تنظیمات رو دقیقا چطور گذاشتی تا تونستی رکورد بزنی ، من اون تنظیم فرمون رو از -2 اوردم رو 7 ، که سریع غکسلعمل نشون بده،شما اونو رو چند گذاشتی؟؟؟؟؟
اخه ترکشن رو اگه 5 بزارم عملا ماشین سرپیچ وایمیسه!!!! خیلی تایم میره!
اون پیچ اخرش خیلی اذیت میکنه!!!!!!

کلیپی چیزی نگرفتی از تایم زدنت؟؟؟8-|
اون درجه فرمون رو همیشه رو 7 بزار. ترکشن هم کم کم از درجش کم کن ببین رو کدامش میتونی بری من خودم قبلا تست کردم با ترکشن 5 هم راحت میشد. کلا پیست یه پیچ تند داره اونم همون پیچ دومه که با دنده 2 یا 3 برو تا ماشین سرعتش کم نشه. گیم پلی هم کپچر میخواد در ضمن من که رکورد جهانی نزدم که فیلم بگیرم من فقط در حد طلا گرفتن بازی کردم

اون درجه فرمون رو همیشه رو 7 بزار. ترکشن هم کم کم از درجش کم کن ببین رو کدامش میتونی بری من خودم قبلا تست کردم با ترکشن 5 هم راحت میشد. کلا پیست یه پیچ تند داره اونم همون پیچ دومه که با دنده 2 یا 3 برو تا ماشین سرعتش کم نشه. گیم پلی هم کپچر میخواد در ضمن من که رکورد جهانی نزدم که فیلم بگیرم من فقط در حد طلا گرفتن بازی کردم

کم لطفی میکنی ! من همین طلاشم موندم توش!!!!! یک کلیپ دیدم یارو با رکورد 1:6:990 زده بود کلیپ گرفته بود گذاشته بود یوتیوب، دیگه شماکه از اون رکوردت بالا تره!:))
امروز ظهر هرچی زور زدم نتونستم برمش!:((

سام دوستان
خودم هیچ وقت ترکشن رو بیشتر از 1 نمیکنم. همون یکم زیاده، اگه 0.5 داشت خوب بود :d
البته من دقیق نمیدونم در باره کدوم ایونت هست صحبت. ولی اگه به ستینگ ماشین دسترسی دارید بهتره اونجارو ور برید. ترکشن بالا بد تاثیر میذاره تو شتاب

اولین تصاویر رسمی از Alpine VGT:

قراره 4 روز دیگه خبرهای بیشتری ازش بیاد و شاید خود ماشین هم اون موقع عرضه بشه.
احتمال داره در فستیوال اتومبیل پاریس که هفته بعد برگزار میشه هم مدلی با ابعاد واقعی از این ماشین نمایش داده بشه.

تو روحشون ! اینا ظاهراً تا Vision GT رو کامل نکنن دست بردار PS3 نیستن :دی

پ.ن : و اینکه یه مشکلی برای من پیش اومد گفتم اینجا بگم شاید کسی بدونه :دی سر این آپدیت GT6 این آپدیتش تا یه جایی میره و بعد یهو به صورت خودجوش قطع میشه و می پره بیرون :دی سرعت نت هم خوبه (بود) ولی بازم تا یه 80-90% میرفت و توی یه جای مشخص کتلت میشد ، این PS3 خراب شده ریزوم هم نداره :دی کسی می دونه دلیلش چیه ؟ :دی

تو روحشون ! اینا ظاهراً تا Vision GT رو کامل نکنن دست بردار PS3 نیستن :دی

پ.ن : و اینکه یه مشکلی برای من پیش اومد گفتم اینجا بگم شاید کسی بدونه :دی سر این آپدیت GT6 این آپدیتش تا یه جایی میره و بعد یهو به صورت خودجوش قطع میشه و می پره بیرون :دی سرعت نت هم خوبه (بود) ولی بازم تا یه 80-90% میرفت و توی یه جای مشخص کتلت میشد ، این PS3 خراب شده ریزوم هم نداره :دی کسی می دونه دلیلش چیه ؟ :دی
وقتی نت نوسان یا تایم اوت داره اینطوری میشه. من خودم قبلا سر یه آپدیت ها کفرم در میومد یا گیگ حروم میشد یا میزد 99999 هزار ساعت . یه اکانت ژاپن بساز 14 روز plus رایگان داره . با ps helper بگیر آپدیت هارو واسه آپدیت اگه بخوای رزیوم داشته باشه باید plus داشته باشی. یه وقتم نت قطع شه یا نوسان پیدا کنه گیگ حروم نمیشه

دوستان اوضاع سرورها برای شمام داغونه!؟؟؟
کلا ps3 خیلی بد و به فلاکت به psn و سرور بازیها جدیدا وصل میشه
تو گرنتوریسمو که افتضاح شده! انواع ارورهای عجیب و قریبو میده و خیلی تو لود sesion و lobey ,....طول میده!
قضیه چیه،نت من مشکل داره یا سرور بازی؟؟؟؟
یکی از دوستان میگفن psn شلوغ شده بخاطر اونه! درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or